Justin Bieber'ın artık yakışıklı olduğu gerçeği. Kızların onu ve ona benzeyenleri çirkin bulması kıskançlık mıdır?

Ben bazı kızları anlamıyorum justin bieber artık çok değişti büyük anlamda saçlarını kestirdi hala bu adama çocuk diyenler var 18 yaşında bir genç artık o benim 18-25 yaş arası olupta türk kızlarından justini beğenmeyenleri anlamıyorum tamam beğenmeyenlere saygı duyarımda birde tipsiz diyenler varda bunu neye dayanarak söyledikleri her zaman merak etmişimdir sonuçta o çocukta sana bakmaz zaten bunu diyen tek türk kızlarıdır çünkü jbnin avrupada 60 yaşında fanları bile var artık,çocuk büyük ölçüde değişti ama itici bulsanızda çocuğa tipsiz diyen kızları anlamıyorum şöyle bir gerçek var ki o çocuk senin sevgilinden daha yakışıklı ve sen hayatın boyunca öyle biriyle çıkamayacaksın kuyruk acısından mı kaynaklanıyor bu durum bunu çevremde diyen çok kız var justini bende sevmiyorum ama tipsizde diyemem çocuğun yüzü gayet güzel ne yapsa yakışıyor tek justin için değil ona benzeyen bütün tipler için geçerli bu yani bu tiplere bir çirkin diye kıza bakıyorum birde sevgililerine bakıyorum içimden diyorum ki ya o çocuklarda sana bakıyordu ya zaten sen önce kaşları birleşmiş sivilceli erkek arkadaşının suratına bakta milleti eleştir diyorum içimden kızların justini ve ona benzeyen erkekleri çirkin bulmasının sebebi nedir kıskançlıkmıdır ?
Güncellemeler
+1 yıl
bu durum justin timbarlike brad pitt vs içinde geçerlidir bu erkeklere bile tipsiz diyen türk kızlarına rastladım yada leonarda dicaprio.
Güncellemeler
+1 yıl
Burda sormak istediğim bir kız neden yakısıklı bir erkeğe tipsiz der onu merak ediyorum her gün karşılaşıyorum böyle kızlara justini örnek verdim onun yerinde leonardo dicaprio vsde olabilir.
Justin Bieber'ın artık yakışıklı olduğu gerçeği. Kızların onu ve ona benzeyenleri çirkin bulması kıskançlık mıdır?