Güncellemeler
1 yıl
Pendik ağız ve diş sağlığı hastanesi Gizem Çolakoğlu aha buraya da yazım kimse gitmesin
Dün dişçiye gittim doktor benimle ilgilenmedi bile dişimi yaptı asistanıyla birlikte kalorifer petegine geçti köşeye yüzleri bana dönük, iyi günler dedim cevap bile vermedi asistanı da egoluydu, dişimde hafif sallantı gibi bisey hissettim uyuştuğu icinmi diye sordum derkenn dedi gozlerini süzüp, çıkarken ne bi geçmiş olsun ne bişey, oteki doktorun yaptığı bozuk dişi düzeltmiş düzelttim de demiyo, herhangi bir şikayettiniz olursa gelin vs yok boyle konuşmalar da yapmadı, nedir bu yurdum insanının bu doktorlardan çektiği.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
benden uzak dursunlar
Yok hep bizi bulur böyleleri
İyilerine var o kişinin aileden aldığı eğitimden kaynaklı. Geçmiş olsun özellikle devlet doktorumuydu
Evet burada bi doktorum vardı çok iydi özge özer, gizem çolakoğlu bu gittiğim ikisi de devlet doktoru ama diğeri hem gülümsüyo hem işini temiz yapıyo hemde ilgileniyo
Hastaya yakınlığı bir abla gibi tedavi sürecinde
Bazilarida cinsel ilgi duyduğu bir sekreter gelince seni unutuyor öyle tip olmasin
Sekreterler kadın
İşini ozenle yapmiyolar ya devlet hastanesinde
İnsanlari kendilerine muhtac görüyolar
Aynen katiliyorum
Hepsinin canı cehenneme
Öylede onlar olmayanda olmuyor. İçlerinde çok efendilerde var
Ben bana karşı nasıl olduklarına bakarım
Tabikide devlette beğendiğin kişiden randevualmak en doğru olanı bazıları el mahareti hiç iyi olmuyor
Randevu da gorünmüyo ki dolu büyük ihtimal, bende içlerinden seçtim secmez olaydim.
2 iyi yorum 1 kotu yorum vardi yinede sectim
Adamin biri yazmiski kendini bisey saniyo
Sonra bize şiddet uyguluyorlar derler.
Bazıları adamı hakikaten çileden çıkarıyor.
Tabi bu şiddeti meşru kılmazda suçun yüzde yetmişi kabahat onlarda yani, işini severek yapanlara sözümüz yok.
Sana yemin ederim fırından ekmek aldığım adam daha ilgili
At mı gelmis eşek mi gelmiş insanmı gelmiş umurlarında degil
Devlet dairesindekilerin çoğu öyle, devletin denetleme mekanizması çalışmadığı için, ali kıran baş kesen gibi takılıyorlar.
Nasılsa bisey olmaz, mantığında rahat, rahat takılıyor. Abartmıyorum vergi dairesinde üç memurun birbirine paslayıp durduğu basit bi yapılandırma işini e devlette on dakikada yaptım. Sonra deyince üç tuşluk adam değilsiniz zorlarına gidiyor. Güvenlik çağırdılar güvenlikte torpilli belli, popon alıp dönene kadar. Dokuz düğüm atarım da işte yasa karşında onlar haklı olurlar. Balık baştan kokar hanım efendi, bizim insanımız bu kadar sabırlı olmasın bu gemi çoktan batardı. Devlet bizim için kutsal ondan ses etmiyor insanlar karışıklık çıkmasın diye. Başka bir halk olsun çoktan kazan kaldırmıştı.
İşte bu yüzden bu ülke de yaşamak istemiyorum, malum partiye oy verip kendini koyun yerine koyduran halkı devletin kademesindeki herkes koyun yerine koyar
Sen yine iyi yapmışsin ben fıtratım gereği sustum
Neye layıksa öyle yaşar halklar.
PTT de kargo ve posta dağıtan adam aynı işi 40bin minimum maaşla yaparken.
Özel şirkette kargocu 17bin tl ye yapıyor.
Birgün fazla çalışıyor, gerekirse gece yarılarına kadar mesai yapıyor. Ama onlar akşam beş dedimi işi bitiyor.
Adalet silinmişse bir devlette orası zaten yok olmaya mahkumdur, uzatmaları oynuyoruz emin olun.
Kendilerini bir b… sanıyorlar çünkü okumuşlar ya 🙄 insanın karakteri de gerçi birde aileden gördüğü terbiye … önceden olmayla sonradan görmeler belli oluyor …
Bazı meslek grupları vardır ego ve artistlik getirttiyor insanlara asker doktor polis mesleklerinde bu egoda artistlik oluyor
İnsanız biz ahırdaki hayvan değiliz
Özeldekiler bu kadar ego yapamıyo ticarethane gordulleri icin
Doktorlar zaten artist egolu diye dayak yiyorlar haberlere çıkıyorlar hep ama diğer meslek Grubunda olmuyor dayak işi çünkü dokunulmazlıkları var
Erkekler ego çok az rastlanır milyon da bir rastlanır durum oluyor kadınlar da hep olağan bir durum ego o yüzden erkeğin ogosu daha çok sinir eder seni az rastladığın için alışık olmadığın için bu yüzden boş vermen lazım görmemen lazım bitiremezsin
Bidakine erkek doktordan randevu alıcam yine kadından iydir
Kadınlar genetik egolu şaşırdım doğrusu alışık olduğunu öfke duymayacağını düşünmüştüm oysa ki kadınlara 😆
Bugün ben başörtülü bir kadına merhaba dedim küçük bir işi vardı onu yapacaktım kadın beni görmezden geldi ben de içimden sövdüm ya egolusu mik medim ya seni ne bu havan dedim işini yapmadım 😆 unutma EGO her zaman kaybettirir
😅Keşke bende yüzüne vursaydım egosunu sdi o. rsp bunun havası kime aq yanındaki asistan bozması da havaliydi
Sen iyi demissin yine
Keşke bende dişimi buna yaptirmasaydim
Ben içimden dedim ama işini yapmadım niye yapmıyorsun dedi zoruna gitti 😆 egosu yüzünden mağdur oldu kendisi
Kendimizden altta bi insan gozsek de ego kassak diye fırsat kolluyolar
Oh iyi olmus ona. d
İnsanda mesleki kariyer den önce insanı erdem olacak
Bunlarda yok pat küt dişimi doldurdu bıraktı ne ilgi ne alaka
Öylesine çirkef davranıcaksın yoksa ilgilenmiyorlar
Bu ülke de kibar olan ezilir
Asla bi ara benle laf dalaşına girmeye calıştı ben hatırlıyorum ben şöyle söylemiştim vs
Doğrudur dedim susturdum ona bozuldu
Tartışmaya girecek kadar bile umursamadim
Cikarkende cevap vermedi iyi gunler dememe
İkiside
Keşke demeseydin iyi güler filan ağoist kardeşim
Keşke ama ne bileyim bana gecmis olsun demeyene iyi gunler diyorum bendeki de slklık
Birdaha gidersen sikleme hiç
Normalde diycek kardesim şu şu şikayetin olursa randevu al gel dişinin bozuk kısmını yaptım sıcağa soğuğa dikkat et, bu hemen dis yapılmadan sekreterden kağıt çıkarttirdi kendini guvence altına almak icin imzalatti
sevmem lafla döverim ben itin g. o. tunne yerin dibine sokarım ...
Sen sessiz kalmışsın bence
O yüzden bu cüreti kendilerinde bulmuşlar
Bu cüret değil terbiyesizliktir sonucunda sen hastasın ve hakların var bunu kullan
Mk köpekleri boğarak öldürüceksin
Köpeğe kurban olsunlar
Özel klinik mi
Devlet
Özel olsa ilgilenirlerdi
Yapacak bişi yok, en fazla şikayet edebilirsin ya da düşük puan ver
Düşük puan verdim, once diğer doktordan randevu alıp disimi düzelttirmem lazımmış bende yanlış anlamışım ego kasmak icin fırsat buldu kendine, ne asistanı ne kendi ayıp vallaha ya insan ilgilenir.
Uzun bide yazı yazdım
Kılıksız derim genelde
Kılıksız az gelir
Sinir oluyorum bir tane çakarsım geliyor
O elindeki makineyi musait yerine sokacaksin
Ayy sen benim kafamdasın en son egoist birine senin belanı si…Kerim dedim
Bende saglık alanındayım işletme ya da kamuya geçiş yapıcam sırf bu yüzden, halkla iliskiler lisans okumuş belli bir alanda uzmanlaşmam gerekirken bu gtlerin egosunu mu kaldırıcam getir götür işlerini mi yapıcam, babama dedim baba ben vazgectim bu işi yapmak istemiyorum.
Oh iyi demişsin
Vallahi aynı kafadanız
Doktor sekreteri olmuycam tasarımcı olcam
Nasıl mutlu olacaksan öyle yap canm benim iyi geceler 🌸
Herseyin hayırlısı olsun senin için
Egolular