Çoğu zaman kızlara basit bir hareket gibi gelse de hem yaşattığı akıl almaz sancı, hem de geleceğimize çomak sokma ihtimali açısından bir erkeğe verilecek en ağır cezadır bu. Daha önce hiç yaptınız mı veya gerekirse yapar mısınız? Yapanlar gerekçelerini, yaparım diyenler de hangi koşullarda yapabileceğini anlatabilir mi?
Evet vurdum ve yine vururum.
Evet vurdum ama bir daha vurmam.
Hayır vurmadım ama gerekirse vururum.
Hayır vurmadım ve hiçbir koşulda vurmam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar, Mecbur kalırsanız bir erkeğin hassas yerlerine vurur musunuz/vurdunuz mu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Vurmadim vurmamda sonuçları acı ve erkek kisisinde götürülere neden olabilir ancak taciz gibi birşeye kalkisiyorsa o beni düşünmuyorsa ben onu hiç düşünmem 😕
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Taciz gibi durumlarda rica ediyorum lutfen erkekligini kaybedene hatta canini alana kadar tekmeleyin ya oyle pisliklere acirsaniz kendinize yazik edersiniz. Esktra olarak aldatma durumlarinda da vurulabilir o kadar :)
Uu bu çok sertti cidden ama erkekler gamsızdır yani psikolojik ceza, ödül olur aldatan adama. Evet tekme atmak için kaldırdığın bacağına yazık, hiç değmez ama onu aldatmaya yönelten ve kontrolünü sağlayamadığı organına çomak sokup yerde kıvranışını seyretmek için değer. Lütfen aldatmaları cezasız bırakmayın :)
Sanirim haklisin yani su an gelip tum gucunle de degil, ortalama bir tekme yerlestirsen yerden yardimin olmadan kalkamam ve gozlerim dolar kivranirken. Sizin regl sancisi daha buyukse sizin yaninizda biz cok dayaniksiz, mizmiz ve nazliyiz. Cok kez tekme yedim hatta cok yumusak bir tekmede bile yere dustum. Sozde erkekler soyle guclu boyle guclu diye her yerde hava atariz ama hicbirimiz guclu falan degiliz, hepimizin bir tekmelik cani var.
küçükken ne olacak diye çok merak edip tekme atmıştım ahshhaha
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oha ciddi olamazsin ahgksj cilgin kiz diye ben buna derim super ya hahaha ama merak ettigi icin tekmesini yiyen erkek de asrin sanssizi olmali ya sifir hak etmeyle o tekmeyi yemek nasil koyuyo biliyor musun qhfjsk aynisi lisedeyken benim sira adrkdasim tarafindan basima gelmisti de ordan biliyorum qhgjsk
Bana da hep kizdiklari icin attilar yillarca ama artik bagisiklik mi kazandim bilmiyorum acisina dayanabiliyorum. Stres atmak icin vurmak isteyen birkac arkadasim var onlari kirmiyorum izin veriyorum. Fazla acimamasi kotu bir sey sanirim hissiyat azalmis :/
Çok fazla vurmuşsun ve bundan sonra da vuracaksın madem bir şey soracağım. Hepsi büyük kızgınlıklar değildir yani en basit ve en ağır kızıp da vurduğun olaylar nelerdi?
3'ünde de en uygun hareketi yapmışsın ama bu seni kötü veya gereksiz sert biri yapmaz ki. Olması gerektiği gibi insanları doğru şekilde cezalandıracak cesaretin var ki bu da olumlu bir özellik.
çok çok gerekmedikçe vurmam ama mecbur kalırsam vurabılırm
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mecbur kaldikca vurmalisin. Korkma bir sey olmaz yani o tekmeyi hak etmis birinin haline acimak, saflik olur. Geberirse de gebersin arkana bakmadan yuru taciz ve aldatma gibi durumlarda ozellikle.
Olmasi gereken de bu zaten. Hak ediyorlarsa vurursun bu kadar basit. Bazilarina acimaya hic gerek yok. Kimi kizlar var taciz edene bile kiyip vuramiyorlar.
Tacize maruz kaldığı halde hala kıyamayıp oraya vurmayan kızlara çok kızıyorum. O durumda vurursan ayaklarına sağlık ama basit bir kızgınlıkta bile vurursan boşuna yazık oluyor :/
önce laf atti terbiyesiz sonrada arkamdan geldi takip etti bir süre asilmaya falan basladi git defol dedim dinlemedi kolumu tuttu çekmeye falan çalisti tokat attim ama yine de gitmedi hala çekiştirmeye çalisiyordu bende bastim tekmeyi
Eglencesine mi vurmustun? Sebebi neydi kisaca bahseder misin? Mecbur olmadiklari halde bana da vuranlar oldu o yuzden merak ediyorum senin neden vurdugunu
Boyle yan yattik birbirimize donuk o benm burnumdan faln opuyodu cok romantikti sonra bir kiz buna mesaj atti nerelerdesin nunaran silinmisti yeni buldum diye bende dedim bosver adkm saril dedim oda saridiii dedimki ayagim rahat degil ustteki bacagini kaldirsana dedim arasina koycam dedim kaldirdii seni seviyorum dediim dizimle suoer vurdum sonrada yataktan attim
Ohaaa bildigin ust duzey cok profesyinek bir teknik kullanmissin yuh bunu nasil akil edebildin? Tam bir usta isi hareket vep pozisyonda vurmanin acisi gunlerce gecmez. Ilk diz attigin anda cektigi sanci sizin dogum sancinizdan beterdir yani cidden cesaretine hayran kaldim ayakta alkislyorum supersin!
Evet yaa esek herif sonra gecti kanepeye ayaklarini cekti kendine bir eli hala orda melul melul bakiyodu gel buraya dedim geldi sarildik uyuduk ama arkani don dedi arkandan sarilcam dedim boyle tehlikeli dedi :) :) :)
Ee yani bir sure o korkuuyu yasamistir cunku dunyanin en siddetli acisini yasattin ona ve yuz yuze sarilmaktan birkac gun korkar ya yine diz atarsa diye :D
Bir kere vurdum o da kardrsimdi birdaha vurrmam :D
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ablasından tekme yemeyen bir erkek kardeş daha yok ya yazık ablası olan çocuklara :D Kardeşine bir daha vurma zaten ama elin adamına vurabilirsin hak ederse D: Kardeşine de kesin basit bir kavgadan dolayı vurmuşsundur? :D
En İyi Cevaplar