Hangi ülkenin erkeği bir yabancı kadınla videoya çekip kendi ülkesindeki kadını aşağılıyor?
Türk erkeklerinin hepsi böyle mi?
Hangi ülkenin erkeği bir yabancı kadınla videoya çekip kendi ülkesindeki kadını aşağılıyor?
Hiçbir ırkta bütün erkekler veya bütün kadınlar aynı değildir ve olamaz.
Doğada böyle bir şey yok ve imkansız.
Mesela bütün Rus kadınları da güzel değildir, hatta hiçbir ülkenin bütün kadınları güzel değildir ve olamaz.
Hepsini geçtim yazan kişi gerçekten böyle bir şey yaşıyor olsa yani bu kadar tatmin olmuş olsa gelip bu siteye bunları yazmakla uğraşır mıydı?
Yoksa yaşadığı şeyin keyfini mi çıkarırdı?
Belli ki bir yarası var yazıyor.
Ciddiye bile alınmamalı.
Bunları da yazıyorum ki bu tipler yüzünden bakış açın değişmesin.
Evet çoğunluk bu tipte ama zaten hiçbir zaman iyi şeyler çoğunluk içinden çıkmaz.
Türk kadınları Rus kadınları voleybol da yendiği için üzülmüşler ve Türk kadını tecavüze uğrayıp vahşice ölünce mutlu oldum oh iyi olmuş diyen çok Türk erkeği var üzülüyorum bunlarım evleneceği kadın maalesef Türk kadın oluyor
Sen evlenmezsin değil mi?
Sen de Türk kadınısın.
Evet üzücü ama insan hak ettiğini yaşar.
Senin gibi farkındalık sahibi olup evlenmesinler, evleniyorlarsa da yapacak bir şey yok zaten bir süre sonra pişman olurlar ve o kelime söylenir, "keşke".
Ben Türk erkeği ile evlenmem.
Bazı kadınlar mecbur kalıyor evleniyor. Erkekler evlenmek istemese kadınların hayatı kararmaz.
Hangi kadın tecavüze hak ediyor?
Hangi kadın pis erkekleri hak ediyor?
Dünyanın yaklaşık yarısı erkek istediğin ülke vatandaşı ile evlenebilirsin.
Çözüm önerin ne?
Önerim Türk kadınlara şu. Türk erkeği ile evlenmeyin, erken yaşta evlenmeyin kendinizi bir erkeğe saklamayın özgür olur hayatınızı yaşayın kriter yapın kendi paranızı kazanın evlenmek istiyorsanız yabancı erkeklerle evlenin
İşte bu yazdığını bütün kadınların görmesini ve benimsemesini sağlamalısın, dediklerini hak etmeyen kadın kalmaması için.
Yapabilir misin?
Denemek istersen bol şans.
Yoksa hak edip etmeme meselesinde az önce bir soruda denk geldim bu videoya, akıl sağlığı yerinde olmayabilir ama bu mentalite yok diyemeyiz ve bu oldukça sonuç değişmez.
Yakışıklı kuveytli sevgiliyi nerden bulabilirim? ↗
https://youtu.be/flV25Uf9yxg
Ha bu arada yabancı erkek konusunda da bol şans, istediğin gibi birini bulmanı diliyorum 🙏
Avrupa’da yaşıyorum yabancılarla iyi anlaşıyorum onlar kadınlar cinsel obje ve hizmetçi olarak görmüyor
Olması gereken zaten o.
Orada olmana sevindim bu anlamda :)
Bu arada her Türk erkeği aynı değildir geneleme yapmak doğru değil ben o kötüler hakında yorum yaptım lafım diğer Türk erkeklere değil
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.