Ne güzel adranalin ve macerayı seviyorsun demek önemli olanda bu yaşadığın yanlışlar varsa biz insanlar için kötü bir tecrübeler insanlara ders çıkarmak içindir karşımıza çıkarlar önemli olanda bu ders çıkarmak insanlar genelde ders çıkarmak yerine hep hayiflanir şikayet eder oradaki ince çizgiyi görmezler bize getirdiklerini değil götürdüklerine odaklanirkar vermeden almak Allah'a mahsus bir sıfat özellik tüm bunlar olmazsa nereden tecrübe edinip öğreneceğiz hayatın acı tadli oldugnu hayat hep tatlı gecsede baytar tuzlu gecsede bayar biz insanlar için hayati hayat yapan ikisi bir arada acı ve tatlı olması ahh neler kaçırıyoruz bir farkına varabilsek
6 yaşındaydım ve komşunun domuzları çok ses yapıyor diye dedemden kalan uyku ilaçlarını onlara verdim 😇 ama büyüyünce de pek değiştiğim söylenemez.. üniversitedeyken kredi kartı ile araba almıştım.. eserinin 3 katını geri ödemek zorunda kaldım 😂
Anı yaşayanlardanım çılgınca yaşadığım Bi çok şey olmuştur hatta çoğunu hatırlamıyorum bile aklıma geldikçede ne günlerdi diye serzenişte bulurum çılgınca kasıt sadece aklına gelen cinsellik akılsızlarada selam olsun
Bi keresinde sprey sıkıp yakiyodum sag sola tutuyodum işte sonra tekrar yakıp püskürtüyodum sonra çakmagı yere koyup alevi ona püskürtüyodum üstüme dogru bi harlandıydı saç kiprik kol kıllarımın uçları yandıydı yüzümle elim kızardıydı xd
Okuldan kaçmak için ortaokulda 6. kattan camdan çatıya atlamıştım o çatıdan yürüyüp diğer binanın camından girip merdeveni inip çıkıyodum kapı kilitliymiş başka kapıdan tekrar okula girim
Her önüne gelen erkeği kandırıp, güvendiğime ikna etmek. Hiçbir şey olmamış gibi engelleyip yoluma devam etmek. Tanıdık geliyor mu sana böyle bir davranış?