bilmiyorum sorununuz ne... aile içi bir durum... dışardan yorumlayacak olursam... hayat kısa be kardeşim... insanların birbirini kırmaya üzmeye çalışmasını anlamıyorum... düşünsene biz bir birimizi kırıp dökerken zaman akıp gidiyor ve biz hiç bir an'ımızı yaşayamıyoruz... ve bu hatayı bende bir çok kez yaptım ve yapmaya devam ediyorum... ama en azından azaltmaya çalışıyorum... ve anne ne of bile deme... ne annene ne babana... şimdi hayat sana toz pembe... ama bide onlar yanında olmayınca? baban ölünce karlı dağ yıkılır... insanın sığındığı tek kapıdır... başı sıkışınca yanında ilk soluğunu aldığı kişidir... ama anne ölünce dünya yıkılır... dağlar yıkılır... denizler kurur... güneş söner... bir insanın annesi onun dünyasıdır... valla kusura bakma kardeşim bunu okuyorsan muhtemelen--hakkın geçti hakkını helal et biraz uzun oldu :)
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bazen benide çok sinirlendiren olaylar oluyo annemle ilgili. Ama annemde bazı hastalıklar olduğu için hep içime gömdüm bu konuları. Çünkü morali bozuldumu panik atağından tut tansiyon felan herşey olabiliyo. İlk başlarda ama bikaç kere diğerlerinin annesini örnek gösterip eleştirdiğim oldu onu ama tabi bunlar çok öncedendi. Şimdi ama tek düşüncem ne olursa olsun onu üzmemek. Çünkü birgün bu dünyadan giderse yapacağım her kötü şeyi suratımda şamar gibi patlayacağını biliyorum. Annelerin emeği ödenmez.
Ne olursa olsun sinirle kimseye böyle davranma sonra vicdan azabı çeker durursun :/ Bu konu da kendini düzelt bende senin gibiyim öfkeyle çok kalp kırarım susmaya çalışıyorum olduğu kadar işte yapma sende susmayı başarabilirsen için rahat olur ezik duruma düşmezsin sadece hem vicdanın rahat olur hem de anlık pişman olucağın şeyler söylememiş olursun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben pisman degilim ya yemin ediyorum Annemi artik annem gibi hissedemiyorm
Ne kadar kizarsan kiz o bir anne.. beddua edilmez.. o beddua sana geri donebilir.. cunku o annen.. o seni karninda tasidi o sana sutunu verdi altinindeistirdi. mgece agladiginda o seni kucana aldi.. Anneye kizabilirsin seninde duygularin var ama beddua edilmez
Okurken benim canım yandı ve gözümden yaş geldi resmen. Özür dilemelisin konuşup sorunlarını çözmelisiniz. Yani şu sözler gerçekten çok ağır. Okurken resmen yok oldum yani gururum duygularım yerle bir oldu desem abartmış olmam. Bende yeri gelir annemle tartışırım ters düşeriz birbirimize ama asla bu tür davranışlar çözüm değil aksine sorunların daha büyümesine neden olur. Sen şimdi annenden özür dileyip bu sorunu konuşuarak çözeceksiniz tamam mı?
Çok yazık çokk.2yıldır çocuk esirgeme yuvalarındayım senin o beddua ettiğin insan sadece yanlarında olsun diye nasıl ağlayan çocuklar gördüm, annesi olanın olmayana '' Biliyo musun benim annem var'' diye hava attğına şahit oldum. Şu senin yaptığına bir bak bir de. Şükretmiyorsun hayatta diye şunları yazabiliyorsun. Çok yazık diyorum sadece. Kırdığın o kalbi onar, af dile. Şu saatten sonra yapabilceğin tek şey bu
İnsan söz söylediğine pişman olur çoğu zaman sustuğuna pişman olmaz keşke öfken biraz geçince yazsaydın ama annende şunu bilsin hangi çocugunu ayırt ederse diğerinden üstün tutarsa zaten srn beddua etsende etmesende ondan tekme yiyecek buna eminol
Öfkeyle kalkan zararla oturur. Annen şu an okumamış, birine sildirebilme şansın varsa annen okumadan sildirmeye çalış. Sadece biyolojik annen bile olsa annen olduğu gerçeğini değiştirmez, beddua etmeni gerektirmez.
ohaa ağır olmuş :( deme öyle yaa sana beddua falan etmesin :/ isterse en kötü anne olsun yine de annen olduğu için emeği olduğu için bedduası tutabilir.
Okurken benim canım acıdı.. Annen o senin 9 ay karnında taşıyıp bu yaşa kadar getirip bakmış. Ahh anamm kim bilir o bu mesajı okurken ne kadar canı acıyıp gururu yerlebir olacakk..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
O da benim gururumu parcaladi bugun. Kac defa intiharin esigindem dondum biliyormsn
Acaba beddualarimdasiniz dedin insan olmasaydı diyebilecekmiydin merak ediyorum ne olursa olsun dünyanın en kötü insanida olsa o senin annen kıymetini bil benim beddualarimdasiniz diyebilecegim bir annem yok mesela
Biliyor musun kaybedince anlayacaksın. Keşke diyeceksin keşke böyle konuşmasaymışım. Ulan ben en ufak of desem içim gidiyor hemen gidip özür diliyorum millet neler diyor be
haketmezsin canım annen bişey dememiş sana. annedir anne bu yaşa kadar iyi kötü getirmiş. oğullarınla imtihan ol beddualarımdasınız ne demek büyük edepsizlik tövbe et büyük günah işlemişsin
benim cocugum bana bunu dicek ! agzına s... . ulan ne kadar acımasızsın. anne l*n bu anne. ilerde seni kendin gibi bir evlatla sınar. o zaman görürsün! Git kadının gönlünü al..
bende babamdan nefret ediyorum ! ama yinede susuyorum kırmak istemiyorum. bir gün elbet biter bunlar diye sende öyle yap bence sabret. eminim benimki kadar ağır değildir yaşadıkların. ben konuşamıyorum ona bile mecalim yok düşün yani.
Ben babamdanda dertliyim. Hic muhattap olmuyorum babamla. Icimde o adama sabredip beni bu igrenc evliliginin huzursuz ortamimda buyuttugu icn kin var anneme karsi. Kavga edince boyle alevleniyorum
evet inan bana seni tahmin ettiğinden daha iyi anlıyorum. çünkü yazdıklarının aynısın ben yıllardır yaşıyorum. hatta inanmazsın ben bir kaç sene önce boşanma davası için mahkemeye verdim bunları. olmadı gittiler barıştılar ama yıllardır yine aynı şey. artık senin gibi ben mesela bıktım ! diyemiyorum bile :D sadece evlenince nasılsa bitecek diyorum
elbette , ihtimaller arasında. işte orda da sana iş düşüyor. yani iyi tanıyacaksın evleneceğin kişiyi. ne bileyim hayatı görsün geçirsin. mantıklı olsun işi gücü yerinde olsun. bunlar mantıkla karar vereceğin şeyler. kolay değil tabiki ama başka şansın yok. bende aynı durumdayım ve profilimi gizlemiyorum bunları yazarken ayıp birşey değil yani. senin elinde olan bir durum değil çünkü. ama bak şunu unutma evlenmek için sakın evlenme. bu sorunları çözmenin 100% yolu bu değil elbette ama en güçlü çözüm yani
En İyi Cevaplar