Her ne olursa olsun ateşten korkmayanların, dokununca yanmayanların, yanınca sönmeyenlerin hakkıdır sevmek. Sevmek, ateşe kananların, dokunmadan yananların, ömrünü ona adayanların hakkıdır.

Her ne olursa olsun ateşten korkmayanların, dokununca yanmayanların, yanınca sönmeyenlerin hakkıdır sevmek. Sevmek, ateşe kananların, dokunmadan yananların, ömrünü ona adayanların hakkıdır.

Mum sonunda kendini eritir. Sevmek risk alabilmektir, yanmaya da yakmaya da, eskiler boşa dememiş "ehlinin işidir sevmek, sevebilmek her kula nasip olmaz"
Sevmek bence sevginin ne olduğuna göre değişir.. yani gerçek sevgiyse tabi ki de muma ateş olmak hayat vermektir.. ama tutup da yanlış kişiye takıntı yaptıysa insan o zaman da yanan ateş dokunmak kendini yakmak demektir ki öyle ilişkileri çok görüyorum zaten. evleniyorlar ayrılıyorlar ya da biliyor mesela yanlış kişi olduğunu ama düzelir umudu ile devam ediyor.
Yüreğine sağlık kardeşim
Eyvallah abi saol
Ateşte yanıp ateşe doymamaktır.
Dorian Gray’in Potresinde Lord Henry bir düşese böyle bir şey demişti diye hatırlıyorum. Çok severim bu sözünü. ✨✨✨
Çok iyi.
Lord Henry çok başkadır. 🫠
Teşekkür ederim. ✨
🌿
Sevdiğin kişi doğru kişiyse muma ışık olmuşsundur. Yanlış bir tercih yapmışsa kendini ateşe atmakla eş değer
Büyük sıkıntı
Sıkıntı yok 😅 sakin
Sakiniz.
Cevap
4Cevap
Muma ateş olmaktır ve yanıp yanmamak kumardır aslında bilemiyoruz nasıl bir yola adım attığımızı
Sevmek bazen, yanan ateşin erittiği mum olmaktır. Ve ateş söner, mum eridiğiyle kalır. Her ikisi de yok olurlar. Mutlu son 😃
Üzdü ama 😂
Subhanallah 😂
İyi oldu iyi 😂
Sevmek muma ateş olmaktır. Aşk ateşe dokunmaktır.
Kesinlikle çok doğru. 👏🏻
Sevmek güzel şey hele bir de karşılıklı olursa. Ateşi bazen yakar bazende ayakları yerden keser
Sevmek mumun fitili olmaktır sen yanarken digeri nin erimesidir
İkinizde bir amaç ugruna ölmesidir
Bir muma ateş olmak bence
Yanalım Semihim
Niye yanmak ya da yakmak olarak bakıyoruz ki olaya belki ben yaz sıcağında çölde kavrulmuş sevdiğiceğime yudum yudum su olacağım.
Sevmek beraber yanmaktır net.
Şems olmadığım için bilemiyorum
Yanan ateşe dokunmaktır
Ateşe dokunmaktır
Muma ateş olmaktır
Komple ateşe atlamaktir
bir muma ateş olmak
İkiside bence
Hep laf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?