27 yaşına geldim ..nerdeyse hiç sevgilim olmadı ...bir kaç görüştüğüm insan oldu ...ama olmadı sonuç sıfır ..güzel değilsin diyeceksiniz ama güzelim bir kızım .elim yüzüm düzgün fazla kilom yok asla uzun boyluyum .sokakta kim görse döner bakar .bakımlıyım .elimden her iş gelir yemek vs ...yani ben anlamıyorum .hiç çevrem yok .yani kimse talip olamıyor .çalışmıyorum iş bulamadım sürekli evdeyim ...artık çok bunalıyorum ..özellikle geceleri sürekli ağlama krizlerine giriyorum ...elime erkek eli değmeden ölücem ... bu yaştan sonra evde kalırsın vs diyor çevremdekiler ...bir an önce birinle evlenmek istiyorum ..sizce ne yapmam gerek ?tavsiyelerinize ihtiyaçım var ...
Cevabın nedir?
+1 yılsürekli evdesin ve çevren yok. sorun buradan kaynaklanıyor. Önce evden çıkmalısın, kendine bir çevre edinmenin yollarını bulmalısın. bir işe girmaya çalış önce, ayaklarının üzerinde dur. Ha bu devirde kimse ev kızına da gitmiyor kolay kolay. standartlarında yüğksektir belki, okumuş meslek sahibi birisi olsun istiyorsundur ama onlar da şimdi dengi dengine diyor. Hayatının önceliği biran önce evlenmek olmamalı... Biran önce evden çıkıp, ayaklarının üzer4inde durmak olmalı. Meslek kursuna yazıl hiç değilse.
11 Yorumla
Soran+1 yılmeslek kursuna gitmeme gerek yok mesleğim var zaten ...
iş bulamıyorum diye evde kalmaya mahkumum sanırım ..
doğru devir para devri herkes üç kuruşa bakıyor kazanıcağımız
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı. 33yaşındayım bekarım ama hiç öyle evlenmeden ölücem düşüncesinde değilim zamanı geldiğinde doğru insan çıkar. arkadaşım 32 yaşında şans eseri biriyle tanıştı o güne kadar hiç sevgilisi olmadı bugun evli, mutlu, çocuklu. kısmetinin ne zaman çıkacağı belli olmaz.
27 Yorumla
Soran+1 yılüff ne güzell ...ben çok takıyorum kafama piskolojim bozuldu
- +1 yıl
kafa taktıkça daha büyük sorun haline gelir zamanı gelince senin de mutlu olacağına inan. kendini mutlu edecek uğraşlar bul kukuman kuşu gibi oturup yalnızım diye ağlayacağına sosyol ol bu süreçte kendini geliştir. etrafa yaydığın karamsar enerjiden kurtul pozitif enerji yayarsan güzellikler sana gelir zaten
Soran+1 yılama ne bileyim çok takıyorum kafama elimde değil .bütün arkadaşlarım evlendi gitti .
Soran+1 yılevet haklısın ölede istemiyorum .ama evlenmeyi çok istiyorum artık
- +1 yıl
Bende tam senin gibi biriyim erkek olmam dışında aynı duyguları yaşıyorum ben talip gelirim evim var işim var hayat arkadaşı olurmusun bende yakışıklıyım ama işte senin gibiyim
- +1 yıl
5432621694 watsaptan yaz bende yazayım beğenmezsen konuşmazsın
+1 yılkimse evde kalmaz bir atasözü vardir kör baklanin kör alicisi olur diye.
Bence bu kaygilariniz anlamsiz.Bence bir is bul ve calis.Sonucta calisirsan kafan dagilir yeni insanlar tanirsin belki birisi sana talip olur.Ancak böyle evin icinde otururak kismet beklemek sonrada gelmeyince üzülmek sadece sizi yorar hepsi bu.03 Yorumla
Soran+1 yıliş bulamıyorum ... hiç evlenmeyen kızlar var ona bakarsan ...yani oluyor böle şeyler
- +1 yıl
kendini üzme is kur kurslarina git ben yazmistim bunu ama baska yere yazmisim.Sonrasi gelir.
Soran+1 yılüfff sinir oldum yorumlarım battı sanırım birilerine .onlara ne oluyorsa ...yazılırım arkadaşım sağol
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılarkadşım bir kere bu havalarda dışarı çıkılmaz çıkılsada arkadaşlarınla kapalı bir yerlerde oturulur
sen kurslara felan gitsene belediyenin halk oyunları,diksiyon felan bu tür kursları seç...
iş neden bulamıyorsun onu anlamadım bir iş bulsan varya bunların hepsinden kurtulacaksın04 Yorumla
Soran+1 yıliş bulamıyorum bilmiorum işte herkes buluyor ben bulamıyorum
belediye kursuna gidip birinle tanışamam saçma sapan- +1 yıl
bak işte yaaa gitsene arkadaşım bak kayıtlar yeni başlıyacak dediğim kurslara kesinlikle git çevren olur
iyi düşün bak iyi bulucaksın iş bak bende mayıstan beri işsizm haftaya bakalım başlıycz bir yere
Soran+1 yılüff orda kursta mı bulucam ne saçma
- +1 yıl
yaa al işte nesi saçma saçma olan ney yanii onu söylermisin bana ?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
Çevrendekilerin dedigini takmamaya calış elime erkek eli degmedi diye de üzülme belkide kendine göre birini bulamamışsındır sürekli evde oldugun için arkadaş çevrende geniş olmadıgı içinde olabilir ve işi asla aceleye getirme üzülürsün gerçekten seni seven biri çıkar inş karşına kısa sürede.
04 Yorumla
Soran+1 yılçıkmıyor işte artık çok bunaldım .eeskiden takmıyordum ama yaş geçtikçe moralim bozuluyor
- +1 yıl
Bizim Türk insanlarında wardır bu konuşma zaten 18yaşıdan başlarlar millete şakadan takılmaya zamanla iki tarafta ciddi olmaya başlar takıntı olur.Ve sıkma canını biraz arkadaş çevrenle takılmayı dene ne güzel hanım hanımcık birisin güzelim diyosun elim erkek eline degmedi diyosun bu devirde böyle kızları bulmak zor seninle tanışacak adam en şanslı adam bence degerini inş bilir inş gönlünce olur herşey
Soran+1 yılzaten birisi olsa beni bırakabilceğini sanmıyorum çünkü çok sevgi doluyum ama işte
Hani anlattıklarına bakılırsa, şamda kayısı. Lakin anlamadığım, şimdiye kadar evlenmen gerekirdi, şimdi sorun nerede acaba? Tamam güzelsin, hoşsun ama nedir sende ki eksiklik? İdeallerin mi yüksek, zor mu beğeniyorsun, kriterlerin mi?
Bu arada ağlamayı, zırlamayı bırak şimdi ağlanacak zaman değil, kolları sıva ve güzel bir Cv oluştur.06 Yorumla
Soran+1 yılçalışmak istemiorum ev hanımı olmak istiyorum
Soran+1 yılçalışma hayatım oldu zaten benim
Soran+1 yılaccık var .. ya ben ev kadını olmak istiyorum klasik
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin gibi olan o kadar çok insan varki o kadar çok insan çok yakışıklı ve güzel olupta yalnız olan bir şekilde karşısına çıkmayan o akdar çok insan tek olmadığını öğren arkadşım atağa geç artık eminim çevrende birileri vardır
fakat sana yanlış yapanlarla görüşmemen doğal aynı benim gibi bende öyleyim04 Yorumla
Soran+1 yılevet seçiciyim illa istediğim gibi biri olucak diyorum olmuyor oda
Cevap sahibi+1 yıltamam seçici olucaksın tabiii elektrik alıcaksın arkadaşta olsa sevgilide olsa bu şart
olucak arkadaşların vardır bak hiçmi bir yerde çalışmadın?
Soran+1 yılçalşıştım ama kısa süreli
Cevap sahibi+1 yılolsun heryer kısa süreliki işler en fazla 6 ay tutuyorlar birde içine sinmeyen hoşlanılmayan bir işte kimse durmak istemez...
27 yaşına geldim derken sanki 40'ı devirmiş gibi konuşuyorsun.. bu kadar üzülmeni gerektirecek birşey yok aslında, belki de en doğrusunu yapmışsın..
belki çevrende biraz daha aktif olman gerekiyor, insanları seni farketmesi için.. ayrıca şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı diye karşına çıkan ilk kişiye de kapılma derim..
son olarak; Allah çirkin şansı versin ne diyim:)01 Yorumla
Soran+1 yılevet amin ...
çok zor çok üzülüyorum evlenen bana hava atıyor
+1 yılAbartma ya bir işe gir çalış sokakta insanlar bakar ama kimse seni durdurup tanışabilirmiyiz demez filmlerde olur böyle şeyler arkadaş ortamını genişler ama önce iş bul gerisi gelir çorap söküğü gibi :)
018 Yorumla
Soran+1 yıliş bulamıyorum ki ..
- +1 yıl
ne mezunusun ?
Soran+1 yıllisans
- +1 yıl
kpss yapıcak bişey yok ozaman sıkı çalış :))
Soran+1 yılsanane
- +1 yıl
kardeş kendi yorumun altına yazsan
- +1 yıl
pardon dostum dediği şey canımı sıktı da bir an senin kısma saldırdım :) kusuruma bakma
Soran+1 yılne canını sıktı panpa
- +1 yıl
herkes güzel şeyler yazdı saldırgan bir tavır alman canımı sıktı ben olabilicek olanları söyledim sadece neyse tartışıcak bir durum yok gönlüne göre olsun herşey zaten okadar yakışıklı zengin adam varken bi zahmet bana bakma evet param yok fakirim ben :D
Soran+1 yılevet bakmam zaten işim olmazz ..bende zengin biriyim çok şükür çalışmasamda babam sağolsun .evim arabam bir sürü arazim var allah büyük işte bir yerden veriyor
- +1 yıl
haha yaradan daha çok versin :)
Soran+1 yılaminn az sanada versin
- +1 yıl
yeterince var ama teşekkürler yinede iyi dileklerin için :)
Soran+1 yılpuahaha hiç sanmam
Soran+1 yılallah versin ... üç kuruşluk kadınlar seni alır işte bakarlar sana o salak tipler
- +1 yıl
peki :)
Soran+1 yılkarında bir gün işinden atılırsa evden atarsın onuda adam olmayınca işte
- +1 yıl
Ya niye atayım biraz destek olurum ona uygun bir iş kurarım derdim çalışması bişeler üretmesi toplum içinde saygın bir konumda olması benim ona vericeğim paraya ihtiyacı olmaması tek derdim bu 15 sene sonra oldu mutsuz olduk ayrılırken benim ona vericeğim nafakaya mı baksın oldu benim işlerim bozuldu ona nafakada veremiyorum ozaman napıcak o kadın bide o açıdan bak..
Çok güzel, ev adresinizi alabilir miyim. Bugün yok, yok Cuma günü nede olsa mübarek gün sizi istemeye geleceğiz. Eğer siz beni beğenmezseniz talibim yok demezsiniz. :)
00 Yorumla;) bir işe gir calıs. gez dolaş etkinliklere katıl. sosyal çevreni arttır. merak etme. yasın genç daha.
01 Yorumla
Soran+1 yıliş yok bulamıyorum zaten ne geldiyse başına işsizlikten geldi
şerefsizim üzüldüm ya! kızlar bu tür şeyleri çok takar,sende bunu çok takıyon belli, sana tavsiyem bunu dışa yansıtma hiç iyi olmaz bu senin için her şeyi akışına bırak,çık dışarı gez dolaş sosyalleş biraz,bi iş bul kendine bu çok önemli...
05 Yorumla
Soran+1 yıliş bulamıyorum ...iş bulamadığım içinde evde kalmaya mahkumum sanırım
- +1 yıl
iskurun her sehirde kurslari var.Onlardan birine katilabilirsiniz.Hem kurs görüp hemde para kazaniyorsunuz e belki kurstata birisi karsiniza cikar.
Soran+1 yılya öyle bir tipimde yok evde kalmış gibi ama insan bir süre sonra yoruluyor
+1 yılZamanında neden birini sevip onunla evlenmedin
şimdiki gençler
24 yaş üstü kızlara yaklaşmıyor.
Genç olsun istiyor.124 Yorumla
Soran+1 yılbulamadım işte ne bileyim kısmet
- +1 yıl
Aynen öyle nasip kısmet bazen öyle oluyorki istediğin karşına çıkmıyor ve kapatıyorsun kendini.
28 e gircem habere eliyorum - +1 yıl
kötü mü ediyorlar :D
Soran+1 yılüff senin tipindeki biri bile eliyorsa diğer erkekleri düşünemiyorum
- +1 yıl
Ne varmış benim tipimde
- +1 yıl
Bu işler tipe bakmıyor tipe baksa dediklerine göre 10 kere evlenirdin. Açık konuşayım ben çalışmayan bir kadınla evlenmem ne kadar param olursa olsun farketmez ekonomik olarak bana ihtiyacı olmayan kadın bana daha cazip gelir çünkü seviyosa gerçekten sever ihtiyacı olmadığı içinde sevgisi bittiği anda gider evlenirsem o tarz bir kadınla evlenirim...
- +1 yıl
Manken gibimisin 27 senedir erkek arkadaşın olmadığına göre kesin mankensindir :D
Soran+1 yılne bileyim çok seçiciyim diyorsun ama hiç hoş biri değilsin neyse bana göre tabi ..
herkes konuşuyor arkadaşım param yok yemiyor kadına bakmak demiyorsun bık bık konuşuyorsun sende haklısın bende senin gibi meteliksizle evlenmezdim zaten ..
Soran+1 yılvalla ister inan ister inanma ...sen şişko bir tipsin sanırım sen bile seçiciysen diğer erkekleri düşünemiyorum ..
- +1 yıl
Güzellilik görece meselesi sen beğenmezsin başkası beğenir.
bu zamana kadar beğenen yanıma yanaşan çok oldu sorun yok.
zaten sen beğensen ne olacak :D
Soran+1 yılerrkek arkadaşım olmadı dedim hayatıma kimse girmedi demedim .ama onların çoğunu ben beğenmedim ..bir ikiside kötü niyetli çıktı
- +1 yıl
Sen varya aslında çirkin birisin yanaşan olmuyor :D
burada konuşuyorsun işte güzel olsan zaten adam gibi sevgilin olurdu
kızlar 25 yaşından sonra FOSİL oluyor :)
Soran+1 yılüfff sana şişkı dedim diye çirkin oldum ..
hehe çirkinim ben 40 ımda bile taş olurum ..bakıyorsun 18 lik kızlar selüllit içinde ..
ne demekmişş yaşla değil vucutla ilgili bunlar- +1 yıl
millet asgeri ücretle bakıyor ben mi bakamıcam şakacı seni :)) ben senin iyiliğin için demiştim elin adamının kahrını çekme diye, para veren gün gelir emir de verir hayvan gibi muamelede eder bu işler böyle kafana göre takıl bana ne ya benim geleceğim parlak o tarz sıkıntılarım yok sen kendine bak hadi sana bol şanslar zengin koca bulma konusunda...
- +1 yıl
Aferim böyle devam et hiç bir zaman olmaz sevgilin.
2cisi güzel olsan zaten adam gibi sevgilin olurdu
1.87 boyum var merak etme
kilo sorun değil verilir :)
bana şişko dediğin için değil ben kendime güveniyorum resmimi koydum sende kendine güveniyorsan resim koy görelim mankenliğini vucudunun güzel olması değil yüzünün bakılacak güzellikte olması lazım :D ama onuda sanmıyorum
Soran+1 yılüff şişko tip isteyen bulur senin gibi bir sürü şişko var ..
ben fit birini isterimm şişko olucağına hiç olmasın banane ..
herkes konuşuyor millet bakıyor ama sen bakamazsın ben ev hanımı olmak istiyorum belki elbet vardır benim gibi birinide isteyen sen meraklanma ..zengin koca bulurum bulmam sanane ...- +1 yıl
Tamam sus artık yüzün kadar içinde çirkin senin...
Soran+1 yılne oldu şişko
- +1 yıl
hahaha benim gibi erkek arkadaşın olsa 40 gün 40 gece dua edersin hadi şimdi evde otur beyin jimnastiği yap :D
Soran+1 yılpuahaha ben şişko istemem ki ..şişki diye istemmeiştim birini
- +1 yıl
Artık susarmısın polemik yaratma cabaların başarısız olacak
az önce bir yorumun altındaki küfürlerini gördüm cidden midem bulandı dünyada bir kız sen kalsan
gene senle işim olmaz bırak peşimi artık istemiyorum seni.. arkadaş isteğide gönderip durma
Soran+1 yılaaa salağa bak ben mi sana arkadaşlık isteği gönderdim ?
ispatla gönderdiğimi hadi pisliğe bak yalancı
iftira atıyor bide şişko balina- +1 yıl
Edebim El Vermez Edepsizlik Edene...
Susmak En Güzel Cevap, Edebi Elden Gidene...!
Soran+1 yılsen önce insanlara iftira atmamayı öğren iftiracı balina
evde kalmana ramak kalmış...ama yinede evlenme...pişman olursun...sevgili istiyorsan güzelsende bulman kolay...
07 Yorumla
Soran+1 yılsevgili bulurum kolay ama evlenicek birini arıyorum ..
Soran+1 yılne demek neden .
sağlıklıyım güzelim çocuk istiyorum evlenmek benimde hakkım
Soran+1 yılişte aşık olup evlenmek istiyorum zaten ...
Soran+1 yılbana gelmez
bunu takıntı haline getirirsen herkesi kaçırısın sakin ol bakalım kimler çıkar karşına kimsede yalnız kalmaz korkma sadece biraz daha sosyalleş evde durma kalabalkık yerlerde takılmanı tavsiye derim.
04 Yorumla
Soran+1 yıliyide sap gibi tek başına çıkıp dolaşılmıyor ki
arkadaşlarım evlendi koptu benden
Soran+1 yılben burdan birini istemiyorum ki
aşk sevda gibi necasetten duyguları yaşamadığın için kendini şanslı saymalısın. mutluluktan vazgeçen bir erkeğim ben. evleneyim de artık ne olacaksa olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılneden vazgeçtin
Soran+1 yılüzücü ..bende birinden hoşlanmıştım ama olmadı ...ona üzülmüştüm ama tabi seninki kadar büyük değil ..
+1 yılonce kendıne gel bıran once evlenmek ıstıyorum deyıp gidip malın bırıyle evlenırsın kendıne ugras bul hobi bul kıtap oku biseyler ören oyle bos bos oturursan tabı sıkılır bunalırsınn yasadıgın sehırde onemlı tbıı
06 Yorumla
Soran+1 yılüfff kimse beni anlamıyor .bu dediklerinin hepsini yaptım ama bende evlenmek istiyorum sanki buna hakkım yok
- +1 yıl
warr kader ne deyımm kendı kısılıgın nasıl vucdun guzel olabılır belkı cok katıı bırısın kıms eyaklasamıyor . bana yakın olsaydın tavlardım senı :P
Soran+1 yılhayır öyle katı biri değilim ..modern giyinirim ..yani gözlüklü ciddi bir tip değilim ..hayat doluyum ama hayat enerjim düştü resmen
- +1 yıl
hımm walla bılemıcem gormek lazım o zamn senii ne deyım cevrende saglam erkek yok demek kı akrsına cıkabılcekk :) komsu olsaydık keske :P
Soran+1 yılçevremde erkek yok ki zaten ... bir kaç kişi oldu ama onlarıda ya ben istemedim yada farklı sorunlar çıktı
- +1 yıl
anladım cevrede onemlııı kımse senı gormuyorsa nasıl olcak bu ışş burda bıle kımse goremıyor gızlıden sormussun soruyuu :)
+1 yılşerefsiz insanlar karşına çıkmakdansa evde kal daha iyi bu devirde kime güvenip yuva kuracan ki gerçekden dediğin gibi biri isen senin gibi birisini bulmak zor o yüzden bekle hayırlı bir kısmetin çıkar tanımış olsam seni yardımcı olurdum sana
06 Yorumla
Soran+1 yılbenim karşıma bir iki kötü niyetli insan çıktı ama onları def ettim .haklısın adam gibi birini bulmak zor
- +1 yıl
artık zor değil çünkü kalmadı ::) bende sevdim 8 yıl benimle beraberken başkasıyla nişanlandı böyle biri karşına çıkarsa ne yaparsın en güzeli bekarlık boş ver dertlesmek istersen dinlerim
Soran+1 yılbekarlık güzel değil ben bekar kalmak istemiyorum ..
başına talihsiz bir olay gelmiş geçmiş olsun ...- +1 yıl
gercekden tanımış olmuş olsaydım seni evlenme teklifi ederdim ama tanımıyoruz:) bende evliliği düşünüyorum istersen tanışabiliriz
Soran+1 yılyok ben burdan birinle düşünmem
- +1 yıl
valla bende düşünmem burdan biriyle
+1 yılValla alasım geldi seni:))) Elbet kısmetin vardır. ve seni bulacaktır. Kadın günlerinde bulunmaya çalış. Seni görsünler ve tavsiye etsinler.
010 Yorumla
Soran+1 yılolmaz öyle görücü istemiorum
- +1 yıl
Çalışıyor musun okuyor musun?
Soran+1 yılüniveriste biitrdim iş bulamadım
- +1 yıl
Hangi bölümü bitirdin?
Soran+1 yılingiliz dili
- +1 yıl
İş bulamaman hayret verici. Kendini geliştir havada karada götürürsün. Allah başka dert vermesin.
Soran+1 yılya iş bulamıyorum yani uygun bir şey çıkmıyor öyle her yerdede çalışmak istemiyorum güvenilir ortamı olmalı hemen asılanlar oluyor
- +1 yıl
aaa niye asılsınlarki. alemde kız kıtlığımı var. Geçimsiz birine benziyorsun
Soran+1 yılhiçde değil ..salak sapalak yorummm yapıyorlar ..zaten üzülüyorum bide üstüme geliyrolar ..
evet asılan çok oluyor kız kıtlığı var mı yok mu bilemem ama iş ortamında çok gördüm ben bunları- +1 yıl
Canım sen gerçekten bunalmışsın. Elbet iyi bir iş vardır senin içim. Etrafına bak ve bul o işi. Gerisi sonra gelir...
+1 yıl''birinle'' değilde biriyle demiş olsan, ''fotoğraf at'' bakayım derdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılüfff ben koca bulmak için yazmadım yaaaa adam gibi cevap verin
- +1 yıl
Doğrudur.
benim de aynı problemim var ama senden daha kötü ben üni gidiyorum ondan burda takılıyorum konuşaçak kız arkadaşı bulurum diye
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılamma reklam yapmışsın sister. benim validem okusa sana bunu alayım der ahaha
03 Yorumla
Soran+1 yılreklam yapmak için yazmadım saçma sapan yorum yapmasınlar diye yazdım
Cevap sahibi+1 yılyok takıldım zaten. istediğin gibi yazabilirsin kim ne karışır sister :D
- +1 yıl
selam canım tnşlm mı? benim bi abm vr sna ayrlrm istrsn. lsjfldkgşl
Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı. :O Seni görücü usülü paklar
04 Yorumla
Soran+1 yılöle birileride gelmiyor gelsede saçmasapan oluyor
Soran+1 yılya işte bana uygun olmayan insanlar oluyor ...
herkes biliyor bekar olduğumu zaten
seçici gibi duruyorsun .. işin zor
01 Yorumla
Soran+1 yılişim çok zorrr ...
offf
+1 yılher insan kendine göre güzeldir atsaydın ya foto
06 Yorumla
Soran+1 yılben gerçekten güzelim senin onayına ihtiyacım yok
- +1 yıl
belki de bu kadar asabi olduğun için yanlızsındır aman neyse sen şimdi döversin beni de.
Soran+1 yılne dövücem yaa banene senden benim derdim başımdan aşkın
- +1 yıl
sorunlari var bu kizin
- +1 yıl
kimin ?
Soran+1 yılne diyorsunuz siz yaaa aptallar
fazlamı zeki duruyosun acaba ya da çok ciddi
03 Yorumla
Soran+1 yılya çok zekiyim diyemem ama akıllıyımdır ..
ciddide gözükmüyomdur ya modern giyinirim hep modayı takip ederim
Soran+1 yılarkadaşımda yok ki hepsi evlendi unuttu beni
vardır mutlaka sende bır sorun dostum
12 Yorumla
Soran+1 yılne var işte bulamıyorum
dalga geçmedim harbi öyle
00 Yorumlageçimsiz misin
?15 Yorumla
Soran+1 yılhayır hiç değilim
Soran+1 yılçünkü sanırım gözüm biraz yüksekte
Soran+1 yılişte öyle oluncada ben mutlu olamıyorum
+1 yılgo izdivaç
16 Yorumla
Soran+1 yılvalla mı
- +1 yıl
başka bi' alternatif var mı :/
Soran+1 yıloraya çıkıp kendimi rezil etmem
- +1 yıl
yalnızlıktan ölmeyi yeğlerim diyosun yani..
napmayı düşünüyosun peki.. en azından bi' işin olsaydı, oradan belki bi' tane düşürürdün
Soran+1 yıliş çevrem olsa birileri mutlaka ilgilenir zaten tipim güzel manken gibiyim kendime dikkat ederim vs vs ... ama işte evden dışarı çıkmayınca kısmette çıkmıyor
- +1 yıl
bi' resim koysaydın belki kısmet çıkardı sana..
Yaşa önem vermiyorsan Benimle evlenir misin ? :D (
00 Yorumla
+1 yılUtangaç olma.
02 Yorumla
Soran+1 yılutangaç bir yapıda değilim ama ne biliyim atılgan değilim ..bide kimi beğensem ya evli çıkıyor yada sevgilisi var
- +1 yıl
alla alla :S
+1 yılhavalamısın ?
07 Yorumla
Soran+1 yılseçiciyim ..
- +1 yıl
yukarıda saydıgın ozelliklerinde hicibiri bise yaramaz ben kendime ornek verim bana cok iyi davranan her konuda yardımcı olan yada bisi istedigimde beni kırmayan kızlara hemen asık olurum yani güzellik boy bos benim icin sadece bi sıfır
Soran+1 yılsadece güzellik demedim ki .namusluyum ahlaklıyım ..yani bu devirde benim gibi bulması zor bir erkeğin ama yok bulamıyorum kimse yok hayatımda
- +1 yıl
sen sadece dıs gorunusu anlatmıssın bende sana sorun icde diyorum sen hala bole düsünmeye devam ederssen evlenemezssin solim
Soran+1 yılnamsulu olmak dış görünüş mü
- +1 yıl
ya iyi olan yardımsever güleryüzlü ol ne bilim otobüslere yaslılara hemen yer ver biri bisi isterse hemen yardım et bunu soyluyorum bak bu dediklerimi 1 ay dene eger hala bulamıyosan snn cevrendeki erkekerde sorun var derim
Soran+1 yılotobüse binmem arabam var zaten ..
üff bilmiyorum ya çevremde erkek yok zaten ..kısmetim kapalı demek
Gizli Üye(30-35)+1 yılhuyun güzel olsun .
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem