Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bi muma ateş olmak mı,yoksa yanan ateşe dokunmak mı?sevmek bir muma ateş olmak mı, ateşe dokunmak mı?
Sevmek bir muma ateş olmak mı, yoksa ateşe dokunmak mı?
beğenmek o muma kendi ateşini yakıştırmaktır.. hoşlanmak mumla ateşi bir düşünüp yakınlaştıkça yanmaktır. gerçkten sevmek istemektir o ateş evet beni yakabilir.. sonunda beni eritip bitirceğini bilsemde o ateş yakabilir... :) sevmek bunu kabullenmektir kii onun için o ateşe dokunmak acıların en güzelidir.
Sevgi olmadan bir anlamımız kalmaz. Sevgiyle birisine daha kolay bağlanırız, yanında olmak isteriz. Mücadelemizi sürdürürken bize en buyuk destegi kalbimizdeki sevgiden alarız.
İnsan yaratılışından bu yana sevgiye aç yaratılmıştır bu yüzde arayışlarımız hiç bitmez.Ne kadar çok canımız yansada aşkla ilgili umutlarımız sönmez.Sevmek hem muma ışık olmaktır hemde o yanan ateşe dokunmak.
yalnızken de, değilken de aynı yerden gelir sevgi hissi ben de. hem muma ateş olmak ( birisini yakmak da ) hem ateşe dokunmak ( ben de yanmak ) isterim.
Derim bir acı mı yoksa güzel bir an mı? Sahi nedir sevmek muma ateş olmak mı? Yanan ateşe dokunmak mı? (Bu şiir bana ait. Yıllar önce yazdım) biraz değştirilip yayınlanmışlar
En İyi Cevaplar