Bir kere bu resimde ki kızın kalcasi dik ve büyük ondan böyle durmuş dursa dahi sizin istekleriniz dogrultusunda mi ne giyip giymiycegimizi karar verirceksiniz şort mini etek giymeyın bacaklariniz gözüküyor yüksek bel pantolon giymeyin kalcaniz belli oluyo Tayt giymeyin hatlarınız belli olmuyo ne giyelim? Günah mi günah giyinenler biliyo mu biliyo ee o zaman size söz düşmez kardesim bu Allahla kul arasindadir ya da karışacak insan anne babasidir ve kızlara gelince günah sizin de diz kapaginiz ve ustu gözükmesi günah ama dolu kapri şort giyen görüyorum ben ama kendinize gelince bize kim bakar bize ne olur günah olum işte günah ay sinirlendim
Bence senin amacın farklı terbiye almış biri bakmaz kafasını eğer geçer, ve ne giycegimizi siz erkeklere sorcak değiliz ailemiz karismiyorsa sizin ne haddinize kızlara gelince tahrik oluyoruz erkeklerin bakması için yapıyorsunuz dersiniz siz fitness salonlarında kasları ne için yapıyorsunuz çok merak ediyorum makyaj kıyafet şu bu hiçbiri sizin için değil hemcinslerimizden bir adım önde olmak aynaya baktığımızda güzel olduğumuzu hissetmek için bir kadın aynaya baktığında kendini çirkin hissediyorsa o günü mutsuz geçer bizim de makyaj kıyafet vs kendimizi iyi hissetmek ve hemcinslerimizden bir adım önde olmak bunu da o beynine sok
1 hangi erkek bakmıyor 2 hem cinsleriniz ile ne için yarışıyorsunuz erkekler başkasına bakmasın sadece senin popoya mı baksın. Kaslı erkek tahrik mi ediyor sizi ha haa
1 sen sadece kendin gibileri bildiginden bakmayan çok erkek var yani o terbiye sende olmayınca farkedememisindir 2 bak desem ayıp olcak diyorum ama yine terbiyeni ortaya koyuyorsun hemcinslerinle yarışi şu şekilde aciklayim ben sana yoksa sen konuyu hep farklı yerlere cekiceksin güzellik herkes ben daha güzel olayim benim saçlarım uzun olsun giyinisim havalı olsun ister çünkü her kadın aynaya baktığında benim gizem den ayşe den ne farkım var çok mu güzel falan diye depresyona girer ve güzel olmaya saçına bakmaya kıyafetlerine bakmaya başlar yani siz erkek olarak bizi anlayamazsin siz her şeyi düz düşünür biz en ince ayrıntısına kadar düşünürüz 3 ben bizden bahsetmedim farkindaysan biz kaslı yakışıklı biri görünce bakarız ama sizin gibi bunu yatağa atsam düşüncelerini geçirmeyiz her erkek de demiyorum ama senin gibi sapkin erkekler böylesiniz işte iğrenç ucuz karakterli
Kişiliğin belli senin hakaretlerinden ayrıca ben sizi gayet iyi anlıyorum çünkü bende kendime baya bakarım başkası ile yarışmam ama kızlara iyi olalım diye
Sen öylesin biz boyleyiz bizi kendinle karistirma hiç bir kız sizin ucuz hayallerinizin başrolünde olmak istemez merak etme ha bu arada hakaret ederim ama hakedene
Evet yüksek bel pantolon giyiyoruzki siz tahrik olun, göğüs dekolteli giyiniyoruzki tahrik olun, mini etek giyiyoruzki tahrik olun. Biz herşeyi siz tahrik olun diye yapıyoruz zaten yani başka amacımız olabilirmi?
Rahat bırakın artık kimse sizin ilginizi çekme derdinde değil hiçbir kadın. Siz istediğiniz kadar kadınlar size giyiniyor size süsleniyor zannedin. Kadınların asıl amacı rakiplerine güzel görünmek kıskandırmaktır. Kendinizi birşey sanmaktan vazgeçin çünkü değilsiniz.
En İyi Cevaplar