Burada cok fazla rastliyorum, sirf yazmak icin yazan, samimiyetsiz, kendini bulunmaz hint kumasi sanan arkadaslar cok fazla. Sinirleniyorum haliyle. Siz bu tarz insanlar hakkinda ne dusunur ve ne yapmak isterseniz?
Egosu yüksek olan insanlar hakkinda ne düşünüyorsunuz?
Niyet onemli degil mi? Baska insanlari begenmemezlik yapip kendini birsey sanmiyorsun, burnu havada insan degilsin. Herkes bazen umursamaz bazenn yazmak icin yazar nasil ve ne icin yaptigin onemli.
Ego herkeste vardir tabi bunu disari yansittigin sekle bagli diger insanlari asagilayarak kendilerini yucelten insan mi iyi? yoksa kendini yuceltse bile diger insanlari kucumsemeyen mi? Ki ben kendini abarti ovenleride fazla samimi bulmuyorum tabbi niyete gore.
Mütevazi olunca her yaptığımı kötüye vuruyorlar edebiyat yapma sen zaten söylesin böylesin senin tuzun kuru hesabı, ben de amaaan dedim. Madem öyle ezilin önümde Zaten bizikliyorlar, iyi böyle 😅
sanırım diyemem ben kesin öyle cok gördüm bir soruda farklı diğer soruda zıttını yazıyo soruda göz boyamak ahlak bekçiliği yapıp başka sorıularda gizli oalrak göğüslerini soran insanlar işte
En İyi Cevaplar