çevremde o kadar insan varken beni bir kişinin bile anlamaması yoruyor sürekli uyuyorum bu yorgun uyku halinden nasıl çıkarım soru biraz saçma oldu ama kusura bakmayın nasıl kendime gelebilirim
Kendi kendine yetmeyi ve kendini mutlu etmeyi öğrenmelisin, kimseye bel bağlama çünkü başkalarına ihtiyacın yok senin sadece kendine inan ve güven. Kişisel bakımına dikkat et gerisini boşver yani kendine değer ver.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
haklısın mutluluğu sevdiğim kişide aramaya çalıştım o yüzden biraz dağıldım
beni hayatlarında çıkarları için tutmuşlar mutlu günlerinde mesela yanlarında pek yoktum onların dertlerini dinledim arkadaşlarımdan bahsediyorum böylee böyle kendi dertlerimi içime atmışım
baktım her gün üzülüyorum tek başıma mutlu olabilirim diye düşündüm şimdi onlara ihanet ettiğimi sanıyorlar ama bir açıklama bile yapmadım onlar farketsin diye bazende yoruyor yalnızlık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendi kendine yetmeyi ve kendini mutlu etmeyi öğrenmelisin, kimseye bel bağlama çünkü başkalarına ihtiyacın yok senin sadece kendine inan ve güven. Kişisel bakımına dikkat et gerisini boşver yani kendine değer ver.
haklısın mutluluğu sevdiğim kişide aramaya çalıştım o yüzden biraz dağıldım
Yaptığın çok yanlış başkasınıda seversin o değil başkası olur o yüzden sen kendini sev senden bir tane var.
haklısın
Neden seni anlamıyorlar peki?
bana iyi gelmeyen insanları hayatımdan çıkardım yani sanırım herkes iyi gelmiyormuş yalnızlığa alıştım bazende yoruyor
Anlayan çıkmadı mı hiç
beni hayatlarında çıkarları için tutmuşlar mutlu günlerinde mesela yanlarında pek yoktum onların dertlerini dinledim arkadaşlarımdan bahsediyorum böylee böyle kendi dertlerimi içime atmışım
Hmmm istersen anlat rahatla dertlerini
ben bikere onlar gibi olmayı denedim dinlemediler ailemde pek dinlemezdi beni
baktım her gün üzülüyorum tek başıma mutlu olabilirim diye düşündüm şimdi onlara ihanet ettiğimi sanıyorlar ama bir açıklama bile yapmadım onlar farketsin diye bazende yoruyor yalnızlık
Boşveeer takıl kafana göre. Umursama bile
Dertleş birileriyle
biri vardı konuşmuyoruz artık
Burda derdini dinleyecek çok insan vardır. Hem anonimsi rahat olur