Soru Geliyor 3 2 1 ....
Sizce Evlenilecek Kız ve Eğlenilecek Kız Arasındaki fark nedir?
Sizce Evlenilecek Kız ve Eğlenilecek Kız Arasındaki fark nedir?
Bence evlenilecek ve eğlenilecek kız diye ayrılmaz kızlar..Evlenilecek ve evlenilmeyecek kız diye ayrılırlar..Bir kız hem evlenilecek hem eğlenilece bir insan olabilir.
Evlenilecek kız sigara içmez, evlenilmeyecek kız içer..
Evlenilecek kız bakiredir, tam anlamıyla bakiredir, evlenilmeyecek kız değildir..
Evlenilecek kız mutfakta iyidir, evlenilmeyecek kız mutfakta kötüdür..
Evlenilecek kız akıllıdır, evlenilmeyecek kız saf..
Evlenilecek kız güvenilirdir, evlenilmeyecek kız her an yarı yolda bırakabilir..
Evlenilecek kızın kalbi güzeldir, evlenilmeyecek kızın değil..
Aklıma gelenler bunlar..
Beni tanımıyorsunki..Yazdıklarımdan hangisi dokundu sana?
Ben sigara kullanmıyorum, kullansaydım sevdiğim istediği için bırakırdım.Mesela, tiryaki değilim ama alkol kullanıyorum..Sevdiğim kişi, alkolü bırakmazsan asla sennle evlenmem derse, bir daha içki içmem..
evlenilcek kız eğlenceden nasibini almış, erkeğe doymuş, göreceğini görmüş tecrübeli, kendinden emin ve yeni hevesler peşinde olmayan hatun olmalıdır. eğlenilcek kız ise daha gençtir,pek bi boktan haberi yoktur, doyumsuzdur bi ona bi buna koşar, naapacağını bilmez, heran herkesten sıkılır, aptallığıyla orantılı bir zaman diliminde tecrübe kazanır.herkesin başından geçen bu dönem oldukça kısa süreli olabileceği gibi bazı bünyelerde bu ömür boyu da sürebilmektedir.
eğlenilecek kız kendini belli eder. sadık değildir zaten halinden anlaşılır ve hiçbir değere sahip değildir. evlenilecek kızlarda sanıldığının aksine kezban tipler değil olgun, düşünceli, açık sözlü, hayattan beklentileri olan, kendi ayakları üzerinde durabilen, eşine bağlı, yeri ve zamanına göre hareket etmesini bilen bayanlardır.
herkes degerlidir. herkes anasının babasının kuzusudur. içine bosalmalık, eglencelik gözle bakacagınız her kızın karsıgında öyle bakılan kız kardesiniz ve kızınız olması dilegiyle.
+1111111111111111111.
Cevap
32Cevap
eğlenilecek kız: zekasına bakmazsın sadece güzel olsun dersin. saçma sapan hareketleride olabilir. aldatsada koymaz biri gider diğeri gelir dersin. filan
evlenilecek kız: Akıllıdır zekidir beceriklidir. en kötü çabalar seni sever sen seversin. aranızda sevgi ve aşktan önce saygı olur. güzel olmasada olur. hele hele tatlı dilli güler yüzlü olursa tadından yenmez. Kısacası hayat arkadaşıdır.
Eğlenilecek kız
Hertürlü içkinin tadına bakıp bilen. Nerede hangi mekanın nasıl oldugunu iyi bilen
Dış görünüşüne Fazla önem verip kendini geliştirmeyendir.
Evlenilecek kız
Her türlü yemegin nasıl yapıldıgını bilen
konuşmasını bilen
oturmasını bilen dir Gözümde. :)
Teşekkür ettim.
:)
ben de mantı yaparım hıh:(
ben ne ? i*ne kız mı :(
ahahahahhahah susamkfhdjkslkjfjdksl
böyle ir ayrım olduğuna inanmazdım
ama son yıllarda gördüklerim ve yazılanlar çizilenler bu ayrımın oluştuğunu gösteriyor
sanırım ciddiyet ve ahlaki değerler diyebilecem
:D al intikamını al :D
canın saolsun :D
:D sıra banada gelirmi acaba :D
:D :D :D
bende şaka yaptım :D
evlenilcek hatun : duygusal bişeyler yaşarsın, her anında yanındadır. evlilik hayali yaparsın, çocuk düşünürsün,
eğlenilcek hatun : çıkar amaçlı bişeyler yaşarsın, paran bitti mi çeker gider, senden sonra kiminle takılacağını düşünür, korunmak için önlem alır.
ws.ws.
Evleneceğim kadınla evlenirim. Kimseye eğlence gözüyle bakmıyorum.
çok güzel bi bakış acısıı tebriklerr +1
zaten senin giblerden bu dünyada cok olsaydıı bu kadar abaza olmazz , ve kıza eğlence aracı gözüyle bakan mantık yok olurdu ve malesef böyle soruları soran hanım kızlarımızda olmazdııı:))
insanları ayırmak sınıflandırmak yersiz bence. eğlenemediğin biriyle evlensen ne kadar monoton bir hayat olur düşünemiyorum bile.
ne kadar aşağılık bir söz eğlenilecek kız bizde evlenilecek deriz ötekisini göstermesin Allah
Bu kişisel bişeydir , yani erkeğe bağlı o eğer uçuk kaçık daldan dala atlayan birini seviyorsa onun konduğu son dalda olabilir.
eglenecegim kizla evlenmek isterim yoksa cok sikici olur.
artık öyle birşey yok bence .. ben o evlenilcek diye tabir edilen kızlardanım mesela .. bakire vs vs . ama bak evlenmedim .. benim gibi arkadaşlarımın hepsi bekar .. ama nerde var kaşar vs evlendi valla ... yani eskidendi o ...
eĞlenilecek kız başa bela olmamalı.
eVlenilecek kız başa taç olmalı.
Elenilecek kız ikisi de.
Aradaki tek fark birinde ğ,birinde v olması.
Eglenilcek ve evlenilcek cok yanlis bir tabir herkesin bir alicisi vardir muhakkak eglencilcek bisey yok
sen yapma bari ya ne demek o ya?ay nefret ediyorum o ayrımdan mal mıyız biz?
eğlenicek kız derken galiba hafif kaşar kendini kullandiran birisini söylüyorsun galiba
normal eğlenicek kız ise tabiki çok makbuldur sinemaya alişverişe gidersin gezersin eğlenirsin
sevmek asık olmak
diğerini ise sadece sexi obje olarak görmek
Doğuştan gelen bir şey o bence erkeklerde de adam gibi adam olmanın doğuştan olması gibi...
karakterdir, çünkü çocuklarımı karekterine göre yetiştirir
saçmalık o ya. ne yani eğlenemediğin insanlamı evleniceksin.
sevgide fedakarlık yolunu bulması gerekir...
birind cinsellik istersinn. birinde bakirelik istersin
"v" ve "ğ" harfleri...
cinsellik tek kelimeyle bu devirde bişeyler yaşamayan kız yok gerisi ondan sonra gelir. BENCE
yurdum erkeklerinden biride çıkıp bakire olmalı dememiş :)
birisi geçici mahkumiyet diğeri müebbet.
zeka
söyleyemem utanırım.
Evlenmeyi düşünmediğim kızla eğlenmeyede çalışmam.
eylenilecek kızla evlenmeyi tercih ederim
birlikte olunan gece sayısı
kız bulduk sınıfı kaldı :(
biri evlenmeden olmaz der
tanımak tanımak gerçekten tanıyabilmek:P
biri sen,diğeri düşümdeki
evlenmiceğim için bir fikrim yok
fark yapmaz.eğleneceğim kişiyle evlenirim zaten.
eglendigim kizla evlenirim... fark gozetmem.
bir imza sadece :)
Delik meselesi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar