Aile & Toplum Babam telefondaki dökümanlarımı çıkarmakla tehdit ediyor, yapabilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya babam benden şüphelendi şüphelenmekte haklı orasını karıştırmayalım, neyse işte dedi ki kimlerle konuşuyon bulucam dedi merak etme sen dedi vodafone a dilekçe verdim 2 güne gelecek dedi. Sildiğim arama kayıtları, smsler Instagram wp konuşmaları görünür mü? Güncellemeler+1 yıl Dökümanları nasıl sildirebilirim? Güncellemeler+1 yıl Cevap veren herkese teşekkür ederim Babam telefondaki dökümanlarımı çıkarmakla tehdit ediyor, yapabilir mi? Cevapla Instagram Soruları Telefon Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı. Hat babanın üstüneyse sms ve arama kayıtlarına bakar ama wp gibi uygulama mesajlarına ulaşamaz. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Peki silinen SMS ve arama kayıtlarına ulaşır mı? Yorumla UranüslüGeldi +1 yıl Ulaşılır Yorumla Soran +1 yıl Peki saol Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. WhatsApp görünmez. Attığın mesajların içeriği görünürmü emin değilim ama hangi numara seni aramış sen hangi numarayı aramissin ve kac dakika konusmussun onu cikarabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki sağol Yorumla
SinAmor Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Hemde noktadan virğülüne kadar girdigin uygulamadan aramana mesajına attıgın resimden bulundugun konuma kadar tabi bunu yapmak pek kolay degil... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dilekçe verdim vodafone a dedi inşallah göremez Yorumla
Hasannkk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Aramalsr ve sms olabilir ama Instagram veya wp mesajlarını bulabileceğini sanmıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dilekçe verdim deyince onlar da çıkabilir diye düşündüm saol Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. hat babanın üstüne ise arama kayıtları ve sms ler çıkar lakin wp konuşmalarını alamaz 0 11 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Sms içeriği çıkıyo mu Yorumla zirkonn +1 yıl @Fearlesgirll çıkar detaylı döküm isterse Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Detaylı dökümü veriyolar mı öyle kolay kolay emin misin? Ve istediğinde ne ladar sürelik sms çıkar Yorumla zirkonn +1 yıl @Fearlesgirll hat kimin üstüne ise istediğini alır ama ne kadar süre zarfını kapsar onu bilemem Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Peki nasıl bilebilirim Yorumla zirkonn +1 yıl @Fearlesgirll müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Teşekkür ederim uğraştırdım seni biraz kusura bakma🙂 Yorumla zirkonn +1 yıl @Fearlesgirll önemli değil Yorumla Soran +1 yıl Hat faturalıysa 6 ay öncesine kadar döküman çıkarılabiliyor diye biliyorum. Bi sorum olucak müşteri hizmetlerini arasam dökümanlar silinir mi? Yorumla zirkonn +1 yıl dökümanlar silinmez isteğe bağlı olarak Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Diğer türlü kaç ay öncesine kadar çıkıyor Yorumla
NubarOzanyanAnısına Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl telefonu tuvaslete at 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Başka yolu yok mu djsjxbx Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hat babanın üstüneyse sms ve arama kayıtlarına bakar ama wp gibi uygulama mesajlarına ulaşamaz.
Peki silinen SMS ve arama kayıtlarına ulaşır mı?
Ulaşılır
Peki saol
WhatsApp görünmez. Attığın mesajların içeriği görünürmü emin değilim ama hangi numara seni aramış sen hangi numarayı aramissin ve kac dakika konusmussun onu cikarabilir
Peki sağol
Hemde noktadan virğülüne kadar girdigin uygulamadan aramana mesajına attıgın resimden bulundugun konuma kadar tabi bunu yapmak pek kolay degil...
Dilekçe verdim vodafone a dedi inşallah göremez
Aramalsr ve sms olabilir ama Instagram veya wp mesajlarını bulabileceğini sanmıyorum
Dilekçe verdim deyince onlar da çıkabilir diye düşündüm saol
hat babanın üstüne ise arama kayıtları ve sms ler çıkar lakin wp konuşmalarını alamaz
Sms içeriği çıkıyo mu
@Fearlesgirll çıkar detaylı döküm isterse
Detaylı dökümü veriyolar mı öyle kolay kolay emin misin? Ve istediğinde ne ladar sürelik sms çıkar
@Fearlesgirll hat kimin üstüne ise istediğini alır ama ne kadar süre zarfını kapsar onu bilemem
Peki nasıl bilebilirim
@Fearlesgirll müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin
Teşekkür ederim uğraştırdım seni biraz kusura bakma🙂
@Fearlesgirll önemli değil
Hat faturalıysa 6 ay öncesine kadar döküman çıkarılabiliyor diye biliyorum. Bi sorum olucak müşteri hizmetlerini arasam dökümanlar silinir mi?
dökümanlar silinmez isteğe bağlı olarak
Diğer türlü kaç ay öncesine kadar çıkıyor
telefonu tuvaslete at
Başka yolu yok mu djsjxbx
Yapmasın
İnşallah 🤲