Eğitim & Kariyer Erkekler bilir ya lütfen cevap verin? seherdumaan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Subaylik okulu felan bayram tatili yapıyor mu komonda eğitimi felan? Bu bayram gelirler mi yani? Güncellemeler+1 yıl Yardımmmmm Güncellemeler+1 yıl Bugün geldi bugün ayy çok mutluyum Erkekler bilir ya lütfen cevap verin? Cevapla Tatil Soruları Eğitim Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Jhamostrap Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Okulsa gelir ama fazla durmaz izin alabilir ama yine de her türlü gelebilir 0 6 Yorumla seherdumaan +1 yıl Bayramda geliyor yani ama 3 aylık eğitim ya izin verirler mi? Yorumla Jhamostrap +1 yıl Kuzenime vermişlerdi Yorumla seherdumaan +1 yıl Komando egitimimiydi artı herkese mi izin veriyorlar yoksa izin isteyenleremi Yorumla Jhamostrap +1 yıl Genelde izin isteniyor Yorumla seherdumaan +1 yıl Umarım gelirr Yorumla seherdumaan +1 yıl Umarım gelir Yorumla
sabahınilkisigi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 69% +1 yıl Gelirler komşumuzun oğlu geliyo 0 5 Yorumla seherdumaan +1 yıl Ama hepsi mii Yorumla seherdumaan +1 yıl Bu 3 aylık eğitime gitit Yorumla seherdumaan +1 yıl Gitti Yorumla sabahınilkisigi +1 yıl Hm onu bilmiyorum bu okulunu okuyor uzun yani okuyor Yorumla seherdumaan +1 yıl Tahmini Yorumla
MySensizlik Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 374 cevap paylaştı. Arefe günü dağıtım ve erken terhis var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Okulsa gelir ama fazla durmaz izin alabilir ama yine de her türlü gelebilir
Bayramda geliyor yani ama 3 aylık eğitim ya izin verirler mi?
Kuzenime vermişlerdi
Komando egitimimiydi artı herkese mi izin veriyorlar yoksa izin isteyenleremi
Genelde izin isteniyor
Umarım gelirr
Umarım gelir
Gelirler komşumuzun oğlu geliyo
Ama hepsi mii
Bu 3 aylık eğitime gitit
Gitti
Hm onu bilmiyorum bu okulunu okuyor uzun yani okuyor
Tahmini
Arefe günü dağıtım ve erken terhis var