" Osurduğumda egolulardan daha güzel kokuyor. Gereksiz insanlar, kapak yaptıklarını zannediyorlar. Onların her kapaklarında ben bir kere daha osuruyorum "
Veli Dayıoğlu

Ben kendine guveni olmayan insanlardansa kendini ustun goren insanlari daha cok seviyorum. Birilerinin dusuncelerini fazlasiyla onemseyen kendi degerinin farkinda olmayanlardansa egoist insanlar daha iyi bence. ayrica her insan kendine gore ozeldir degerlidir bunu farketmis insanlar egoisttir bence
Egosu olmayanları çöp olarak görüyorum. Hele bir de egoistlerden nefret ettiklerini söyleyenleri. Çünkü nefret ettikleri sirkin içinde cambazlık ediyorlar. Ne müptezellik..
Egoist adamdan hayır gelmez. Ayrıca herkesi kullanmak ister.
Cevap
0Cevap
Oyle insanlari sevmiyorum ama tavirlari hosuma gidiyor.
Benden uzak Allah'a yakın olsunlar. Ağızların ortasına bir tane yapıştırmak çok isterim.
Aslında kimse egoist değildir bence. Kendime güvenmediğim halde bana da öyle diyorlar dikkatli tanimak gerekir birini dıştan herkes egoist.
Ego nedir ya iğneyle şiştikleri an patlatıcaksın 😂 Bide egolarını okşayan insanları sevmiyorum
Egoist olmak tabiki de güzel bir şey değil ama mantıklı düşününce karaktersiz olmaktan iyi riyakâr iki yüzlü olmaktan iyi çıkarcı olmaktan iyi nankör olmaktan iyi
Başkalarının kendilerinden daha aşağıda olmasından ve o başkalarını bilinçli olarak üzmekten tatmin olan insan tipleri
bir bitmiyorlar...
Özgüven her insanda olması gereken ama ego çok daha farklı. Egoist insanları düşürmeyi seviyorum. Kendilerine gelsinler
Egoist olmak iyidir. Fazlazı zararlıdır. Nitekim egoist olduğum için mıtlıyım.
Hayatın anlamını çözememiş insanlar, nefret ederim ve acırım açıkçası
Herkes bir parça egoisttir Anıl..
Beni ifşa ediyorsun cansu
sen de beni ettin 100 kere söylemişimdir ismimi kullanma diye :D
Beni ifşa edebilirsin güzellik sıkıntı yok :D
Adımı kullanma nefret ediyorum biliyorsun. :D
DNA' ndaki adenine kadar biliyorum :D
:))
18 haziran doğum günüm cansu bir hediye al da sevinsin bu gariban :/
Anıl hala aynı şeyi yapıyorsun damarıma bastığının farkında olduğunu düşünüyorum ;)
X kişisi bana hediye al
:D bakarız
Nefret ettiğim tiplerden biri.😠😠😠
Mümkünse benden uzak olsunlar.
Mümkünse ölsünler
⃣
Kibrin sonu felakettir...
Çok egoist bir insanım ve yaşasın ben
egoist olduklarını
Hiç sevmem öylelerini
Knk sen beni engellememiş miydin üzdün. s
Sinirimi bozanları ve sapıklık yapanları engelliyorum genelde. s. s