Cok Memnuniyetsizim Yardim Edebilirmisiniz?

Ben surekli dusunuyorum herseyi bir mantiga oturtmaya calisiyorum surekli herseyi elestiriyorum oysa bircokseyi bende yapmama ragmen ilk defa beni goren birisi farketmemi sagladi oturdugum yerde surekli off poff gibi tepkiler veriyormusum soylenmeden once farkinda bile degildim... Hicbiseye veya kisiye cok uzun sure ilgi duyamiyorum. Basta begenmis hoslanmis olsam bile kisa surede kusur bulup soguyorum ayrica hic kimseye guvenmiyorum insanlardan beklentimi o kadar yukseltmisimki boyle insanlarin olduguna bile inanmiyorum. Ailem ayrildi babamin aldatmasindan dolayi. Ve annemin psikolojisi bozuldu olmayan kisilerle konusup kendi kendine guluyor falan... Tabi ger zaman degil ama genelde kotu. O yuzden artik onunla iletisimim onu avutmaktan ileri gidemez oldu. Babamda kaliyoruz bir abim var herkes kendi odasinda kimse kimseye karismaz yemek bile ayri ayri herkes sevdigini yer. O kadar serbestimki anlamadigim bir sekilde sorumluluk duygusu belirdi herseyi bir cok kez dusunuyorum eskiden oylesine duyguluydum filmlere bile aglardim sevinirdim simdiyse sadece icimde endisw var kizmadigim zamanlar haric cok tepkisizim artik ne yapacagim bilmiyorum kendi kendimi daha fazla mutlu edebilecegimi sanmiyorum ama insanlarada guvenemiyorum cozum bulamasaniz bile tavsiye verebilirmisiniz?
Cok Memnuniyetsizim Yardim Edebilirmisiniz?