Yok abi Çarşıdan adam almayacaksın ben bunu öğrendim (almayacaksın diyorum ama daha sevgiliyiz) ya bu maç izlerken ne yaparsam yapayım beni takmıyor Beşiktaş'tan bahsetmek istiyorum hakkında hiç bir bilgim yok soru soruyorum kafamı karıştırma diyor sanki kendi oynuyor öpüyorum itekliyor ya en kötüsü de maç bitince yorumlarını izliyor çok saçma bence izlemişsin zaten maçı neden izliyorsun yorumunu o sırada ne yaparsam yapayım benimle ilgilenmiyor ne yapacağım ben ya :( fotoğraftaki kızla aynı durumu yaşıyorum 😪 gerçi biz daha sevgiliyiz evlensek hiç takmaz bu beni yok kızlar tavsiyem hiç bulaşmayın
Ya çoğu erkek maç delisi zaten hangi takımı tutarsa tutsun o maç özetleri yorumları analizleri izleniyor maç sırasında konusulmuyor ama beşiktas taraftarı bir manyak ya. Benim sevgilim de beşiktaşlı maç car diyo inşallah yenilirsiniz dedim beni dövcekti neredeyse. Ama şöyle bir şey var Beşiktaşlı erkekler aldatmaz çünkü beşiktaştan aldatmaya zaman kalmıyor o açıdan rahat. Çok övdüm beşiktaşı ama EN BÜYÜK FENERBAHÇE :D
Sus kız adamın dibini bulmuşsun hala konuşuyorsun hayalimdeki kişiyi istemiyorsun sen nasıl manyaksın bak kızım kimse BEŞİKTAŞ'tan değerli olamaz bil bunu ne kadar sevgilisi olursan ol Beşiktaş'lı sevdi mi tam sever yani Beşiktaş'la kendini kıyaslama
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya nasıl var olmayan bir şeyi insandan çok sevebiliyorsunuz anlamıyorum
Bak güzelim sen sevgilinle maça git o atmosferi yaşa ister istemez ağlarsın zaten hem futbolcuları şerefiyle oynuyor şike falan yok anlayacağın o yüzden diğer takımların ki gibi sıradan geçmiyor aşk diyince benim aklıma Beşiktaş geliyor çok seviyorum ben formamı giyince nasıl gurur duyuyorum anlatamam sana senin için bir takımdan ibaret olan şey benim hayatımın anlamı
Saçmalık değil işte bak ben sabah kalkıyorum beni Beşiktaş'lı yaradan Allah'a olduğum şükür ediyorum canın sağolsun demeyi ben Beşiktaş'ımdan öğrendim yenildiğinde daha çok Beşiktaş'lı oldum her yenildiğinde takımıma destek için Kartal Yuvasından alışveriş yaptım ben elimden bu geliyor çünkü son paramla Kartal Yuvasından Beşiktaş'ıma destek oluyorum düşün alışverişten nefret eden ben oradan alışveriş yaparken zevk alıyorum çok mutlu oluyorum öyle takımım yenildiğinde başka takımı tutmuyorum daha çok Beşiktaş'lı oluyorum bak şimdi bunları anlatırken gözlerim doldu çok seviyorum ya başka bir duygu bu gerçekten yazamıyorum daha fazla :)
Oha senin durum baya vahim dürüst olsana takımın için canını verir misin? o kadar da değildir dimi yani :D ya gerçekten hiç düşünmüyor musun mesela yenildiğinde ben nasıl bir açıklama yapacağım yarın nasıl insan içine çıkacağım falan diye
Beşiktaş'ıma bir faydam olacaksa hiç düşünmeden veririm ayrıca BEŞİKTAŞ SENİNLE ÖLMEYE GELDİK !!! diye tezahürat eden birisi yenilmekten utanır mı sence?
Helal olsun kartaliçe1903 Beşiktaş mı benmi diyen kızlar bile var benim başıma geldi ben Beşiktaşı seçtim kaç gol yersek yiyelim senden vazgeçmem Beşiktaşım senin için sesimin hepsini kısarım
Şöyle anlatayım. Hani siz dizi izlerken meşgul edilmeyi sevmiyorsunuz ya, futbol karşılaşmaları da böyle. Futbol izlemeyi sevmiyorsan, haftanın o saatini başka bir şeylerle meşgul olarak geçirmeni tavisye ederim. Bunu da seçim meselesi haline getirmemelisin. Erkeklerin bu denli yapmaktan hoşlandığı çok fazla şey yok çünkü.
Futbol, spor müsabakaları arasında dünyada en çok ilgi gösterilen (kadın erkek farketmez) sporudur. Elbette sana kimse istediğin bir şeyi yaptıramaz fakat ön yargılı yaklaştığını düşünüyorum.
Manyak mısın kızım senden her şeye duygulanıyorsun zaten senin yaptığın yorumlardan kafayı yemiş olduğunu anladım pisikolojimi bozdun yeminle o en son dediğinden sonra ben daha yorum yapmam sen delisin herhalde
İleri derece de Beşiktaş sempatizanıyım Beşiktaşlılık öyle her taraftara benzemez tanıdığım bir tane normal Beşiktaşlı yok hepsi ruh hastasıdır hele ki konu maç ve Beşiktaşsa Ama şunu da unutma en güzel Beşiktaşın çocukları sever encrypted-tbn3.gstatic.com/images
Hayır duymamıştım tamam söyleyeceğim teşekkür ederim :) ama bir şey söyleyeceğim ya benim sevgilim maçta mustafa küfür ediyordu bu mustafa o mustafa mı yanlış mı hatırlıyorum ben
Yok muhtemelen yanlış hatırlıyorsundur. İki tane mustafa var zaten. Biri Mustafa Pekdemek digeri Mustafa Köybaşı. Mustafa Köybaşı kötü oynuyo ona herkes sövüyo sakın onu söyleme :D
Ya sen var ya kızın ilişkisini bitirirsin yok kızım buna inanma :D Mustafa pektemek dediğin an ilişkiniz biter benden söylemesi Allah'ım ya birde Mustafa köybaşı demiş :D :D bu şey gibi oldu bir tane gsli kız gool gool yasin çolak demişti ahaha :D
Ya hemen salça ol iki dakika birini işletmeyelim :D Napiyim Mustafa Pekdemek'e sövdügünü hatırladı ben de çaktırmamak için İsmail Köybaşını degiştirdim :D
Queresma'dan bahset koluna Q7 diye dövme falan yaptır. Ya da Queresma'nın trivelalaları harika de. Bu adamı boşuna göndermişlerdi Beşiktaş ruhuyla yanıyo de.
Tamam dövme yaptırmasan bile hediye falan bir şey yaptır üzerine Q7 yazdır ya da pasta kek falan yap üzerine Q7 yazdır ne biliyim bu lişte bir şeyler her beşiktaşlı sever Queresmayı
Bu takım tutma senin bildiğin gibi değil insanlar cidden aşk acısı gibi takım seviyor. O yüzden yaşamıyorsan anlayamazsın alttan alacaksın başka çare yok.
En İyi Cevaplar