Bir kızda ne görürseniz, eğlenilecek-evlenilecek dersiniz
2 ay
Bir kızda ne görürseniz, eğlenilecek-evlenilecek dersiniz
Evlenilecek ile eğlenilecek arasında ki temel fark sorumluluk sahibi olmasıdır bence
Şimdi kimi diyor ki işte yok biriyle gezerim tozarım yerim içerim eee diğeriyle evlenirim evde çocuklara bakar eder
Evlendiğinle gezip eğlenmeyeceksen ne anlamı var evliliğin
Bence dediğim gibi temel fark sorumluluk sahibi olması
Evin aile olmanın anne olmanın sorumluluğunu alabilecek kız bence evlenilecek kızdır.
Evde köle olacak demiyorum hemen yanlış anlamasın kimse 😅
Eğlenilecek kadın kendini limitlemeyen istediğini dayatmazsan yaşayan kadın.
Evlenilecek kadın ise aidiyet duygusuyla, erkeğine destek olan, saygılı ve sevgili oluşuyla birlikte edep ve ahlak kavramlarını benimseyerek yaşayan, çocuğuna ve evine zaman ayıran, eşiyle bilhassa ilgilenen kadına denir.
Kanka biz kadınları kalıba koymuyoruz bu kendiliğinden gelişiyor herkes kendi rengini belli eder ritim tutmaz ahenk bulunmaz anlaşma sağlanmaz veya hayat bizi farklı şekilde sınar ben bir kadına baktığımda bundan fb bundan karım olur diyemem diyebilseydim hayat zaten sıkıcı olurdu
Hiç kimse ile oyun oynamam herkesin bir gururu var seversem evlenmek isterim o niyetle konuşurum yoksa oyalamak flört etmek aslaa benim gibi efendi delikanlı birinin işi değil
Helal olsun sana gerçek erkek
Teşekkür ederim ama kimse beni görmüyor bu şekilde evlenebilir miyim bilmiyorum ya
Bu ayrım aslında biraz acımasız ve yüzeysel ama maalesef yaygın 😕 Evlenilecek kadın denince çoğu erkeğin aklına güven, sadakat, kriz anında yanında durabilme, karakter tutarlılığı geliyor. Eğlenilecek diye ayırdıkları kadında ise genelde sadece dış görünüş, heyecan, flört enerjisi öne çıkıyor. Gerçekte olgun erkek için kadın ya “değer verilen insandır” ya da değildir, gerisi bahane 💫
Cevap
13Cevap
Açık giyinen küfreden alkol içen bu tam eğlenmelik ama kapalı namuslu terbiyeli akıllı az konuşan evlenilecek kız
İlla kapalı mı olmalı
Açıkta olabilir ama seviyeli çokta açık değil
Çok açık giyiniyorsa, teşhirciyse, her önüne gelen erkeğe yüz veriyorsa eğlencek tam tersiyse evlencek.
Selamlar
Hiç bir fark yoktur
Yeri gelir eğlenir yeri gelir üzülürsün
Önemli olan anlamlı bir evliliktir
Hafif mesrepse eglenmelik böyle ağır basliysa evlenmelik ikisinide aynı anda idare edebilen canlıya da erkek denir hdhdhd
Aynı anda idare mi..
Evet sonuçta ikiside bazen gerekiyor jdjd
Türbanlı ve tesettürlü ise sklmelik eğlenmek vur geç pompa anal oral seks
Açık ise evlenmelik ciddi saygılı
Bu tez konusu olur uzun mesele
Dinliyoruz evet
Ikisinide pompala gec
Yüksek libidolu ve bana sadık olsun yeterli
Yani güven
askla sevmektır belkıde ya sence?
Tesettürlüyse evlenirim.
Flslkfldkfldkfkdkkfkd