Astroloji & Burçlar El Falınıza bakayım mı? justkiddingbro Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl kas falı da bakıyorum El Falınıza bakayım mı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. bakabilirsin 0 4 Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl elinizi hayal gücümde canlandıracğım sanırım batış bey u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl üşendim hayal gücünde canlandırır mısın justkiddingbro Aslan +1 yıl hayır tabiki😊 u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl tamam
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% İkizler +1 yıl Al bak assdjdk 0 6 Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl ödşsmdman olm baş parmağını indir avcunun içini net çek Yorumla Alessapl İkizler +1 yıl Baş parmağım inmiyo mk asdddjdk Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl ya çizgileri göremiyoom Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl öbür elini at bakim Yorumla Alessapl İkizler +1 yıl Ne çizgiymiş mk, bakma boş ver asddjdk Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl öddmnsjsjaha Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% Yengeç +1 yıl bak bakalım 0 18 Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl ya ben senle küsüm Yorumla DogukanXeria Yengeç +1 yıl bakmıcak mısın? Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl özür dilersen bakarım belki Yorumla DogukanXeria Yengeç +1 yıl özür dilerim Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl sırayla bakıcam 1 bumaralı çizgin aşk hayatında bencil olduğunu söylüyor Yorumla DogukanXeria Yengeç +1 yıl ben kritiğini de yapıcam seninle Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl 2. çizgin yaratıcı olduğunu söylüyor Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl olur yapalım cmdn Yorumla DogukanXeria Yengeç +1 yıl 3. çizgim ne diyor Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl hayat çizgin yorgun olduğunu söylüyor Yorumla DogukanXeria Yengeç +1 yıl başka Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl kader çizginde gay olduğunu söylüyor ben şok Yorumla DogukanXeria Yengeç +1 yıl kader çizgisi öyle bi şeyi nası söylüyor Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl şaka şaka bi dk bakıyorum Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl kader çizgini göremiyorum Yorumla DogukanXeria Yengeç +1 yıl hangisi o net çekeym Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl eveet anlattıklarımı doğruluyor musun Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl orta parmaktan aşağıya inen çizgi Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% Aslan +1 yıl Bende gôt falına bakıyorum yavrum, elden daha etkili 0 8 Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl 9Öt falı yok Yorumla Oluştur Aslan +1 yıl Ben duru görü sahibiyim görüyorum Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl sen çok şey görüyorsun eminim 😅 Yorumla Oluştur Aslan +1 yıl Kaçmaz bizden Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl açılın o bir terazi burcu😅 Yorumla Oluştur Aslan +1 yıl Doğum tarihi yanlış, burç aslan. Üstelik yükseleni koç olan türden :d Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl ber farketti söyler banaaa xDddddddd Yorumla Oluştur Aslan +1 yıl Ber'e selamlar asdf Yorumla
Budabuda Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 82% Aslan +1 yıl Yani bak derdim ama nickin sadece gırgırına manasına geldiği içim güvenemiyorum 0 1 Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl jsjs Yorumla
ekinekin Takip Et Master Yaş: 34 Oğlak +1 yıl merhaba bana bakar mısınız rica etsem 0 3 Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl 22 yaş üstüne bakmıyorum maalesef Yorumla ekinekin Oğlak +1 yıl yinede teşekkür ediyorum Yorumla justkiddingbro Aslan +1 yıl şaka yapıyorm ya bakayım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bakabilirsin
elinizi hayal gücümde canlandıracğım sanırım batış bey
üşendim hayal gücünde canlandırır mısın
hayır tabiki😊
tamam
Al bak assdjdk
ödşsmdman olm baş parmağını indir avcunun içini net çek
Baş parmağım inmiyo mk asdddjdk
ya çizgileri göremiyoom