- Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yıl-Hayli yüksek ve sarp kayalıklı bir yerden suya atladım sonra adrenalin bağımlılığından mıdır nedir 4 kere daha atladım aynı yerden. Geçen sene oraya tekrar gittim kalbim sıkıştı aşağıdan bakarken. Manyak mıyım ulan dedim.
-Kız yurdunda kaçak olarak hayli zaman geçirdim. Yeni eve geçerken içindeki kiracılar bir mühlet çıkmadı o sebepten kaldım. Pek zevkli, pek heyecanlı, pek tehlikeliydi. Ama hoştu yiyiyorsa size de tavsiye ederim. Yalnız o kattaki bütün kızlara şirinlik, çekicilik, abilik, kardeşlik artık kızına göre ne gerekiyorsa gönüllerini hoş tutacaksınız, onlar da sizi bir güzel ağırlayacak.
-Gece yatla mehtap turuna çıktık. Yürürken bile zorlanıyorduk o kadar içmişiz. Bulunduğumuz bölgede de bir önceki hafta büyük beyaz köpek balığına rastlanmıştı. (Akdeniz açıkları) O kafayla gece gece suya daldık. Normalde karanlık suya asla girmem, hele bir de büyük beyaz tehlikesi olan yerde. ajselamgjakkdff!
-Öğrenciyken bizi ve arkadaşları üst üste kazıklayan bir mağazaya gece girip talan ettik. Özellikle sahte olarak sattığı ama orijinal olduğunu iddia ettiği sorun olduğunda da iade almadığı malları belki gözüne girer diye cam önüne yığdık. Hiçbir şey almadık içeriden mesaj olsun diye. Bu olaydan bir süre sonra mekan el değiştirdi ve farklı bir yer açıldı.
-Cebimde sadece 50 TL ile, sırtımda ufak bir sırt çantası Türkiye'nin 4 farklı bölgesinde 7 şehir gezdim. Canım çok sıkılmıştı, ayın sonları para da yoktu üstümde, internette arkadaşla konuşurken atla gel dedi. Baktım bileti de almış. Sonra 5 arkadaşım daha aynı şekilde beni oradan oraya çağırdı. Arkadaş pek keyifliydi. Sonra o arkadaşlara güzellikler yaptım tabi o ayrı konu.
Yazsam sayfa sayfa çıkar. Ben çok çılgınlık yapmışım dönüp bakınca. İyi hatırlattın sana 5 *...11 Yorumla- +1 yıl
:)) teşekkürler sana da +1
En İyi Cevaplar
Üniversiteden bilgisayar çaldık. Hayvanlık biliyorum ama yapacak bir şey yok gaza geldik. :D Kahrolsun harçlar. :P
4520 Yorumla- +1 yıl
:)) ahahah cesaret işte
- +1 yıl
Ben senin okuduğun üniversitenin rektörüyüm.Şu anda seni IP 'nden evinin adresini bulmaya çalışıyoruz bilgisayar bölümünden öğrencilerle.Az kaldı en az 3 saate ordayız.
- +1 yıl
Vuuuu naptınız siz :D
- +1 yıl
Masaüstü zor olmadımı haha :D
- +1 yıl
yazık lan fakirlikten okulun bilgisayarını yürütüyorlar ahaha :D harç parası için yapmıyacağınz şey yokmuş :D +nı verdim :D
- +1 yıl
En iyisini yapmışınz alkış,büyük başarı bizde yapmışdık lisede bizmki daha pahalıydı.:-D
- +1 yıl
Eleman yapmış arkadaş kıskanmayın
- +1 yıl
kırhızlar
- +1 yıl
Hangi üniversite o söylede bizde gidip bakınalım bi :D
- +1 yıl
İkinci öğretim öğrencisi bunu yapar harçlar 500tl oldu amua +1 verdi hellalik olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf sevglimn ynna gtmk için 7 km yol yürümk zrnda klmştm üstlk yağmurda ve duştn çkmştm.
Bi gün köye gdyrz çok kar vardı araba kaldı bi yerde çıkmadı.Akşamn o vktnde ormnlk alanda en az yarm saat tk bsma yrmştm yrdm çğrmştm.
Gecenin bi vakti anahtarmda yok, kapya terlk skştrp aprtmnn kpsını açk brkp sevglmn ynna gtmştm sırf knsmak için 5 dk knsmstk snra yne geri kendm dnmştm öküz sevglm yüzünden.
Çocukken annem bizi odaya ktlerdi bahçeye inmk zrnda klydu dşrı çkmak için cmdan aşağı inmye çlşmtm 2.kattydk o zmnlar.
Acemiyken arabayı kçrmaya klkşmştm sonnda annem süprügyle kovalamştı arabada geri geri gdrken taşlarn üstne çkmştı el frenni çkmemle drmştu :D
Çockken saklambç oynrdk, bi gün bzm orda terk edlmş bi ev vrdı oraya tk bsma grmştm ev yıkık harabeydi içnde cinler var dyolardı :D
Oklda kzn bryle trtsmstm mrlm bzktu ve 1 sat snra snva grcktm tekrarı yoktu ona rağmen okldn kçmştm zar zor snava ytsmstm ama :D
Arkdşlrla içmeye gttk arkdşn evne, ilk içtm bi dahada asla içmem her neyse uymşm orda uyym dye bni ylnz brkmşlar uynr uynmaz kalkp eve gtmştm tabi babam grer grmez anlamştı :D Yoldada sağ sol nasl gldm htrlmyrm sallana sallana ama kçk bi kıza kolonyo sormştm :D
Çccken kmşnn kmsenden yumrta kaçrrdm sırf çamrdan pasta yapmak için :D32 Yorumla- +1 yıl
Çok hareketlesin:)
Cevap sahibi+1 yılÖyleymişim klavynn bsna gçtm ve o an aklma glen tm mntklklrmı yazdım açıkçası :)
yarış motoruyla sevgilimin arkasındaydım zaten dehşet kullanıyo kafa kadırırken ellerim kayıyodu gözlüklerim gözümden uçtu hala gözlüğü saklıyorum kırılmış halde anı falan ama motorla hız yapmak çok farklı bişi ya mükemmel motorun önüne tutunman gerekiyor ama ellerin kayıyo beline tutundum rüzgar o kadar geliyo ki beline tutunsanda ellerin yine kayıyor veee rüzgar fısıldıyo kulağına bırak kendini bana die :) yani en çılgın anlar motorda kafa kaldırmak ve arkadaki insan olmak :D ama önde motoru kulanan olmak daha farklı.
34 Yorumla- +1 yıl
sana tüm kalbimle katılıyorum.. :) gece yarıslarındakı polıs baskınını yasasaydın bıde o daha farklı ve quzel :)
- +1 yıl
Sürmek çok farklı :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
arkadaşla bisiklett sürüyordukk gel dedimm antarese gidelim orda alan var bineriz dedim bu arada antares bizim siteye uzaklığı 1 saat felan . :D en sıcak günleri yasıyoruzzz . git git yol cok uzunn o saf tabi bilmiyor 1 saat olduğunu takıldı peşime :D daha sonraa baktımm büyük mallık yapıyoruz bu yok git git bitmezgeri dönelim dedim 2 saati geçti eve dönemiyoruzz yığıldık yola bisikletle yokuşda cıkamıyoruzz cok sıcak ölücez sonra zar zor 3bucuk saate gittik D: annemler jandarma polis aklına ne gelirse cağırmışlar deli gibi bizi arıyolar . yok kötü olmuştu yaaa korkudan tir tir titredik ahhahaha:D:D:D
21 Yorumla- +1 yıl
Hahaha kaŞınmışsın
yaptığım cok fazla cılgınlık var meselaa bizim okuldaa malzemeler vardı ana sınıfında birsürü kremler parfümler okul malzemeleri :D okuldada birsürü kişi var onlardan gizli eşyaları çaldık . müdürler öğretmenler hep dışarda geziyordu . biz 3,5 atıyoruz tabi sonra iple bağlayıp penceren aşşağı salladık poşet yırtıldı herşey dağıldı . karşıdanda okul hizmetlisi geliyor . kaçsakmı bilemedikkk kaçmadık sonrada bizi yakaladılar velimize sikayet ettiler :Dama cokk kötü olmuştuu:D 1 tane daha anlatcam kız dur D::A:S:S:D:F
21 Yorumla- +1 yıl
Görevimiz tehlike:)) anlat anlat
+1 yılbi gün anket yapıoz kızılayda çevik kuvvetleri gördük sohbet anket felan derken dedim abi benim bi kavga işi vardı dava açmışlar hiç mahkemeye felan gitmedim ne oldu sicilde felan varmı baksana adam aradan cihazı çıkardı tc den baktı orda adım aranıyor yazıo yanıp sönüo :):)
polisler benle dalga geçio salak kendi ayağınla geldin diye yapma eyleme abi yok olmaz o yazı çıktıktan sonra ben snei götürmek zorundayım karakola götürdüler ordan ozaman yaş 18 deyildi sivil geldi çocuk şubeye :D arabnın içindeyim ellerimi arkadan kelepçeldilerr :D abi mahkeme yüzünden söle söle oldu demeye çalışıom sivillere sus lan diye beni azarlıyolar benim gözler doldu abi evi arayım diom azar yiyom :D neyse geldik adam acıdı sonra arattı bizimkiler geldi 1 gün nezarette kaldı battaniyeler sidik kokuyodu hep onu hiç unutmam hapcısı balicisi ne varsa yanımdaydı biri azından jilet çıkardı kesecek diye sabaha kadar göz kırmadım kafası iyi bebenin basmışlar baliyi :D22 Yorumla- +1 yıl
Kasınmışsın birader :)
- +1 yıl
:D bidaha polis gördümmü yanından geçmiom :D
+1 yılBabama şakadan eşcinsel olduğumu,yakında erkek sevgilimle birlikte yaşamak istediğimizi söyledim,babam ilk başta inanmadı ama ikna edince hiç bir söyleyemeden göğüsü tutmaya başlayıp gözleri kayınca hemen şaka filan dedim öldürüyordum adamı resmen :)
61 Yorumla- +1 yıl
:D delimisin arkadaş iyi vurmamış seni
+1 yıl12 yaşında ingiltereye tek başıma gidip bi ay kalmıştım
kayak yaparken hızı alamayıp snowboardçıların atlaklarından atlamıştım gerisini hatırlamıyorum ..
bir de küçükkenki en büyük zevkimiz arkadaşlarla toplu sinemaya gitiğimizde birilerinin kafasına mısır atmaktı hiç yiyemedim mısırları hep gitti çok içimde kaldı ama neyse38 Yorumla- +1 yıl
İngiltereye Türkiye den gitmedin heralde. Diğeri çılgınlık değil ergenlik oluyor :)
- +1 yıl
kız nimet atılır mı ayıpladım seni :D
- +1 yıl
türkiyeden gittim.ayrıca çılgınlıkların çoğu ergenlikte yaplır zaten.
- +1 yıl
ben evden bakkala gidemiyodum 12 yaşında be:))
- +1 yıl
bi gözü karalık tuttu gittik işte :D
- +1 yıl
Tek başına pasaport falan nasıl aldın pardon? Ve hangi para ile? Ailen, gönderme miştir heralde
- +1 yıl
yetim değiliz heralde tek başıma gittim diyorum kendim kazanıp para pasaportumu kendim alıp değil.
- +1 yıl
ben istedim ailem de saygı duydu onlar gönderdi
Yaptığım en çılgınlık
Arkadaşlarla birlikte başka bir yayladan tanımadığımız başka bir yaylaya doğru gidiyorduk.Amacımız derede yüzmekti.Ama o dereyi bir türlü bulamadık orası ayrı mesele.
her taraf orman aşağıda kesin dere vardır dedim.Su sesleride geliyordu.Ama sorun su gelen yer uçurumdu.bir çılgınlık yapim dedim. kendimi aşağıya doğru bıraktım.10-15 metre süründükten sonra karşımda allahtan ağaç vardı yoksa ben tahtalı köye doğru giderdim herhalde32 Yorumla- +1 yıl
ahaha nerenin yaylası orası :)
Hahaaa bak aklima getirdin yine gulumsedim yaaa...
Dayi taylant'a gitmistik bir abi ile beraber is icin..Neyse Buda festivali vardi gittigimiz zamana denk gelmisti. Orada tanistigimiz arkadasta bizi festival'e goturmustu.
Baktim heryerde heykeller falan bunlarin meshur 8 kollu bir kadin heykeli var simdi adi aklima gelmedi... Herneyse dayi bu heykellerden cok fazla var, bunlarin onlerine'de tepsilerler taze meyveler falan koyuyorlardi bende turistligin verdigi guvenle bir cilginlik yapayim dedim gittim heykel'in onun deki armut'u alip bir isirik attim nedense zannettimki gulecekler falan... Bir kac Ingiliz uyruklu turrist kahkahaya bogulmustu ama resmen lincten zor kurtuldum hayatimin cilgin ve bir o kadarda korkunc anisi buydu yaa basligi gorunce aklima geldi insanlar bana vurmaya calisiyor falan birde kalabalik varya Allah'tan polisler vardi benden bu kadar belki cilginlik gibi gelmeyebilir size ama benim icin oyleydi :):)...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 yaşındaydım o zmn bizde bi yeşil megane2 1.5 dizel vardı.düz bi yolda gidiyorum arabayla hızım yaklaşım 90-100 km civarı önümde yaklaşık 15-20 mlik tatlı bi viraj vardı viraja baktım anlık bişeydi bi anda şeytan aklıma girdi sanki çift şerit yolda sadece ben varım arkamada baktım gelen yok arabadada kimse yok şartlar o an benim için çok müsait .ben o viraja hıızımı hiç kesmeden dik girdim ve araba kıç(bunun başka tabiri yok) atmaya başladı viraja paralel gidiyorum ve böyle bi tatlı bi heyecanı bi kızla sevişirken bile yaşamadım çok zevkliydi o an hayat durmuştu sanki anı yaşıodum neyse o virajı bitirdim yavaş yavaş arabayı tam düzelttim derken araba refüje doğru bi döndü refüjde yaklaşık 1 metre uzunluğunda içe doğru kavisliydi çektim elimi direksiyondan kapadım gözleri bekliyorum gözümü açtığımda arabanın yarısı refüjün üstündeydi :) sonrası zaten malum babam geldı sonrasını anlatırsam hesabım kapatılabilir o yüzden gerek yok :)
12 Yorumla- +1 yıl
gemiler içinde arkaya kıç derler pupa terimi de vardır :) ucuz atlatmissin
Cevap sahibi+1 yıldaha yaşayacağımız varmış demek :)
Hatırladığım en uç çılgınlık 2 hafta önce oldu. Sürücü kursunda sekreter bayanın hayran bakışları mors alfabesi tadında ''seni istiyorum'' diyordu. Halbuki o ana kadar gram istek yoktu içimde ne olduysa bana çay ikramı için kalktığında oldu, belinden kavradığım gibi dudaklarının tadına baktım o esnada ankara cebeci sakinleri camdan bizi izlemiş olabilirler bilmiyorum, gömleğini yırta yırta wc ye gittik ve olan oldu. Kursun kapısında %100 memnuniyet garantisi yazıyordu inanmamıştım taki kapıdan hafif nemli ve channel no5 kokusuyla çıkana kadar.
10 YorumlaKöyümüzü ziyarete gitmiştim yaz ayıydı, hayattaki en sevdiğim canlılardan biri olan haylazım orda yaşıyor (kangal köpeği) bir gece kurt inmiş ahıra köyün köpekleri ortalığı yıkıyordu resmen o saatde herkes uyuyor normalde köyde ama biz alışkın olmadığımızdan damda sigara içiyorduk kuzenimle, haylazıma dalan kurtları gördüm, keseri aldığım gibi aralarına girdim bi tane kurda vurabildim sadece hepsi kaçtılar.
Sora millet bana çok kızdı ölmediğine dua et falan die ama ben haylazımı kurtardım =)23 Yorumla- +1 yıl
ahaha kurtların arasına mı girdin :D helal olsun valla
- +1 yıl
helal olsun
:D En ön sırada otururum hep derslerle ilgiliyimdir tüm hocalar beni sever. Ama bi gün fizik dersinde hoca atışları işliyodu hiç bi şey anlamıyorum diye sinirlenip arkasından silgi ile hareket yaparken elimden silgi fırlayıp sert bi şekilde hocanın kafaya çarpmıştı.Disiplinlik olmuştum Allah tan bilerek yapmadığıma hoca inandı. Tüm sınıf gülmekten ölmüştü hoca o kadar sinirliyken bide gidip silgiyi yerden alıp pişkin pişkin pardon demiştim :S :D
22 Yorumla- +1 yıl
Senin ki çılgınlık değil de talihsizlik olmuş :)
- +1 yıl
Senin ki çılgınlık olmamış talihsizlik olmuş:)
bir sürü çılgınlığım oldu ama en çılgın dersen şimdi aklıma geleni sölim.
üni de bölüm başkanı ile aramız ii değildi. ff leri benden çiziyordu. bu seferde ff i benden çizerse derken bi baktım notlara benden çizmiş. odasına girip üstüne yürüdüm. benle kişisel sorunun varsa burda şimdi halletcez, çan eğrisi var benim yüzümden niye diğer insanlarıda bırakıyosun, kalıbının adamı ol demiştim... (küfürleri yazmadım) ...bi sürü hır gür oldu ama mezun oldum yine de :D21 Yorumla- +1 yıl
ahahaha harika valla :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlimlarin evi iki katı aşağıda ailelerimiz oturup sohbet ederken biz yukarda sevişiyorduk. Ses çıkarmadan çok zor oluyor ama zevkli tavsiye ederim:-) haziranda evlenicez düğündede millet içerde oynarken onu gelin odasına çekip önünde soyunucam kararlıyım :D
63 Yorumla- +1 yıl
:) çok heyecanlı:))
- +1 yıl
Kapıı kitlemeyi unutma... Unutulmaz düğün fotografınız olur... :))
Cevap sahibi+1 yılTabiki kilitlicem ama bunu ona fark ettirmeden kapıyı açık sansın :)
denizin ortasında tekneden atlamak. ve sadece 3 kız hepimiz atladık ve çok zor bir şekilde tekneye çıkabildik gücümüz tamamen bitmişti birimiz çıkıp diğerimizi çektiğimizde tekrar devriliyorduk:))öleceğimi sanmıştım o an için ama yaşıyorum çok şükür :))
46 Yorumla- +1 yıl
:)) yaş kaçtı o zaman
- +1 yıl
bu çılgınlık :D + nı verdim
+1 yılküçükken hep okulun önünde şiir yazı okurdum ne çılgınmışım ne utanmazmışım ya şimdi ise dağa tırnanıyordum bir tırmanışta dümdüz böyle işte taşlardan yukarı çıkıyorum altı su gitsen gideceksin bir de pür var kayıyorsun toprağın üstlerine pür var çok kötü adranel
27 Yorumla- +1 yıl
:) küçükken şiir okuman şimdi dağa tırmanman tezat :)
- +1 yıl
küçüklükten belliymiş ne olacağım :D
- +1 yıl
msbat ağzından gül tamam bebeğim :D
- +1 yıl
senin kadar çılgın olamıyoruz :D
Pek adrenalin yok benım hayatımda.Şöyle bi düşündümde ben hiç çılgınca birşey yapmamaısım ulan.Hemen yapayım :D
103 Yorumla- +1 yıl
:D yazık kıyamam
- +1 yıl
şu duruşun yeter :)
En çılgını değil ama en eğlencelisi ilkokuldayken bir arkadaşımla düzenli olarak servisten insanların kafasına su şişesi atardık. Bir keresinde de portakal atmıştık bir adamın tam kafasının ortasına :D
32 Yorumla- +1 yıl
aferin ya :D geleceğin harika insanları
- +1 yıl
bu mu çılgınlık peh
gece 3 te tekne kaçırdık küreklerle denizde hafif dalgalıydı yaklaşık izmirliler bilir konaktan karşıyakaya kürek çektik bakkal kapalı diye bir paket sigara alıp geri döndük(geri bıraktık tabi tekneyi
62 Yorumla- +1 yıl
işte budur :)
+1 yılSevdiğim Kızın Ailesinin Dükkanlarının İlerisinde Abisinin Olduğunu Bile Bile Kızın Gelmesini Beklemek Ve Ondan Sonra Kızın Ailesini Arkadaşlarından Kızın Numarasını Alarak Gecenin Bir Yarısında Çaldırıp Kapatmak Pardon Bir de Ehliyetsiz Araç Kullandım Ve Arkadaşlarımla Tüpçünün Kamyonun Da Kıyasıya Zıplamak
11 Yorumla- +1 yıl
:D ilginç enstanteneler
ortaokula gidiyordum babamda okul müdürü o gün türkçe öğretmenin tokat atmıştı okulda çıktıktan sonra gizlice babamdan okulun anahtarını aıp türkçe öğretmenimin dolabında aslı olan ceketinin içini arkadaşlarımla türükle doldurmuştum :D iki gün sonra hocayı gördüğümde cebine bakıyordu neden bu sararmış diyordu hahahhaahha
12 Yorumla- +1 yıl
iğrenç :D
+1 yılvapurun ikinci katindan, asagida oturmakta olan kel bi adamin kafasina tukurmustum.. niye falan diye sormayin, bende bilmiyorum :d arada geliyorlar :D iyi adrenalin olmustu :D
41 Yorumla- +1 yıl
vuhuvv :) çılgınca
Saat 00:12 sularında sevgilimin camına gül koyup cama tıklamıştım babası cıkmıştı boom :D :D
91 Yorumla- +1 yıl
ahahaha :D felaket
yazın sevgilimle bir tanıdığın düğünündeydik akşam saat on bir falan dı canımız çok sıkıldı düğünden çıktık koşmaya başladık 200 metre falan koştuk kocaman bi tarlaya gittik toz toprak demeden kendimizi yere attım ve yere yatıp yıldızları seyrettik :) çok güzel ve çılgınca bi gündü :)
22 Yorumla- +1 yıl
neresinden
Yerimden kalkıp mutfağa gitmiştim.Adrenalini uçlarda yaşadım :))
87 Yorumla- +1 yıl
Cin mi gördün
- +1 yıl
aman allahım kalpten ölecem :D
- +1 yıl
Yok şişeden sonraydı... Ama güzel bir anıydı... Heleki o yolda bıraktığımız arkadaş beni buralarda bırakmasınlar diye arabadan birimizin kotunu rehin olarak almıştı yanına... Ve biz ona doğru yürürken öyle korkmuştuki yanına yaklaştığımızda kota sarılmış amk. amk. diye söyleniyordu sessizce :):):):):) ve yüzü kireç gibiydi... öyleki biz onu bıraktığımızda bir araba tekirdağ yönüne doğru geçmişti ve görünmiyim diye yere yattığını söyledi :):):):):):)
Üniversitede okey taşlarından en küçüklerini çeken 4 kişi kıçımızı açıp resim çektirdik (yüüzlerimiz belli değildi). Yüksek rakamlı taşı çeken de resmi çekti :)
Tabi resim aylar sonra kampüste elden ele dolaşırken yerlerdeydik :)) tabi herkes ten rengimizden ve tahminlerden kıçların kime ait olduğunu anladı ..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir çocuktan hoşlanıyordum iş yerinde...iş arkadaşlarımızla mangala gittik rakıyı çok kaçırmış olmalıyım ki hoşlandığım çocuğun dibinde bitip duran kıza öyle bi tekme atmışım ki yere yuvarlandı hala neden yaptığımı anlamadılar:D
62 Yorumla- +1 yıl
ahahah harikasın :))
- +1 yıl
cok iyi :)
+1 yılBeni kıskandırmak için en yakın arkadaşımı ayartmaya çalışan eski sevgilime attığım Osmanlı tokatıdır.Heeeyyyt be ne varsa Atalarımızda var.
62 Yorumla- +1 yıl
:)) iyi olmalı
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaz günü arabayı yolun kenarına çekip müziği son ses açıp müziğin ritmine göre sex yaptık yoldan arabalar geçerken durduk geçtikten snra devam ettik deniz manzarasına karşı yolun ortasında :D :D hahaha o şarkıları duyunca hala aklıma geliyoo
43 Yorumla- +1 yıl
Hangi şarkılardı :)
- +1 yıl
sizi gidi hınzırlar sizi :D
Cevap sahibi+1 yılVampire Hunter D - The Devil is a DJ en güzel şarkıda buydu > Jean Elan - Where's Your Head At (Klaas Remix) :)))
+1 yıllisede izci kampında bir yere tırmandım .tırmanmaz olaydım .her çıkışın bir inişi yokmuş .bunu anladım .
43 Yorumla- +1 yıl
inemedin mi
- +1 yıl
çok zor indim ama bide bana sorun .
2 tane yan -yana 9 katlı bina vardı,aralarında 2 metre mesafe var,ben ve arkadaşlarım çatı katına çıkdık ,bir tahta koyduk ve yan binaya keçdik, Tövbe etdim artık
71 Yorumla- +1 yıl
:) zıplayarak gerçseydiniz daha kolay olurdu be :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız arkadaşımla mavi jeansin soyunma kabininde sevişmek üstüne bide kapının kitli olduğunu sanıp kitli olmaması ve ergen bir genç tarafından yakalanmak
56 Yorumla- +1 yıl
kız arkadaşınla? yani kız kıza he :D ergenin rüyalarını süsleyecektir ölene kadar :D
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle :P
- +1 yıl
ergen stayla depresyon vol1
Cevap sahibi+1 yılben eğlenmiştim bide adrenalin zirveye çıkıyo süper oluyo
- +1 yıl
ahahahah :
- +1 yıl
lezbiyen misin. yoksa bastırmak için mi ?
+1 yılana cadde ortasında yere yatıp ölü taklidi yaparak başıma onlarca kişiyi toplamaktı tabiki lisadeyken iddaa için yapmıştım
111 Yorumla- +1 yıl
cesaret isteyen bişi valla :))
+1 yılbenim gittiğim dersane tutucuydu bi arkadasımla fen hocasına ben sana aşıgım demiştik kalakalmıştı adam yanımda bide arkadaşım var onunda sınıfta sevgilisiyle öpüşmesiymiş :D
22 Yorumla- +1 yıl
Dalga geçmek maksatlı mı
- +1 yıl
hayır gerçekten öyleydi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçükken birisi wc'ye girdiğinde kapının altına eğilip bakmıştım, bakmaz olaydım. O günden beri her şey b.k gibi.
92 Yorumla- +1 yıl
:)) vay arkadaş hiç mi bişi yok
- +1 yıl
lütfen saygılı olalım.
+1 yılüniversitedeyken 2 kız arkadaşım vardı ikisininede çılgınlık yapalım diyip eve çagırdım memleketten babam geldi sakın ses çıkarma dedim birini bi odaya diyerini koridorun sonundaki odaya koydum gece boyu tuvalete gidiyorum deyip aralarında mekik tokudum.
11 Yorumla- +1 yıl
vay arkadaş :D
+1 yılCok hoslandigim bir cocuga ilani ask ettim bacimsin. dedi:-):-)
87 Yorumla- +1 yıl
:)) kızların, ilan i aşk etmeleri cesaret ister
- +1 yıl
Bi cesaret ettk dahada olmaz:-P
- +1 yıl
ahaha :) özgüvenin kırıldı dimi
- +1 yıl
Yokda. İsin dogasina aykiri erkeklere brakmak lazim:-)
- +1 yıl
Haklisin :)
- +1 yıl
kıyamam la
- +1 yıl
aa üzüldüm yaa :(
+1 yılarabayı garajdan çıkartırken kolon'a sürtüp kapının yanını ezdikten sonra babama yaz okulunda 3ders alcam diyip 2 ders alıp 1 dersin parasıyla babamın arabasını yaptırmam oldu duysa kimden alıp neyi yaptırıyorsun olur
41 Yorumla- +1 yıl
ahaha çakallıkta son olay
+1 yılcoktandir cilginlik yapmiyorum ama lisede 4 kisiyle kavga etmek gibi bir cilginliga girmistim sansliyim ki aldigim hasardan fazlasini verdim dordunede .
11 Yorumla- +1 yıl
:)) o zaman boşver
gecenin köründe denize çıplak girdik birkaç arkadaşla yıllar önce.. aramızda hatunlar da vardı.. ay dolunaymış benim de kapalı kısımlarım epey beyazmış bana birkaç kez ayna popo demişlerdi :D
12 Yorumla- +1 yıl
:D uçan tekme atsaydın
Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Aklıma gelen 3-4 metrelik bir köprüden denize atlamıştım. Sahile turistik amaçla konmuş bir orta boy bir uçağın üstüne çıkıp kanadının en ucundan denize atlamıştım herkese nasip olmaz neticede bir uçağın üstünden atladım :)))
24 Yorumla- +1 yıl
nasıl ya uçar vaziyette bir uçağın mı?
- +1 yıl
Aman ne yaptın :) Sahile bayağı bildiğin artık uçamayan orta boy bir uçağı turistik amaçlı koymuşlar. O zamanlar yasak değildi. Denize de çok yakın olduğu ve kanadı denize dik olduğu için uzun bir koşu yapıp özel bir atlayış yapmak nasip olmuştu :) vee bir uçağın üstünden atladım :))) diyebiliyorum çok şanslıyım yav ; )
- +1 yıl
Mersin sahil mi?
+1 yılAlkollü kafasıyla gece 12 de ankaradan ehliyetsiz bir şekilde istanbula yola çıkıp sabah istanbulda kahvaltı yapıp geri ankara dönmüştük... Bunu bir daha hayatta yapmam hele ki bu trafik cezalarında :D
44 Yorumla- +1 yıl
anahtarını alırlar mayk :))
- +1 yıl
sadece anahtarda kalsa iyi kestaneyi çizerler :D
- +1 yıl
alkollü araç kullanmak yeni kanuna göre ilk yakalansan bile 6 ay ehliyet :)
- +1 yıl
cahiliyet dönemiydi üstünden 9 sene geçti;)
2 saat boyunca çişimi tutup,sonra tuvalete gittim.salonla tuvalet arasındaki yol boyunca adrenalin patlaması yaşadım.:/
65 Yorumla- +1 yıl
Etkileyici
- +1 yıl
adranelin patlaması değil idrar kesesi pataması yaşamışsındır seni hınzır seni sidikli :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilimle birlikte olduğumuz günün gecesinde ona ulaşamıyordum sabaha doğru evdekiler uyurken atladım arabaya evlerine gittim o arada aradı beni meğer annesini hastaneye kaldırmışlar buluştuk ben tabi jet gibi geri döndüm dönerken de simit aldım sanki simit almaya çıkmışım havası vermek için :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılizmirde kuzenlerle birlikte gecenin bir yarısı bir parktaki süs havuzunda yüzmüştük..
ve yine izmirde aynı kuzenlerle gece çocuklar için ayrılan trambolinde zıplamıştık yarım saat..yağmur filan yağıyodu bide kıştı ama çok eğlenceliydi..21 Yorumla- +1 yıl
Delilik:)
çok fazla var... hangisinden bahsetsem bilemedim.. artık durulmak istiyorum ama hergün yeni bir çılgınlık içinde buluyorum kendimi..
22 Yorumla- +1 yıl
en çılgınca olanı dedik.
- +1 yıl
nefes almak sana çılgın geliyor nasıl bir kafadasın sen sanki her gün uçurumdan atlıyor ? paçalı donla ekmek almaya mı gidiyon ? çok mu adranel salgılıyon heey alahm :D
+1 yılevden kimse benle gelmedi diye tek basima gece yarisi yuruyerek 2 saatlik yol gidip dondum :D
genclik iste..22 Yorumla- +1 yıl
Nereye gelmedi diye
- +1 yıl
hırs yapmış :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılAğzımda geviş getirdiğim sakızı annemin yüzüne patlattığımda yüzü gözü sakız olup batmıştı. O an korkudan topukları yağlayarak kaçtımıştım. =)
73 Yorumla- +1 yıl
:D ağzının ortasına aparkat geleceğini hissetmiş olmalısın
Cevap sahibi+1 yılEve ertesini günü döndüğüm için sinirleri yatışık halde buldum. =)
+1 yılLise boğaz manzaralıydı. Varyag'ın geçişini kaçıramazdık.
Israrlı halimizden anlamayan kimya hocası saınıf kapısına dayanmış, hesapta yol vermeyecek.
Sen misin yol vermeyen!
Rohirrim gibi ezdik geçtik adamcağızı :)21 Yorumla- +1 yıl
:) bizim okulda denizin kenarindaydi hemen dersleri iptal ettiler varyag. için ama:)
- Kişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılah mümkün olsada bir anlatabilsem gençler şapkasını önüne eğerdi
32 Yorumla- +1 yıl
Buyurun lütfen:)
- +1 yıl
ay burada olmaz
+1 yılsevgilimle çıplak yüzmüştük. normalde çok kalabalık olan bi plajdı ama gök gürültülü çok yağmurlu için o gün kimse yoktu. neden olmasın dedik..
12 Yorumla- +1 yıl
:)) bende yaptım güzel bişi
- +1 yıl
niye negatif puan veriyolar ya!
+1 yıl13 AY boyunca yaylada bır cadırda ınternetsız ve telefonsuz .. butun ıletısım yolları kapalı bır sekılde :))) yasamak
11 Yorumla- +1 yıl
:D harikadır hep özenmişimdir.
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. En çılgın davranışlarım genelde ve sadece sinirliyke, bana da sonradan anlatıyorlar zaten de pek inanmıyorum aslında.
11 Yorumla- +1 yıl
:) ilginç
çok sıkışmıştım çişimi yapmam gerekiyordu tuvalate yöneldim..ev arkadaşım tuvalette ne yaptım çıkmıyor sıçıyormuş it:) dayanamıyordum yürüyem,yordum bile o derece...oturma odasında günler öncesinde içilmiş yarı dolu kola şişesini gözüme kestirdim ona işedim geri oraya bıraktım birkaç gün kalmıştı orda:)))))) spnra tuvalete döktüm...yarı boş şişe nerdeyse dolmuştu ...:)
10 Yorumla
+1 yılbanyo yapmıcam diye çırılçıplak evden kaçmıştım :D küçüktüm küçücüktüm
67 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntı yok ol zaman :)
- +1 yıl
üstüne amcamın üstüne işemiştim :D kaçışımı görsen ölürsün
- +1 yıl
Çok komik olmalı:)
- +1 yıl
- +1 yıl
:D ben mahallede tur attım
- +1 yıl
wuu bu baya pislik :D seni pis hınzır :D
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Burçağı çayın içinde 15 saniye tuttum düşürmeden::/
43 Yorumla- +1 yıl
burçak?
- +1 yıl
püskevit
Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. deniz bisikleti ile haddimizden fazla açılmıştık can yeleğide yok dalgalar müthiş :D kara neredeyse görünmüyor tabi neyse son bir sigara yaktık dedik öleceğiz 2 kişiyiz o ara bir tekne geldi kurtardı bizi öyle :/
14 Yorumla- +1 yıl
kara görünmüyorsa bayağı açılmışsınız cidden :)
- +1 yıl
ahaha e gitseydiniz madem :)) can yeleksiz göndermeleri suç.
annem ve babam yan odadayken bız arkadaslrmla bızım evde dger odada ıckı ıctık ve duyduklarında ortalgı yıktlar :)
41 Yorumla- +1 yıl
:) koku almışlardır
adam taciz etmişti yanımda oturuyordu bende küfür ettim yetmedi inerken metrobüsen adama camdan haraket çektim
44 Yorumla- +1 yıl
ağzına tekme atsaydın keşke böyle şerefsiz onun bunun çocukları hakediyor.
- +1 yıl
oturduğu yerden mi yaptı. yoksa ayaktayken mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşime kızıp pantalonun arkasını yırttım.o giyecek ve rezil olacaktı.gönlüm el vermedi.sonra aa yırtılmış bu dedim :D
53 Yorumla- +1 yıl
cok ii ya.. :)
- +1 yıl
:D çılgınlık olmamış ama ya söylediğin için. kardeşin kız mıydı?
Cevap sahibi+1 yılerkek:D kıyamadım napim
Gizli Üye(30-35)+1 yılarabayı yol kenarına cekıp s.x yaptık bu yaz balayına gıdıyorduk :D
54 Yorumla- +1 yıl
Hiper :)
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
:D dayanamadınız dimi sonra cenabet cenabet yol gittiniz :D
Cevap sahibi+1 yılbırazcık oyle oldu ama zaten otel otel gezıyorduk aksamdı zaten sıkıntı olmadı pek :D
- Devamını Gör (150)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat