AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
bugüne kadar hiç bir çılgınlık yapmamış olmam en büyük çılgınlıgım :D <3
Hoşgeldin :)
bütün spermlere açık ara fark atarak dünyaya gelmişim beni çılgın beni. !
hhhehe çok dadlusun:D
yoğurt ye bol bol iyidir şifalıdır :D
:D
Gecen sene cezali fenerbahce macina kadin kiliginda girmek ...
hahahah :D
bir fenerliden beklenen bir hareket :D
televizyonlara çıkan da sen miydin yoksa :D
kimsenin ayirt edemeyecegi kadar benzemistim ondan gorduyseniz bile beni bayan sanmissinizdir :D
bir masa kırmıştık kız arkadşımla birlikte...;)) Ama istemeyerek oldu tabii...
bu mu en çılgın :) ne masası
"hangi pozisyonda" diye soracaktın..
hocanın her dediği lafa hayvan gibi güldük hoca : merhaba beyler biz: ahahahahhadasdfffffgasdj
hoca : evet derse geçerim biz:Dasdıjaınosafj ahahah hocam sizde varya
sonuç olarak dersten atılıdık:DD
Kar üstünde sevişmek... hastanelik olduk hipotermiden :))
ahaha :) denemek lazım
Güven bana çok daha iyi alternatifler var, kar-kış soğuk sakat iş :))
Sırf eğlence olsun diye kıraathaneye motolof attık :)
hangi il burası :)
Yozgat :D
ben abimin üzerine işemiştim küçükken oow ay vas e veri kreyzi çayld :D
:D küçükken..
Sevgilimle trenin tuvaletinde birlikte olmuştum.ogrencilik ve yeni şeyler keşfetme arzusu
güzel olmuştur :)
bi tane oglan vardi tam kiza taş atmak üzereyken hemen önüne atladim.olan bana oldu tabi:( kocaman taş kafama gelmiş catlamiş.yer hep kan olmuştu: (((( kücüktüm tabi bu olay oldugunda
Çılgınlık değil bu kahramanlık :)
hehe kahramanlik iste :)
1-Mynanmar ve Kongo ya gitmek
2-otostopla türkiye turu yaparken antalya-kaş arası gece bindiğim kamyonun şoförünün beni düdükleme çabaları sonucu ''bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla!'' diye bağırmak
:Dd 2. baya çılgınmış
kesinlikle tavsiye ederim:)
an itibariyle anladım ki hayatımda aksiyon eksikliği var :D
:D monoton statik düzen
hemen bir çılgınlığa başlaa :D
çok içmiştim 8 katlı binanın çatısına çıkıp ters oturdumm =) bu cılgılık sayılıyomu ? :))
terasına demek istedin herhalde. çatıda kiremitlerden kayardın. çılgınlık sayılır yine de :)
Manyaklik hatta ama çatı nasıl�
çatı katı derken son kat demek istemiştimm :))
Hee :) çatıya çıksan tam manalık zaten
oha oha oha bu kız çok çılgın + nı verdim :D
teşekkürlerrr :)))
gerçekten çok delice::: müdür odasına girip p*rno açtık ve koridorlardaki bütün TVlere yansıttık :D
hangi ilde bu okul :D
daha neler :D
hoşlandığım çocukla tanışmak için konuşma çabaları filan :D
detaya inersen çılgınca olup olmadığına karar verebiliriz :)
yok ya bu insani bir şey :D
yok yok değil :D
Arkadasıma diye cıkıp duman konserine gitmistim arkadasımda bize geleceğini söylemisti ailesine :))
fena olmuş:)
Güzeldi :)
Hahaha benim de başıma geldi 4 akraba dörtümüzde ailelerimize yok o onda kalıcak yok o bizde kalacak yok ben onlarda kalıcam şeklinde Dörtgen bir yalan zinciri oluşturmuştuk :) Başka bir yerde kalmıştık.
Ahaa al sana pişti...
sevdiğim kızın saçları islanmasın diye büyük alışveriş merkezinin önünde ceketi gömleği çıkarıp yağmurun altında atletle evine bıraktım :D milletin şaşkın bakışları altında :D
:D hakikaten şaşırmışlardır duygusal olcam diye soyunmuşsun arkadaş
aynen neler yaptım daha nelerde hatırlamıyorum fazla 2 yıl önce :D
Daha 1aylık cıktığıma kızlığımı vermem sen sakla 22 yaşına kadar sonra ver gitsin.Allahtan 2yıl çıktık ve evlendik.
senin tercihin :)
Bide arkdaşla içtik bigün arabayla çok içmişim arkadaş telefonla konuşmak için dışarı çıktı uyuz oldum arabayı etrafında döndürdüm el freni çekerek sonrada polis kimlik kontrolü yapiyormuş etrafımda arablar var ve sonuç kendimi karokolda buldum ve ehliyetimi 6 aylığına kaptırdım
Kilis gibi Cahil memleketi bir yerde Sevgilimle öpüşmüştüm. :D
sonucu ne oldu
Her cuma yaptığımız 23-24 arası zencilerle halı saha.
zencilerle mi :D her cumaysa çılgınca değildir.
her hafta ayrı bir çılgın :P
aman hocam dikkat :D
Gece rakidan sonra istanbuldan sarkoye gidip saat 4te denize girmek...
:)) derdin neydi
gence dertmi sorulur... o zamanlar yapmıştık... hatta bir arkadaşı yolda arabadan indirdik :) yol karanlık, sağlı sollu ayçiçek tarlaları ve ışıklandırma yok... (şuan varmıdır bilmiyorum şarköy yolundan bahsediyorum, tekirdağdan sapınca 40 km yazar, o yol) zifiri karanlık kafanı gökyüzüne kaldırınca tüm samanyolu gözlerinin önünde o derece yani... çocuğu bırakıp yaklaşık 500 m kadar gittik arabayla, sonrada korktuk adamı almak için arabadan inip ona doğru yürümeye başlamıştık :)
şişede durduğu gibi durmuyor meret:)))
arkadaşlarla evde kıyafetleri yırtıp yüzümüzü gözümüzü sarıp dilenci kılığına girdik biz işin eğlencesindeydik ama 45 lira vrduk o gün :D
:)) çılgınca gerçekten
Waaw :D süpermiş bu .d
hocama aşık olmam brde çeknmeden bnu adama sölemem :)
:D söylemen tuhaf olmuş. tepkisi ne oldu
saol anlyrm sni dedi :)
Demek ki çok olmuş öyle
bu çılgınlık değil :D
Hİçbir önlem flan almadan bir dağ tırmanmıstım salag gibi en ufak bir hatada ucucam asağı ama yineden eğlenceliydi.
:)) güzel o da
En cilgin nca yaptigim sey birini sevmekti on yargisiz ve kosulsuz kendime guvenerek sevmek ti bir omru adamaya hazir olmak
evlendin mi onunla
konser çıkışı kız arkadaşlarla gidip içip eve zil zurna sarhoş dönmek allahtan kimse içtigimi anlamadı :))
sevgilimin evi bizim eve 2 saat uzaklıkta ve ben annemler evde yokken onu eve çağırdım yakalanma ihtimalim çoook yüksekti babam çocuğu gördüğü yerde boğazlayacak zaten ama maceraya değerdi :))
ÖLDÜRÜRDÜ:)
Saçımı kırmızıya çalan bir renge boyatmak :D ama yakışmıştı :)
cesaret ister
:D Cesaret istiyo tabi ama cidden yakışmıştı :D
Gençliğimde çıpçılgındım ama şimdi anlatıp kötü örnek olmak istemem :)
ne yaptın mesela
Metroda host olarak çalıştım eski sevgilim için
o sıra bi sefer antalya seferine çıktım şoförle ağız dalaşı yaptım
afyonu geçtikten sonra "gömü" kasabasına yakın yerde indim otobüs hostsuz ankaraya gitti :D
bende otostop çekerek ankaraya geldim otobüsten önce
küçük bir çılgınlık işte daha büyükleri var ama anlatamam
Bir keresinde babama kızlar yurdunda bir hafta kalacağım diye izin ve biraz da para almıştım ama o hafta yurtta değil arkadaşlarımın İzmir'deki yazlığında kalmşıtım :) Babam her aradığında anlar diye çok korkuyordum ve heycandan kekeliyordum :D
Duysa keser seni :)
oha bak bu çılgınlık :D
evet bende ondan korkuyorum :D ama üstünden 2 ay geçti artık pek de bir şey olmaz her halde :D
Babamın iş yerine bi erkek soktum istediğimi yaptım çocukla :) kapı kitli bile değildi yani :D
ohannes :D
oha azgın kezban vol159654
vay azgınlar sizi. değdi mi bari :)
askerde,kaçakçıları durdurmak içinson hız giden traktörün önüne atlamak :D yakaladıktan sonra s... :D
:D traktör son hızda çok gidemez be :D
derste sakız çiğnemek. çok çılgınım.
hayran kaldım
cesaret işi :P
4 akraba dördümüz de ailelerimize yok o onda kalacak yok o bizde kalacak yok ben onlarda kalacam şeklinde Dörtgen bir yalan zinciri oluşturmuştuk :) Hep beraber başka bir yerde kalmıştık.
Otobüste bi adamin suratina tükürüklü çekirdek firlatmistim, kavga etmistik.. Sebebi ise bana küfür etmesiydi.. evet otobüste çekirdek çitliyorduk :)
çekirdek kabuklari* pardon
küfür ettiyse iyi yaptın aslan
eyvallah pasam ;)
:))
Bahh ya çıt çıt milletin kafasını mı şişiriyordun ya la kız :) Küfür ettiyse ağzına sağlık derim.
hayir efendim öyle olmadi, tam tersi. otobüse giriste ufak bi olay yasandi ve adam bana agir laflar etti.. Sonrasinda hincimi nasil çikaricam diye oturup düsündük arkadaslarla. Yanimizda bi torba çekirdek vardi. Sirf üstüne atabilmek için çitladik onlarida :) Otobüs inmemiz gereken son duraga vardiginda kapilari açildi ve kabuklarini üstüne firlatip kaçtik xddd
şampiyon:))
Ahahaha efferin kız güzel düşünmüşsünüz.. :))
marketten çerez çaldk çamura atladk tek ayak sekerek ewe kadar yarştk
çok çılgınca..
yapmış olduğum en çılgınca şey saatte 295 km hızla gitmek oldu ama kısa sürdü.. :)
uçaklamı neyle :D
arabayla tabi ..
sonra ne oldu pekii
sonra yol bitti birşey olmadı.. zaten bu sürati yaptığın anda yol kalmıyor bitiyor, türkiye de çok nadir var düz yol..
babamın cebinden 400 mark çalıp gemiyle moskova ya kaçmıştım svetlana ya. vay be ne günlerdi
400 mark çok büyük paraydı o dönemde
of ne biçim hemde ama disneyde yemiştim butun parayı sonra sınırdışı edildim :d
karadenizdemiydin :D
aslen ankaralıyım ama tahminin doğru o ara katü de yurtta kaçak kalıyodum :D babam almaya gelmişti bende fırsattan istifade alıp kaçmıştım :D
dagdan aşagı bisikletle pedelladım ve sonucu mlesef cok üzücü oldu
kol bacak pert
üstüm başım paramparca oldu bidaha töbe ettim binmeye
arkadaşlarımızla gezerken önümüzü kesen 8 kişiye daldık not: (sadece 3 kişiydik fena yusufladık) :D
:D sonuç?
fena dövdük fenada dayak yedik ama mal kaybı olmadı :DD
hangi birini sayim bilmıyorum ki:D üniversite yenı bitti :d ve ben cok pic bir kızdım:D
evet öyleydin sen okulda,ne günlerdi yavvv
arkadaşımla yolda yürürken yanımızdan geçelere ebe diye vurup kaçmak :DDDD
fransada üç kere kaybolmak.
arkadaşların gazına gelip şişe çevirmeceyle ilk kez biriyle öpüşmüştüm.
Lise yıllarında okul müdürünüzün 10 TL saattığı ve mecburi oldugunu söylediği üzerinde okul amblemi bulunan okul kravatlarını nöbetçi öğrenciyken valizden 40 tane çalmış kara borsa dan 5 TL satmış bulunmaktayım...
Pişmanlık yasasından yararlanmak istiyorum.. :D
lisedeyken bizi izleyen müdüre kameradan hareket çekmiştim
şu gözetim kameralarımı :) bunu çoğu kişi yapmıştır ama yaa. sonrasında bişi oldu mu
terbiyesiz :D
Aptal ve dengesiz inşaat çıların olduğunu bildigim halde o insaatın ordan geçtim ve arkama pirket dustu 6. Kat tan felandı 1 adim az atsaydım şu an bu yaziyi yazmiycaktim
almanya temmuz 2012, ailem istemedi diye sevgilimin yanina kactim. mardine kadar :) tek basima...hala unutamiyorum
:) peki ya sonra? yani pekte uzun zaman geçmemiş evlendiniz mi ne oldu?
alahım bir de mardin halay çektiniz mi ? tey tey
evet nikah kiydik dügün bikac ay sonra :)
Ol zaman iyi :)
G-max sanırım. Ve bungee jumping. oralarda ölürsem kendimi affetmem. :S
en yakın arkadaslarımla sokakta para dilenmemiz, baya eğlenceliydi ama
Gecenin köründe dışarı çıkmıştm tek başıma ve bi erkek grubu vardı kalabalk içiyolardı laf atıp kaçmıştım koşa koşa amacm sadece adrenalindi sonra eve gttim ve uyudum :)
erkek gruba senmi laf attın:))
Bela aramışsın:)
Evet yok o kadar yakınlarında değildim ama sonuçta duydular baktılar bnde güle güle gttm :)
Çocukken komşumuz olan çiftin kavga esnasında 70liği tarlaya fırlatmışlardı.Ben de susayıp içtim. sonra duvarlara vura vura :3. kata çıktım balkonundan atladım.Yumuşak zemine düşmüşüm. Kalktım yine 3 kata çıktım atladım. 3. denemeye çıkarken yakalamışlar beni:).
Bi ara çocukken binanın en üst katına çıktım hıncahınc olan kalabalığı işedim:)
İşyerinde lavaboya işedim:) Napim tuvalet doluydu:)
facebookta zaman tüneline girmek yaptığım en çılgınca şeydi asfd :D
Afferin
ha ha çok komik töbe alaahım - ni verdim
Plates Topunun Üzerinde, Vajina Üzerinde Anüs Yapmaktı :D (Doyumsuz Olmaları Olayı Dahada Uçuk Bir Hale Getirdi :D)
denge :D
akşam olduğunda portakal bahçesinde yoldan geçen arabalara portakal atıyorduk ve bir keresinde araç sahibi üzerimize ateş etmişti silahla...
kurusıkıdır..
hataya gel beraber de yapalım o zaman
iyi vurulmadınız :)
zaten ondan sonra tövbe ettitk...D:
Bugüne kadar yaptığım en çılgınca şey hergün uyumak, yemek yemek ve tuvalete gitmek. Hergün yapıyordum bunları. :)
üniversitede okurken karşı tarafta kız yurdu vardı elimde çiçek ve baksır vardı sadece yagmur yagıyodu 3 arkdaş kız yurduna dogru koşmuştuk :)) polis gelmiti :))
Ahahahahah FENAa :))
Sınıf arkadaşıma seni düşünerek mastrbasyon yapıyorum diyince
Bir osmanlı tokadı yedim.
bir kızın beni etkilemesine izin verdim.. cinsel diil duygusal .. :/
nasıl oldu bu yani?