Babam telefonumu aldı. Çok korkuyorum içindekileri görürse diye?

Gece yarısı beni yatağımda telefonla uğraşırken yakalayan babam telefonumu aldı ve bır daha geri vermeyeceğini söyledi. Hatta benden telefonun şifresini istedi kimlerle ne konuştuğumu okumak için. Ama vermedim çünkü babam bir sevgilim olduğunu öğrenirse beni öldürmekten beter eder. Bu aralar artık her kese her şeye nefret etmeye başladım. Ebeveynlerim bana kötü davranıyor.Önceler herşeye izin veren annem şimdi dışarı çıkmama bile izin vermiyor. Annem sevgilimi biliyordu ve bazen bana yardım bile ediyordu ama babam telefonumu aldıktan sonra her kese kötü davranmaya başladım ve artık annem bile sanki benden nefret ediyor. Babam çok sinirli biri ayrıca çok otoriter. Mesela birçok şey yapmama izin vermiyor. Mesela arkadaşlarımla dışarı çıkmama, şort giymeme, hatta tırnağıma oje sürmeme ve odama kapanmama bile karşı geliyor. Aşırı derecede dindar birisi , hatta bu aralar bana namaz kıl falan diyor ama benim bir ateist olduğumu bilmiyor. Bir keresinde arkadaşlarımla sigara içtiğimi ve ya Sevgilimle öpüştüğümü bilse neler yapacağını düşünmek bile istemiyorum. Her şeyimi özgürlüğümü elimden aldı. Artık sevdiğim insanla da konuşamıyorum ki bana en çok acı veren bu. Evde zindan hayatı yaşıyorum. Intihar etmeyi ve ya evden kaçmayı bile düşündüm. Evde oturdukça paranoyak düşüncelerin esiri oldum. Ne yapayım aklımı kaçırmak üzereyim lütfen yardım edin.
Babam telefonumu aldı. Çok korkuyorum içindekileri görürse diye?