Çıktığın bir yolda yalnız kaldın mı?Gerek Arkadaş , gerek Aile , gerek Aşk ilişkilerinde çıktığımız yolda bazen yalnız kalabiliyoruz. Seni hiç beklemediğin anda yalnız bırakan oldu mu?
Çıktığım yol benim yolum. Kimseye kaptanlık vermedim ki terk etti diye rotasız yol alayım. Doğru zamanı doğru yeri anlamak bazen zor olabiliyor. Hiç gitmeyecekmiş gibi hissettiriyor. Biz gitme sinyallerini farkedemeyebiliyoruz bazen bu yüzden kendi ayaklarımın üzerinde yürürken yanımdakilerin yoluyla paralel yol aldığıma inandırırım kendimi giderlerse de yol yine benim dümen yine benim elimdedir. Artık bu konularda daha dikkatliyim insanları daha iyi anlayabiliyorum bazı şeyler eksildiğinde gittiği yere kadar demiyorum orda vazgeçiyorum. 🤷♀️
Hemen hemen herkes yarı yolda bırakılmayı deneyimlemiştir. Çoğunlukla arkadaş ve aşk ilişkilerinde yaşanıyor. Tabi buna cevap verebilmek için akılda kalıcı büyüklükte bir olay yaşamış olmak gerekiyor. Düşündüğümde bende yer eden, hatırladığım bir olay yok ama ufak tefek ben de yaşamışımdır.
Ben o olaya inanmıyorum. İnsanlar değişir, hepimiz değişiyoruz. Artık yanımda olmak istemeyen birine beni yarı yolda bıraktın demek hem ona kötülük hem bana haksızlık olur. Bi yolum varsa, benimle yürümek isteyen yürür istemeyen gider. Yol benim yolum. Kimse gitti diye yarım kalmaz. Yürümeye devam ederim.
Kimseye güvenip yola çıkmadım. Yolda bazıları arda bana eşlik etti ulaşacakları yere gelincede eyvallah deyip gitti. Ben hala yoluma devam ediyorum. Şu anda da yolumda bana eşlik edenler var ama ne kadar nereye kadar eşlik ederler orası koca bir muamma.
Çok değer verdiğim bir arkadaşımda yaşadım bunu, o başkalarının düşüncesini dostluğumuzun önüne koymayı tercih etti. Yola devam etmek istediğinde ise bende güvenin kırıntısını bırakmadığı için geri çevirdim.
Aslında iki durum söz konusudur. Birincisi sizin yaptığınız eylemler bunu doğurmuştur ve artık tahammül edilemez bir noktaya varmıştır. İkincisi gerçekten vurdumduymazlardır ve çekip gitmişlerdir. Artık o an olmasa bile olabileceği durumları düşünmekte bir bakıma kötüdür. Bir ideali sürdürmek ve geliştirmek istersin ama ne yazık ki bu hep varolacaktır. Bir çok kez yarı yolsa bırakıldım.
Yalnızlığı cok seven biriyim , buna rağmen iyilik yapalim diyerek birkaç arkadaşa destek olmak istedim tam olarak enayi yerine koyuldum, yari yolda birakildim.