Abim Agresif. Ne yapmaliyim?

Merhabalar bu soruyu sormak icin hesap actim. Ben 21 abim 22 yasinda. Abim cok cabuk sinirleniyor sinirlenince kendini kaybediyor, kufur edip annem ve bana saldiriyor. Annme kac defa tokat atti. 1 saat gecmeden kedi gibi gelip ozur diliyor. Ne yapacagimizi sasrirdik hadi ben neyse de annem yasli kaldiramiyor. Ben alttan almaya calisiyorum ama annem yapamiyor oda dayanamiyor abime bagiriyor. Mesela bugun ailece yuruyuse ciktik sohbet ediyoruz abim nedesem sacmalama bos konusma diyor. Anneme hakeza kadin nedese tersten anliyor. Cok yiprandik, ayni durumda olan varmi? Ne onerirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize ayirdiginiz zaman icin gerekten cok tesekkur ederim. Benim icin cok onemliydi. Abimin kotu yanlarini yazdim sadece. Aslinda iyibiridir ama bir cesit sinir krizi geciriyor. Skinlestiremiyorum, cinnet derler ya oyle. Az konusur en ufak sorunu kafasina takar galiba ondan doluyor bir anda patliyor. Ben herseyimi annemle paylasirim ama onun kimsesi yok. Psikologa hayatta gitmez. Bildiginiz dua felan var mi belki iyi gelir
Abim Agresif. Ne yapmaliyim?