Türk erkeklerinin hepsi böyle mi?

Ben sevmiyorum utanıyorum ve üzülüyorum böyle erkeklerimiz olduğu için hiç bir yabancı erkek bunların yaptığını yapmıyor.
Kendi ülkesindeki kadınlara düşman olan tek ülke biziz.

Türk Kadın voleybol takımı Rusları yendi diye üzülmüşler Türk erkekleri çünkü Rus kadınları güze çalışkan diye onlar kazanması gerekmiş çok zeksiniz ya kafaya bak

Bir Türk erkeği Ukraynalı kadınla Türk kadınını hakaret ediyor genellemeler yapıyor. Herkes (evlisi bile Türk kadınla evliler yazık kadınlara) o kızın alnından öperim onu Başbakan yapalım Ruslar Başbakan olsun Ukraynalı mülteci gelsin diye dua eden erkeklerden ne beklenir? Aklı fikri sadece cinselik.

Türk kadını ile Avrupa’da yaşayan hristiyan kadın aynı yetiştirilmiyor kıyaslamayı bırakın artık Türk erkeği yabancı kadın ikiside çok özgür. Türk kadını onlar gibi 13 yaşında cinselik yaşamıyor özgür değiler maalesef erkekler yüzünden.
Boş yapmayı kesin şimdi

Aynaya bakın kendini yaptıklarınıza bakın önce kadın kadın diye kafayı yemişler. Diş görünüş ve kaşarların kölesi olanlar Türk ve bakire kadını hak etmiyor! O çok sevdiğiniz kadınlarla evlenin onlar melek ya niye evlenmiyorsunuz.

Türk kadını bakire olmak zorundaymış evlenmesi için yok öyle bir dünya kendinizi ne sanıyırsunuz rusla her haltı yiyip Türk kadınlarına sövüp bakire Türk kadınıyla evlenmezsiniz hakınız yok.
Kızlar gidin yabancılarla olun ve sizi sırf bakire diye evlenmez isteyenlere yüz vermeyin

Şu patlak erkeği de şikayet edin yine kadın hesabı açmış patlak şey
Güncellemeler
+1 yıl
Kendi ülkesindeki kadınlara lakap takan tek erkek Türk erkeğidir. Sevmiyorsanız uzak durun bu kadar basit gidip yabancı kadınlarla sövemezsiniz onların kıçını kaldırdınız onlara verdiğiniz saygıyı bi gram annenize vermiyorsunuz.

Hangi ülkenin erkeği bir yabancı kadınla videoya çekip kendi ülkesindeki kadını aşağılıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
En iyisi Yabancı erkek. Kadınlara Kezban lakabı takmış Ruslara bedavaya lüks hayatı yaşatanlar birlikte Türk kadınını ezenler uzak dursun Türk kadınlardan. Düşmandan farkları yok
Güncellemeler
+1 yıl
Her Türk erkeği için değil görüşüm o kötüler için geçerli. Her Türk erkeği böyle değildir. Rus kadınla yatınca övünürler Türk kadınla yatınca o kadın hakında kötü düşünürler çünkü Türk kadın bakire olmalı yoksa kullanılmış atılmış patlak derler. Sonra Türk kadını yatakta iyi değil neden evlenme meraklısı derler bu nasıl bir şey? Böyle tipler çok var maalesef