Yokkk be.. korku dediğimiz genellikle uçak kalkarken ve inerken çakılcak diye kafamızda ürettiğimiz sorunlar. Hem izine gidiyorsan zaten mutlusundur. Korkunun heyecanın üzerine çıkmasına izin verme. Bindiğinde emir edlienleri ve gösterilenleri yap arkana yaslan uyu. Ama heyecan barsa zor uyursun. Uyku hapı falan kulan :)
aslında birşey yokda havada bir titremesi var uçağın sanki motor istop edicekmişde birden aşağı düşecekmissin gibi bir his oluyo onun dısında korkusu yok 4 kez bindim şimdiye kadar korkmayın kemerde bağlamayın o yükseklikten düşen daha sağ kurtulamaz :)
Genelde kızlar korkuyor uçaktan biz erkeklerde sıfır korku... Uçak ile yolculuğu severim yanımdaki ile hoşsohbet ederim ama uyuzun biride çıkabiliyor... :D
Kulaklara basınç olmasa bide iyi olacak ama anlık bir durum... Kısa yoldan gideceğimiz yere gidiyoruz ne güzel... Arabanında keyfi ayrı ama uzun yolculuklarıda severim. Genelde tercihim uçak eğer araba sürmeyeceksem...
yemin ediyorum inene kadar hatim indiriyorum özellikle en arka kuyruk kısmında koltuk alırım kafamı öne eğip düştü düşüyor triplerine girer deli olurum
En İyi Cevaplar