Bu erkekler neden böyle? Sadece Türk erkekleri mi böyle sizce?

İlk basta iyi görünürler size böylelikle gerçek amaçlarını ortaya çıkarıyorlar size farklı gözle bakıyorlar ve ardından sizde bunu söyleyince hemen bu konularda bana daha yakın pas verir gibi düsünüyorlar çok kötü bir düsüncelere sahipler bu tür kisiler bu neden den dolayı bu tür insanlardan kesinlikle uzak durmanız en iyisi olur zaten öyle yapıyorsunuzdur da önünüze doğru biri çıkacaktır elbet ama bundan önce bu tür kisiler çıkabilir karsınıza buda oldukca kötü birsey ve bu tür kötü insanlar yüzünden umudunuzu kaybetmeyin evlenip bosanmanız bir anlam ifade etmiyor kesinlikle çünkü sizde aynı sekilde sevilip sevmeyi hakediyorsunuz asla böyle geçecek diye düsünmeyin asla sizide seven biri çıkar.
Siz nekadar öyle düsünsenizde bir gün çıkacak ve seveceksinizdir bu tür insanlar maalesef sizin umudunuzu kırsada en azından hala azcık bir umut olsun içinizde mutlu olacaksınız ileride ask konusunda sizde.
Kimse boşanmak için evlenmez olmuyorsa zorla olmaz boşanan kadın olsada oda insan ama artık bakışlar farklı olduğu için Türkiye'de hala dul kadını kötü gözle goren namus avukatları hep var ama bilmezler onlarında başına gelicegini düşünmeden yargilarlar
hayat insana hep ders verir ve suprizle doludur kaçış kurtuluş sanılır ama aynı evde yaşayınca anlaşılır her şey kim olursa olsun geçmiş kapalı kutu olmalı
iyice tanıdıktan sonra anlatmalısin hiçbir insanı kendin gibi görme kadınlar duygusal olarak samimi davranır ama sonrası olumsuz olunca sorunlar başlar
o yüzden evlilik kafa uyumu diyorum arkadaş gibi olmalı çiftler her konuda geçmişi asla surata vurulmamali o yüzden boşanma arttı bazen bekarlık sultanlık derim ben :) kafa rahat
Öncelikle diğer insanların görüşlerini kulak arkası yapmayı bilmelisin. Yaşanmışlık senin yaşanmışlığın, geçmişin. Onlara ne?
Erkek arkadaş konusunda da tamamen kalite. Bir insanla 5 dakika konuştuğun zaman niyetini anlarsın ki. Nasıl anlamıyorsun?
Konuda seks açıldığı zaman erkeklerin hepsi yorum yapar bazıları o kadar duyarsızdır ki. İstemeden tanımadan da olsa kırarlar o yüzden yorum yapmayacağım ama istersen birkaç bişeyler söyleyebilirim ama özelden
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Terbiyeden yoksun mahluklar işte...
Ne bekliyorlar acaba evlendikten sonra kadın rahibe mi olacak? Vasıfsızlar.
Bu ülke genelevlerin önüne polis koydu zamanında ya, binlerce kadın mağdur oldu, çocuk yaştaki kızlara fuhuş yaptırıldı. Erkeklerin şehevi hisleri yüzünden. Kendileri ne oluyor acaba? Çok mu temiz kalıyorlar?
Uğraşma boş ver, erkeksiz de yaşanır.
insan tanımakta zorlandığını düşünüyorum. sana bu muhabbeti yapacak samimiyeti nereden buluyor o erkekler? kimsenin bu şekilde bir değerlendirmeye hakkı yok. ancak sen de böyle insanları yakınına sokmaman gerekiyor. çok yobaz görüşte insanlar var doğru ancak böyle bir genelleme yapılamaz. kendi görüşlerimizde insanlarla paylaşımlarda bulunmak gerek
sana şunu diyebilir kesinlikle senin durumun kotu değil 3 5 7 10 sevgili sevgili gezmiş olan kişiler rahat rahat davranıyorsa sen niye kendini kötü hissediyorsun olmuyorsa olmaz.
Hata hatayla düzelmez sen kalitesiz insanlarla gezmeye devam edersen bu sözleri duymaya da devam edersin
Belli ediyorlar emin ol çok uzun süre rol yapamıyorlar sadece ipuçlarını iyi değerlendirmek lazım
Adam gibi erkeklerle takıl
Bir de şehir de önemli
Şehirden şehire
Semtten semte değişiyor
Benim dulla evlenen tanıdıklarım da var
İnsanlar patavatsız karşısındakini düşünmeden konuşuyorlar, değerini bilen birini bulana kadar aramaya devam umudunu kaybetme
Bu konu hakkında dertli çok kadın var bence ilk değilsin son da olmayacaksın yanlış kişileri bulduğunuz için hep böyle oluyor boş ver kim ne derse desin ağzı olan konuşuyor takma
Senin de kişiliğin beş para etmez, evlenir evlenir durursun sonu yok.
Tanıştın kişileri sen mi seçiyorsun onlar mı sana teklif ediyor
maalesef turkiye de dehil her yerde bu olay ayni senin adina uzuldum
Merhaba,
Peki boşandıktan sonra başka biriyle hiç cinsellik yaşadın mı
Yanlış birsey tabiki ve bu bizde biraz fazlaca oluyor evlenip boşanan kadin sanki öcü gibi
Seçim kriterleri ni değiştir
Aynı şeyleri yaşıyorsan, çevreni değiş...
evlenmeyeydin napalim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş