kız-erkek ayrımı pek yapmıyorum anlatılacak kişiye göre onunla durumumu paylaşıyorum. ama kızlardan dost biraz dahaa iyi oluyor ama bir kızın seninle dost olmasını istiyorsan o kıza benbi kızdan hoşlanıyorm ne yapim dememeye çalış çünkü ben bi kere dedim öyle meğer o kız bana aşıkmış bi arkadaşım söyledi 1 ay benimle konuşmadı zar zor gönlünü aldım. gerçek bir dost olmasaydı uğraşmazdım bile. belki şu an bana karşı güven eksikliği yaşıyor olabilir ama yinede eskisi gibiyiz telefonda saatlerce dertleşip arkadaş ortamında normal davranabiliyoruz. yani kızlardanda harbi harbi dost olur hatta kimi erkeğe göre daha sağlam sır tutar
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
bende öyleyim kızlarla daha iyi anlaşırım daha güzel sohbetleri olur. ama ben ne zaman bi kıza kardeşim kanka dostum dediysem o kız bana teklif etti :) arkadaşım diyip sohbet ettiklerimde sıkıntı yok. ama kardeş dost falan diyince iş değişiyor demekki kız erkek farketmiyor yavşama açısından :)
11 Yorumla
bende seninle aynı fikirdeyim.hayatımda en cıkarsız en dürüst arkdslarım hep karsı cinsten oldu.ilkokuldan beri kardeşim gibi her derdimi sırrımı paylastıgım arkdsım bile var.bazıları karsı cinsle arkds olunmaz dese de bu karaktere baglı bişey.benim arkdsım dostum dediğim karsı cinsten hiçkimse bugüne kadar bana yan gözle bakmadı.bu birazda bize baglı sanırım.sınırları koruduktan sonra sorun olmaz.
06 Yorumla
Kızları dostça sevip sahiplenirsen ve birde sonradan yavşamazsan senin ömür boyu sırdaşın, dostun olarak kalabilirler.Fakat bazı erkek tipleri hayatının en büyük hatasını yapıp yavşama eğilimine geçiyorlar işte bu olmazzz!
716 Yorumla- +1 yıl
eğer etrafında yavşak yoksa bilki yavşak sensin..
- +1 yıl
yavşamak yerine çok iyi anlastıkları için hayatını beraber geçirmek istiyor olamazlar mı neden dostluklar sevgiliye dönüşmesin ki
- +1 yıl
Arkadaşlar niye anlamak istediğiniz yerden anlıyorsunuz.Tabikide kız erkek farketmez.Arkadaş burda kızların dostluğundan bahsetmiştim bende ona göre konuştum. Gerçek insanlar yani bu kız erkek farketmez kötü zamanda iyi zamanda yanında olan dostlarını asla bırakmaz. Sevgili her yerde var kolay bulunur ama gerçek bir dost bulmak bezen yıllar alır. İş yerinizde çalışan beyfendinin ve hanımefendinin amaçları eğlenmektir büyük ihtimalle. Burda dostluktan bahsediyoruz.
- +1 yıl
Benimde bir sirdasim vardi, bi telefon actikmi 1saat konusurduk, bulusurduk dertlesirdik. Hic yavsamadim oda bana yavsamadi ama evlendi. Artik görüsmüyoruz. Simdi soruyorum sana ben evli bir kadinla o eski muhabbeti devam etirsem, sence onun kocasi bu durumdan ne mana cikartir yada sence rahatsiz olmazmi? Yada kendinden pay bic. Esin yada Sevgilin yada Nisanlin bir kadinla o derece samimi olsa sagda solda bulussa seni rahatsiz etmezmi?
- +1 yıl
güzin abla gibi olmuş her ssoruya cevap verio mk. :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Hadi ordan ben kızın biriyle öyle yaptım... Kıza yazmadığım için kız şimdi arayıp sormuyor ben onu arayıp neden böyle dedigimde de aa hiç öyle şey yaparmıyım seni unuturmuyum ben öyle birimiyim vs... yalan atar geçer halbuki hayatı yalan... sırf ona yazmadıgım için kız mesajı kesti ya yuh!
13 Yorumla
+1 yılne olursa olsun insanın hemcinsinin dostlugu daha iyidir seni anlar her konuda, karşı cinsle dostluk istisnadır ama çok uzun sürmez kız yarın öbürgün evlendiginde eşi vayyy eşimin erkek arkadaşımı geldi dicek, arkadaş olunabilir hatta bu mükemmel bi sevidede olur ama bi yere bi zaman kadar
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErcann cım öncelikle erkeklerdede çok iyi arkadaşlıklar kurarsın. Sana iki ihtimal söylüyorum ya cinsel tercihin farklı. Yada içinde henüz daha farkına varamadığın bir berkcan yatıyor. Birincisiyse sıkıntı yok ama ikincisiyse o kızların sevgililerinden dayak yeme ihtimalin kuuvetli ki benim yapmışlığım var. Onlardan olma çocuğum karikatür malzemesi dahi olmuyor onlardan artık ;)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErcancım senin içina ortaya çıkmayı bekleyen kocaman bir berkcan kaçmış ;) Hadi bakalım.
+1 yılEvet kızların dostluğu iyidir ama nereye kadar?Kusura bakma ama kızlara yaranmak istemişsin.Zor bi durumda kaldığnda kızlardanmı yardım ıstersin,para sıkıntılarında kızlardanmı alırsın ve kızlar karşılıksız hiç bişey yapmaz(istisnalar var).Ayrıca yavşamak erkeklere mahsus değildir.!
11 Yorumlaevet baska gercekten benim 1 siniftan bi arkadasim var ve kimseye deyismem sevgilim benmi o mu dese bile ben arkadasimi secerim :) ...YANIIIIII! o benim kardesim gibi onu sevgilimden bile daha cok seviyorum ve daha cok guveniyorum ^-^
12 Yorumlaolabilir olmaz demiyorum. ama şunu sakın unutma kız dostun varsa, sevgilisi ona şart koşar hayatındakileri çıkar diye... paşa paşa çıkarır ;) erkek adam ise kız gelip bu adamlar konuşma derse o kıza yol verir. ;)
02 Yorumla- +1 yıl
hmm.. istisnaymış. ama şöyle güncelleyim, evlendiği kişi evleneceği kişi şart koşarsa bırakır. yani erkeğe bağlı. erkek kızın gözünü kör etmeyi başarırsa kız ailesini bile ardına alır. ama (hemcinslerim için konuşuyorum) erkek adam kız için hatta karısı için bile dostunu satmaz.
Erkeklerin dostluğuna güvenirim, dostlarım hep erkekti. Kızların dost olabilecek birikimleri ve donanımları yok, işleri güçleri fitne fesatlık ve boş muhabbet. Sorun çözmezler, tam tersine daha da sorun yaratırlar, yapıcılık yok yıkıcılık çok
01 Yorumla
+1 yılÖyle bir kız arkadaşım var ilkokuldan beri arkadaşız, evlendi çocuğu oldu çok mutluyum onun adına, çok değer verdiğim bir arkadaşım. Her zaman birbirimize destek olduk, bunu yaşayan biri olarak tezini destekliyorum.
01 Yorumla
+1 yılerkekler için aynı seyi diyemiycez maalesef.
hepsi dostluktan belirli bi süre sonra beklentilerini baska yöne çekiyolar.
o yüzden de kızlar kızlarla erkekler erkeklerle daha iyi dost oluyo23 Yorumla- +1 yıl
:D kuyuduzuu
+1 yılKarşı cins hiç bir zaman dost kalamaz illa aşk olmasa da bi hoşlantı hissi olur ...
Ama yeri gelir yalan değil karşı cins daha iyi anlar senin derdini ama çokda yakın olunmamalı bi süre sonra flörte döner çünkü..00 Yorumla
+1 yılsahsen erkeklerle daha iyi anlasirim kizlar surekli sevgililerinden bahseder yada su erkek pesimden kosuyo diye yalan soyler erkekler bu konuda farklilar yada bana oyle geliyodur kiz arkadaslarim surekli sevgililerinden ayrildiklarindan bahseder..
02 Yorumla- +1 yıl
kisacasi kizlarla sohbt ederken skliorm hep ayni konu cunku erkeler oyle degil.
+1 yılkesinlikle katılmıyorum sen naptın birader ya.kızlar yolda gördüğü her kız arkadaşını kucaklar aşkım,canım,cicim bilmem ne sonra kızdan uzaklaşalı 20 metre olmadan saydırır,en sıkı dost geçinenler bile alman usulü hesap ödüyo sen neden bahsediyon
04 Yorumla- +1 yıl
kızlar arasındaki olayı söylüyorum..en sıkı kız kankalar bile alman usulü hesap öder diyorum.
- +1 yıl
Tespit %100 doğru kardeşim arkandayım.Ne demek sana öylesi denk gelmiş amk banada mı öylesi denk geldi niye bize denk geliyo bu tipler.Kızlar yapmacıktır birbirine karşı arkalarından konuşurlar bide ruhları or.spuysa yandın hemdeki ne yanmak!Yani bnce erkeklerden daha iyi dost olur dertleşirsin her anlamda,soran arkadaşım sen doğru arkadaşları bulamamışsın birader,ben her sorunumu hep erkek arkadaşlarımla dertleştim en iyisi budur.Kızlarla olmaz çünkü bir süre sonra insnın aklı kayıyordoğagereği
ne güzel bende erkeklerin dostluğunu severim hatta sırf gay arkadaş edinmek istiyorum bu yüzden:D
210 Yorumla
+1 yılEn iyi dostlarım kız arkadaşlarım(Sevgili olmayan anlamında) oldu bugüne kadar. Erkek arkadaşlarıma anlatmadıklarımı onlara anlatırım, halimden memnunum :)
02 Yorumla- +1 yıl
Daha ciddi ve yapıcı oluyorlar, erkek muhabbetlerinin sonu hep aynı. Sana kız mı yok, halledersin s.et, koy ... rahvan gitsine bağlanıyor sürekli :D
karşı cinsle bir sınıra kadar ilerleyebilirsin arkadaşlık konusunda ama hem cins dostluğu ayrı birşey abi adam senle ölüme gelir arkanda durur yeri gelir kavgaya da gelir ama bayan öyle olmuyo işte
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben hemcinsimle daha iyi dost oluyorum. Bu çeşit karşı cinsle daha iyi dost oluyorum diyenleri duyunca da aklıma düz adam sami'nin şöyle bir karikatürü arkadaşlık yorumu geliyor :
+ Ya bilmiyorum benim pek kız arkadaşım yoktur, kızlarla anlaşamıyorum ben... Erkeklerle daha iyi anlaşıyorum...
- Kahveye gidiyo musun?..
+ Yoo...
- Eee?.. Halı saha maçı mı yapıyorsun, altılıya ortak mı oluyosun, nası daha iyi anlaşıyosun...
- Rus a mı gidiyosun?...00 Yorumla
+1 yılkesinlikle aldanma erkeklerle daha iyi dot olunur... ..ayrıca hani soru ?
12 Yorumla- +1 yıl
bidenede 5 yıllık vardı ona ne oldu odamı teklif ettiO_o
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. bnce ucunda bişey yoksa; o arkadaşlık uzun sürmez bebeğim.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. En sıkı dostlarım hep erkek. Bence karşı cinsle daha iyi dostluklar kuruluyor.
04 YorumlaKızlar da erkekler için boyle düşünüyor. Ama aslnda yanlış bi düşünce.
01 Yorumla
+1 yılBir erkek bir kızla arkadaş olamaz.Çünkü yaradılış olgunluğu bile farklı.Yani en küçük düşünceler bile çok farklıdır .
00 Yorumla
+1 yılyanılıyorsun kızların şeytandan farkı yoktur bence erkeklerin dostluğu daha iyi en azından kıskanç fesat değiller
31 Yorumlaolmadı, bi arkadaşım vardı 2 senedir tanıdığım 3 ay sonra ilişkiye başladık 2. ay farketmiştim benden hoşlandığını... bi anlık bişey oldu ve ben başlattım. biraz pişman'ım çünkü biterse hiç birşey eskisi gibi olamayacak :(
00 Yorumla
+1 yıl4 yıllık arkadaşımdı kardeşimdi her şeyi paylaşırdık teklif etti kabul etmeyip küsünce kötü oldum diğer 3 yıllık arkadaşımda yapınca bende sorun var dediğim bir mesele
21 Yorumlakarşı cinsimle doğru dürüst anlaşamıyorum bile :) hemcinsim :)
02 YorumlaBence her erkeğe bir kadın her kadınada bir erkek lazım birbirini tamamlayan iki varlık kadınsız bir hayat düşünemiyorum
10 YorumlaKızların daha güvenilir ve sadık olduğunu söylerim ve kızlar gerçek dostlar olabillr, ama erkekten de dost olur niye olmasın
13 Yorumla
+1 yılhicde benimde kankam kizdi aman azim yangin !
koyndan post kizdan dost olmaz !10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılsen hem cinslerinden kazık yemişin herhalde birader genelleme yanlıss
01 Yorumla kızlar karşı cinsle iyi anlaşır. erkekler de öyle. ve kızlar dertlerini sıkıntılarını paylaşabilecekleri erkek ararlar sen de dinliyorsun tamamen yaratılış özelliğimizdir.
00 Yorumla
+1 yılBence 3-5 kız arkadaşınla altın günü falan yap gözüm. Sohbetin, muhabbetin tavan yaptığı güzel bir etkinlik.
01 Yorumlaevet kızların bazıları gerçekten erkekten daha iyi güven veriyor var öyle arkadaşlarım sağolsunlar ama bu sizede bağlıdır
01 Yorumlapaşam geççen bu ayakları dostmuş kankaymış ayağına döşersiniz temeli bir gün.
00 Yorumlabence kimseye güvenme derim çünkü iradesi sağlam pek insan yok dünyada kendi çıkarları uğruna satabilir
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendisine dost diyebileceğim biriyse cinsiyeti farketmez.
00 Yorumla kızlar menfaatsiz genelde yardım ederler enterasan birşey aslında
00 Yorumlabenim de var kankim ayıptır söylemesi hanımın dibidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim hep kiz dostlarim oldu hiç sevgilim olmadi ):
01 Yorumla
+1 yılyuvarlakların dostluğu çok daha başkadır
13 Yorumla- +1 yıl
yanlış anlama sana demedim. yuvarlak bir arkadaşım varda en iyi kız arkadaşımdan daha yakındır.
Hitc birini en buyuk dostluk ailedir
21 Yorumla- +1 yıl
aile ile barışık insanlar hayattta en güçlü insanlardır.. Bu çok önemli bir sevgi döngüsüdür. Dostumun bana daha çok güvenip ailesi ile arası açıldığını görünce onu kendimden soğutmuştum.. ailesi ile arası düzelsin diye yaptığımı anlayınca tekrar dost olduk ailesi ile daha iyi olsun istedim..
İnan ben kız olsam senin dostluğuna güvenmezdim :)
14 Yorumla- +1 yıl
gerçekler dostum :)
Ama öyle bir kız bulmak da çok zor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. ne kız ne erkek dost diye bişey yoktur.
01 Yorumlaaşık olmak hoştur amma sadık olmak başkadır başka
21 Yorumlakızlarla erkekler arkadaş olmaz olamaz
03 Yorumla250 gram için satmış erkek milletini
01 Yorumla
+1 yılkanka ayağı hoştur amag*tayağı başkadır başka.
14 Yorumla- +1 yıl
he.
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoruyu göremıyorum ?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbence karşı cinsin dostluğu hemcinsleriminkine yeğdir
Yönetmi sevdim :P
00 Yorumla
+1 yılben başkadır tbii :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem