ikili ilişkilerinizde asla affedemem dediğiniz, en yapılmaması gereken şey nedir?
Ihanet
Yalan
Ikiyüzlülük
Küçük düşürülme
Şiddet ( cinsel, fiziksel, psikolojik vb)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ihanet illa ten teması değil bir söz bir bakış ihanettir benim sevgilim beni internette başka bi kızla yazışarak aldattı ve pişman oldu kaç gün ağladı samimiyetine inandım ve affettim ben yemin ettim seni aldatmayacağıma diyerek ağladı bu ay 7 oldu sevgiliyiz ve mutluyuz umarım bi aksilik çıkmaz insan yinede yaralı oluyo affetse bile yani %73 lük kısım o kadar katı olmasın bende diyodum asla affetmem diye ama kimse ne olacağını bilemiyor
aslında hepsi. ama en ağırı ihanet . asla affı olmaz olamaz.
bikez daha söylemekte fayda var diye düşündüm sadbhjasbdjhabsd
aslında hepsi birbirinden beter şeyler ancak yalan asla affedilmez (ihanet: ilerde neden ihanet ettiğini belki bizim yararımıza olabilir ikiyüzlülük de aynı sekilde küçük düşürme yalana göre biraz daha hafif gözüksede sosyal ortamlarda affedilmeyecek bir duygu şiddet ise kimsenin gücü yetmez diye düsünebilir insan ) ancak yalan affedilmez birşey çünkü size söylüyor...
bana evlendikten sonra yalan söylemesi
Cevap
11Cevap
şiddeti bana uygulayamazlar ama bir bayana vuran erkek gördümmü onun gözünü şişirmeden bırakmıyorum bu sebepten çevrede dolaşmasını pek sevmem sürekli polis abilerle tartışma yaşıyoruz bu sebepten haksızlığa asla gelemiyorum.
klişe gibi gelebilir ama asla ihaneti affetmem digerleri bi şekilde çözülür bu yüzden A ihanet diyorum son kararım :)
aslında hepsi. ama en ağırı ihanet . asla affı olmaz olamaz.
Sevgi saygı güven ayaklarını yıkabilecek her türlü hareket.
Daha bir ilişki yaşayamadım :( ama küçük düşürülme olsa gerek
İnsanlar ile alay edilip hor görülmesine tahammül edemem .Burda bunun yüzünden en az 10 üyeliğim silinmiştir
büyük konuştugum herşey başıma geldi. büyük konuşmak istemiyorum ama en ağırı ihanet.
ihanet hariç herşeyi ilk seferde affederimm.. tekrarlanırsa onları da affetmem biter :)
İhaneti asla kabul edemem..
şiddeti affetmem..saygısızlığı birde..
Şiddet ve ihanet arasında kaldım .
Şiddeti affetmemek gerek.
hepsi diye bir şık daha koysaydın keşke
Ihanet bence büyük konuşmamak lazm yinede
ihanet çok ağır
ihanet tabiki
İhaneti affetmem .
dostumun ihaneti
Ihanet
ihanet ...