Mikrofonu pozitif gençlere uzatalım. Negatif olmanın ince ayrıntılarını bizzat Bence'de yazacağım.
#Zeb
#Zeb
Gençlere mikrofon deyince şu sahne geldi aklıma 😅
(0.44-...)
Bence geçmişte yaşanmış bir umudun olumlu yönde sonuçlanmasına bağlıdır. Kişi ancak kendisini pozitif düşünmeye bu sayede iter ve ikna eder. Bin tane kitap okusun, bilmem daha kaç bin psikolog seansı alsın kimse onu bu kadar ikna edemez pozitif düşünmesi için. Insanın acısıyla yüzleşmesi savaşması gerekiyor aslında. Acıyla yoğruldukça özümüze yaklaşıyor ve daha olumlu bakıyoruz hayata aslında.
:) :)
Teşekkürler ZeB
Hayallerini oldurmemek, idealist bir yapiya sahip olmak, Karadenizli yasli teyzelerle dedikodu yapabilmeyi ogrenmek, kucuk bir cocugun mutluluguna ortak olabilmek, her seyden once kendini sevebilmek ve kendin icin bir seyler yapmayi istemek, haaa unutuyordum onune tas koyan insanlari umursayip tasin ustunden ziplamasini bilmek 😊😀
Pozitif olmanın en önemli püf noktası her zaman sonuç odaklı olmaktır kanımca. Herşey kötüye gidiyor olabilir, hatta herşey neredeyse bitmek üzere bile olabilir. Herşeyin iyi olmayacağını bilsen bile iyi olacağına inanmalısın.
Aynı zihinde yer alan karşıt düşünceler birbirini yok eder ve ışığa dönüşürler.
Cevap
6Cevap
Bir kere hayattan zevk almayı bilen herkes pozitif bir bakış açısına sahip olur...
Karamsar, ikilemler arsında , bencil , duyarsız ve kibirli insanların yaşamdan alacakları tat oldukça azdır. Bu nedenle de dünyaya hep negatif olarak bakarlar^^
Pozitif olmanın püf noktası da bu gibi şeylerden sıyrılmakla başlar 😇😇
Kendime şaşırdım şuan-_-
Ben negatif yönü daha ağır basan bir insan olarak, ikilemde kalmam, hiç bencil olmadım, kibirli biride değilim ayrıca hayattan zevk almayıda iyi bilirim. Yani hiçbiri tutmadı :D negatif olmanın avantajı şudur, bir şeye başlarken onun eksi yönlerini ön planda tutarsın böylece olumsuz sonuçlara önceden hazırlıklı olacağın için daha az yara alırsın buda karşı tarafa duygusuz bir insan imajı çizer aslında alakası yok. Pozitif insanlar ise daha olumlu yaklaşıp bazı şeyleri gözden kaçırır veya görmek istemez buda olumsuzluklara hazırlıksız yakalanmasına ve çabuk pes etmesine sebep olur.
Negatif bir insan değilsin bence zeb.
Sadece sen insanlara karşı samimi olmadığın sürece buzdolabı gibisin.
Soğukkanlılıkla hareket edebiliyorsun 😊
Bakış açının tamamen pozitif olduğunu düşünüyorum 😂😂
ya çok aşırı saf ya da çok aşırı bir zekan olması lazım püf noktası bu
hiçbişey anlamadığında ya da herşeyi anladığında şikayet etmez insan çünkü
yarini düşünmeden, simdi ile mutlu olup gülümseyebilmektir. Gülümsemek her türlü kötülügu tersine ceviriyor.
5 dakikadır ekranla bakışıyorum mantıklı bir açıklama bulamadım :D Yok bence 😒
Bikere insanlarla guzel dusunceler paylasmak mutlu etmeli. Konusmayi sevmeli. Gulmek degismez kurali olmali. 😊
Neyse buralarda takılayım da belki Polyannacılığın püf noktasını şeyaparım :/
bir umut işte :/
Hep melankolik hep melankolik sıkılıyorsun bir süre sonra tabi :/
Acı çeksen de, çekmesen de
Mutlu olsan da, olmasan da
Öleceksin negatif düşünmek için bir neden yok.
Pozitif düşününce de elbette öleceksin. Anlatmak istediğim ne yaparsan yap öleceksin. Pozitif olursan mutlu olursun, her şeye olumlu bakarsın,''ölüme'' bile.
Alakası bile yok, Bumu yani her şeye olumsuz bak daha az yara alırsın. Eğer sen pozitif bir insan isen zaten aldığın yaraları takmazsın bile. Her şeyin pozitif yanını görürsün çünkü.
Hergun gulumseyerek gokyuzune bakmak ☁
Ya bakarken yerdeki taşı göremez takılır düşersek?
İki işi aynı anda yapamazsam mutlu olamam ben :/
Kendinle alay edebilme
Almadan verebilmek. Her konuda...
Meditasyondur tabiki.
hep olumlu düşünmek :D
gerçekten ne düşündüğünü rahatlıkla söylemek
Negatif insanlarla savaşmak
Fazla detaylara takıılmamak bir nevi gamsız olmak
Takma ziktir et bole
Evet gul gec ziktir et olay bu
püf noktası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?