Bunu sadece aşk ilişkisi oalrak düşünmeyin
cünkü bircok insan verdigi sözlerden dönüp sizi yarı yolda bırakabiliyor..

Evet birakildim cok kez biri kardesim dedigim insan tarafindandi.. Cok zor animda önce Umut verdi sonra vazgecmisti. Neyse ben onsuzda üzerinden geldim. Sonra 2 yil arkadaslik ettim yine beni yari yolda birakti. Sonra lafimi söyleyip konusmadim.1 yildir küsüz :D Digerlerini anlatsam roman olur yaa. Hep iyi niyetli olmanin zararlari bunlar. :)
Cok değil ama bir kez yari yolda bırakıldım :) iyikidi bırakmış bir yolu onla yürümemişim.. ben yarı yolda bıraktığımı düşünmüyorum hiç öyle birşey söylemedi bana kimse , zor durumda olduğunu bildiğim insana önce yardim ederim iyi olur gideceksem sonra vedalaşıp giderim :)
malesef birini yarı yolda bıraktım hala cok pişmanım aldattım denemez ama kız için onu terkettim
Biz yarı yolda bırakmadık onlar müsait bir yerde indiler 😂 Şaka bir yana çok bırakıldık
Cevap
3Cevap
Hem aşk hemde arkadaşlık ilişkilerimde yarı yolda bırakıldım. Ama allah biliyor ya.. Benimde yarı yolda bıraktığım oldu. Her günümüz ayrı telaş insan yolunu şaşırıyor bazen ya da bile bile hata yapmak istiyor bir yanımız. Kime neyi kanıtlıyorsak artık.. Kalan da oluyoruz giden de.
Birakildim mi...
Yari yolda birakmak illa atilmis adimlar degildir.
Bazen ihtiyac duyulan sözler yanimizda olsun istedimiz insanlar'da yanimizda degillerse yari yolda birakildimizi hisede biliriz bence...
Ve o yalnizlikta güven kirilsada inancimiz onlara azalzada o vakit yalnizlik ve zorlugu atlatinca kesin iyi bisey katmistir hayatimiza..
Gecen donem calistigim yerden tayin istedim gidis gelis sıkıntı diye... 1. Sınıftan aldigim ogrencilerimi mezun etmeden ayrildigim icin onlari yari yolda birakmis gibi hissediyorum... yerime ogretmen atanmamasi da bu hissiyatimi percinledi :( umarim bu sene iyi bir ogretmenleri olur...
Bırakmam kimseyi yari yolda. beni bırakan oldu mu hatırlamıyorum
Ben kimseyi yarı yolda bırakmadım, onlar müsait yerde indiler.
Bırakmak zorunda kaldım çok kızgın bana biliyorum ama isteyerek yapmadım
Yapacagimiz yolculuk icin son dakikada sözünden dönen arkadasim oldu. Ama elbette gönül koymadim.
ben sözümde dururm her zaman. ama bazı durumlar var gönlün katlanmyacak kadar kırılıyosa yola devam etmeyi bırakıyosun.
birçok konuda yarı yolda bırakıldım
Bırakmadım ama hep burakılan oldum
Birini yarı yolda bıraktım ve pişmanım
yola başlayamadık biz j hiç :D
Çok bırakan oldu
İkiside kötü
Evet bırakıldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar