Ama eşimin inik hâli ufacik sadece ucu var bu neden kaynaklanıyor?
Sadece bilgisi olan erkekler cevaplsin?
Ama eşimin inik hâli ufacik sadece ucu var bu neden kaynaklanıyor?
Kızlardan yorum istemiyorum çünkü bazn saçmaliyosunuz...
Beyler, hastanede çalışıyorum ve hergun erkekleri çıplak görmekten bıktım. Ama dikkatimi çeken bir şey oldu ki güncelleme yaparak yazicam burada kalin
İnik halde öyleyse 20-25 cm dur normal ereksiyon hali
Olabilir sonuçta hepsi aynı boyutta değil
2 ila 4 katına kadar çıkabilir ama ne kadar büyükse inikken 2 katını pek geçmez 2.5 kat filan olur
Hicmi karşılaşmadın büyük penis ile o kadar sonda takıyorsun
Türkiye ortalaması 14-15 cm inikken de 5 cm civarında olur bu
Önemli olan dik tutması erken boşalmamasi
Sertleşmeyen ya da dik durmayan penis kimsenin işine yaramaz
Kocanın ki ne kadar sence ereksiyon hali
Hastanede çalışıyorsun ve bunu bilmeyip bize mi soruyorsun? Troll olduğu fazla belli. Penisin türleri vardır. Çoğu erkeğinki kan penisidir, inik hali küçük olur ve erekte olduğunda 2-4 katı uzunluğa ulaşır. Et penisinin ise en inik hali bile 10 cm civarındadır ama erekte olduğunda çok fazla uzamaz, 1.2-1.4 katına ulaşır. Tabii penisin tam sert olmaması demek, en inik hali olduğu anlamına gelmez. Öyle bir durum da olabilir.
E güzel benim de mesleğim öyle olsaydı genç kızlarla iyi ilgilenirdim derman olurdum
Bende yaşadım o olayı ve kadın penisimi evire çevire inceledi o oynadıkça mal sertleşti
Bu başka bir şey sorum bu değil 😅
Cevap
14Cevap
Bu hep degisir allah vergisi penise kan ile setlesen penis var birde et penisi var 8 10 cm olan et penisisidir9
görmek ayrı, birini sevmek ayrı o zaman düşüncen değişir
Ne
Her gün ilişki yaşıyor musunuz? Ben genelde sıklıkla yaptigimda oluyor
Yaşıyoruz
Ondandır o zaman bende mesela ara veriyorum 1 hafta falan bende de öyle oluyor inik hali bile
İnik 8-10 cm varsa o ciddi anlamda büyüktür. Eşininki normal, inik hali 10 cm olanınki büyük.
Böyle düşünüyorum
Doğru düşünüyorsun.
Boyu önemli değil işlevi önemli işlevide yoksa vay haline sjjdjdjdj
inik hali 8-10 cm dir zaten kalkmış hali daha uzun içine girerken ki hali daha büyük tabi
gel dmye
Trol gbi soru😀her gün cıplak hasta mi gelir
Sonda takıyoruz canim
Takın canım , sonda takın başta takın 😛
Direkt böyle anlamadık herhalde yaralıdıe muayenedir sandım😒ne kızıyon , hemşire EE.
al eline cek iyice ger belki uzar
Yerimizi aldık bekliyoruz 😁
Teşekkür ederim
Ergenlik çağında testosteron hormonunun azlığı penis boyunun kısa kalmasına neden olabilir
Ereksiyon halinde kısa değil ama
Ereksiyon halinde hepimizin uzun sonuçta libido devreye giriyor
Merak ettim part 2 gelsin :D
Nasil
Aynı durum bende de var maalesef çok sinir ve üzücü bir durum bunu gizlemiyorum da asla
inik hali oldukça ufak çok ufak hemde sertleşmiş ereksiyon haldeyken ise hiç ölçmedim fakat 7 8 ve ya 9 cm falan herhalde psikolojik olarak etkileniyorum elbette yapacak bir şey yok
:(
Tam inik değildir o istersen bi tanış o kişiyle
Hayır sonda takıyorz 😅 bildiğin oyun hamuru gibi inikkkkk
İşte tam inik değildir kese doludur bir şey vardır istersen anlatayım
Sen ne hissediyorsun mutsuz musun kısa olunda
xD kilo ile alakalı kocan kiloludur.
Boyu var ama orantılı yani boy kilo
Ereksiyon hali de küçüktür kocanın
Ne dikkatini çekti?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?