Kötü bir aşktan ya da evlilikten sonra aşkı ve ona dair herseyi özlemek tehlikeli değilmi?
Yanlış insana bile bile sürüklenmezmi insan?
Yanlış insana bile bile sürüklenmezmi insan?
Tehlikeli derken şöyle bir şey söz konusu, içinden yaşamak geliyorsa, sadece duygularını ve bedenini tatmin edip sonra herkes yoluna diyecek kadar kısa vadeli yaşarsın ilişkini.
Ve bir kez bunu yaparsan testin kırılır sürekli akmaya başlarsın ya denize ya lağıma *misal*
Demek istediğim seni sömürmek isteyen yığınla akbaba ile karşılaşırsın.
Güzel ve saygılı bir birliktelik bulman hayrına olur zannımca.
Dilerim doğru anladım konuyu -.-
Elbette benim korkum zaten aşka olan özlemin belkide yanlış insana kapılmak.. sonrada duygular olunca cinsellilğinde yasanması çok uzak değil.. yoksa bir iki saat birşey için ne günahını isterim nede kendime zarar vermeyi. Bu yüzden sanırım en iyisi aşkada acele etmemek ya da illaki birtakım cinselliği evlilik öncesi yapmamak lazım.
Cinsellik konusu her daim merak ettirir. Mutsuzsan pek yapabileceğin birşey de yok çoğu zaman. Ama aşk ve sevgi bitmişse, bunun arayışına girip karşılık alıyorsan lütfen dikkat et. Evinin düzenini temelli bozacak hareketlerden kaçın.
Yok evli değilim zaten. Evliyken olurmu hiç
Tabi ki mümkün. Evliyken karşılaşılabilecek bir problem. Kimse ben yapmam ya da düşünmem demesin, kimi ne zaman bulacağı belli olmaz. Büyük konuşmamak gerekir bu konularda.
Doğru tabii hata konuşturup hata yaptırtmasın Allah
öyle
bence tehlikeli degil
ayakları saglam yere basar insan
bir kez hata yapına
dikkat eder
Cevap
5Cevap
Çok normal ve çok doğal.
Uzun süreli ilişkiler bittiğinde geride birçok alışkanlık bırakırlar. Alışkanlıklarından kolay vazgeçemez, alışkanlıklarını kolay umutamaz, insan.
Akıl sınırları içinde kalmak şartıyla her şey tehlikeli.
Mantıklı düşünürsen hata yapma oranın düşük olur...
Evet şükür mantıklı yım ama korkuyorum da :/
Korkuyu kendin yaratıyorsun öyle bir şey yok. Aşık olmaktan korkarsan aşıkta olamazsın bunu unutma...
Asık olmayı geciktirir insan ama yanlış insana asık olma riskide azalır sanki.. gec olsun güç olmasın demek belki gerekir
Geç olsun ama tam olsun diyorum bende acelem yok olacağı varsa sürpriz bir şekilde olacak, biliyorum...
Haklısınız aynen kader kısmet
Herşeyin hayırlısı...
Kotu bir sonuctan sonra saglam adim atmalisun pisman olma sonra
Aynen öyle haklısınız
tehlikesi şu ki o özlemi başka birilerinde arayabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar