yani yagli ama asiri degil :)
Kizlar bu sorum sizlere ama bu konu hakkinda bilgisi olan erkekler de varsa yazabilirler
yani yagli ama asiri degil :)
yüzünde aşırı yağlanma var. bu şekilde sivilce oluşumu o yüzden gayet doğaldır. sana tavsiyem ;
bi şişe maden suyu al ve kapağını açık bırak. gazı tamamiyle kaçsın. sonra bir pamuk yardımıyla her gece uyumadan önce yüzünü maden suyu ile temizle. pamuğu yukarı yönlü sürerek maden suyunu yüzüne iyice yedir. sürekli olarak cildini yenilemeye yardımcı olur ve iyi gelir. :)
asiri degil ama yagli bi cildim var :/
sivilceleri kökten yok edecek bi cözüm yok mudur ? yani sadece agdadan sonraki sivilceleri demiyorum.
hmm bunu maden suyu bitene kadar mi yapmam gerekiyor ?
bide ne kadar süre yapmam gerekiyor ?
normal şartlarda sivilce oluşumu varsa kükürtlü sabun kullanmanı tavsiye ederim. sivilce problemlerini o sabunlar çözebilir. ve ayrıca nemlendirici kremlerden uzak durmalısın. bu yöntemler sivilce oluşumunun önüne geçecektir.
maden suyuna gelince, bi parça pamuk üzerine az bişe maden suyunu döküyorsun, yüzüne iyice yediriyorsun. bu kadar. o şişeyi bitene kadar kullanabilirsin, 1-2 hafta rahat yeter. cildini gererek her yere yedirir bitirirsin.
bu dediğim soda olayını her gece yap. 1-2 dakikanı almaz, ama içerisindeki mineraller sayesinde cildinin yenilenmesini, temizlenmesini ve canlanmasını sağlar. yani banyonda bi şişe sürekli bulunsun, ben yıllardır kullanıyorum. sivilce , siyah nokta, gözenek oluşumlarının önüne geçiyor. hem kremlerden daha doğal bir yöntemdir :)
normal sartlardada sivilce oluyo ya
sirtimda da var cok degil ama yinede var iste
hmm ilk defa duydum bu kükürtlü sabunu :)
ya ben bi kac haftadir dogal sabunlar kullaniyom zeytinyagli bide defna yapragi var icinde bunlarda sivilecelere iyi gelir mi :)
az önce kükürtlü sabuna baktim int.te gercektende iyi geliyomus :)
hm tamam maden suyunuda denicem :)
evet öyle daha dogal bi yöntem cevabiniz icin tsk ederim ya :)
rica ederim. doğal sabun dediğin sabunları biz yapıyoruz, saf zeytinyağından ve defne yaprağından. :) her ne kadar cilde iyi gelse de, sivilce için yararı yoktur. onlar genelde saç dökülmesine karşı etkili. kükürtlü sabun için bi uyarım, yararını gördükten sonra kullanmaya devam etme. cildi çok fazla kurutur. :) ayrıca cilt için maden suyunu kesinlikle öneririm. krem ve tonik kullanmandan bile daha iyidir. krem cildin nefes almasını engeller, maden suyunda öyle bi problem yok :)
hmm tamam anladim :) biran önce kükürtlü sabun almaliyim ya :))
hm tamam yararini gördükten sonra kullanmaya devam etmem :)
ya benim bu oldugum yerde maden suyu var midir bilmiyorum bi arastirmam lazim :)
seni ekleyebilir miyim ? :)
ekleyebilirsin, görünür hale geldim :)
maden suyu dediğim sıradan soda oluyor ya, her yerde bulabilirsin. sırma soda, uludağ soda falan. ama meyveli veya limonlu alma, sadesi olsun :)
tamam eklicem simdi :)
ha iyi o zaman :) evde zaten var onlardan bugün denemeye basliyim o zaman :)
Arkadaşım, durumun alerjik değil... Ancak tüylerin çıkma yönünün aksine çekersen ağdayı, kıl kökü yuvaları derinin gözeneklerine kadar çekilmiş olur... Bu da kök yuvalarının deri gözeneklerinden içeriye hava girerek iltihaplanmasına sebep olur...
Çözümü ise ağdadan sonra en az 20 dk yüzünü ıslak ve sıcak havlu ile örterek, cildine buhar masajı yapmandır...
cevap icin tsk ederim :)
bidahakine tüylerin cikma yönüne dogru cekerim agda bandini o zaman :) insallah ise yarar :)
hmm tamam onu da bi deneerim :)
Sıcak ıslak havlu koy yüzüne, yüzünü yakmayacak bir sıcaklıkta olsun... 20 dk yüzünde kalsın, krem felan da sürme 1 saat sonrasına kadar... Asla sivilce çıkmaz...
tamam tsk ederim denicem bunu :)
siz bunu nerden biliyosunuz ki ?
:)
Hergün tıraş oluyoruz, ondan olabilir mi?
ben onu demedim :)
yani bu sicak havlu yöntemini nerden biliyorsun diye sormustum :)
ya ağdan çok sert, ya sen çok sert alıon yada evt, alerjin var. bide bebek yağı daha kötü yapar
yok cok sert almiyom :)
ya agda yag ile temizlenmesi gerekiyo o yüzden bebek yagiyla temizliyom :)
agda kutusunda ki yag bitince bebek yagiyla temizliyom :)
hm oda olabilir :) cimbizim benim vazgecilmezimdir zaten :D her gün elimde :)
OLuyor cildin hassas demekki alerjiyle ilgisi yok ablamda öyle ordan biliyorum.
hmm tamam :)
Cevap
5Cevap
agda hakkında bilgisi olan erkekler yazın bakalım :)))
yaziyorlarda zaten :D kizlar daha cok yazar diye düsünmüstüm ama simdiye kadar hep erkekler cevap yazdi :)
ahahahahaha :)))
:D :D
vücudun aşırı yağlı yağlanma sadece yüzde değil sırt basen bacak koltuk altı ve diğer her yerde olur önce karaciğerine bir baktır önce yağ sorununu çöz sonra tüy kıl sorununu birde ağda nekadar tüy alır bilmem ama lazer epilasyon yaptırın
vücudum asiri yagli degil :)
basende bacakda dami oluyomus yaglanma ? :)
ya benim sirtim dekoltem yüzümdede burnum birazda alnim birazda cenem yaglidir baska da yagli olan bir yerim yok :)
karacigerime mi ? neden karaciger ? :)
lazer epilasyonu yaptirmayi düsünüyorum zaten ama su an okuyorum calismaya basladigimda lazer epilasyonu yaptircam :)
yok alerjin falan, aşağı yukarı ağda yaptıran veya o kılları kökünden aldıran herkeste oluyodur
hmm tamam
Biz erkeklerde genelde ters şekilde jiletle aldığımızda çok sivilce çıkar.
hmm tamam :)
tahriş oluyordur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar