Tam hersey bitti derken artık hiçbişey düzelmeyecek derken?

annemle babam bosanmıstı. siddetli gecimsizlik diye bir sey yoktu hersey yolundaydı. sonra babam asık olmus 57 yasında. ve gitti. tam bu surecte anneme ayrı kendime ayrı üzülüp babamdan nefret ederken, aldıgım her nefese lanet ettigim o dönemde, karsıma o cıktı.. asla istemiyordum hayatımda birini. bir erkege güvenmek için cok erken saglıklı bir ilişki yasamak için psikolojim fazla saglıksızdı. ama oldu. asık oldum. üstelik asla tipim degildi. ama muhabbeti gülüşü ilgisi alakası, ummadıgım anda Allah tarafından gönderildigini düşünmüştüm. öyle güzeldi hersey. öyle iyiydim. öyle toparlamıstım. annemde halimi gördükce mutlu oluyordu. yani artık mutluyduk biz. aradan 2 ay gectkten sonra cok alakasız bir tesadufle hayatında birinin oldugunu ogrendim. eskidir dedim ben yanlıs anlamısımdır dedim. arastırdım. ne eskisi? bir senedr hayatındaymıs. direkt yüzüne sordum bunu. inkar edemedi cunku elimde ıspatlar vardı. EVET AMA, dedi. aması yoktu. kandırılmıstım. sırf bensiz mutsuz olacak diye beni bir yalana inandırmıstı ustelık fikrimi almadan. ben bu ask ucgenınde olmak istiyor muydum? acı ceker miydim? onun için önemsizdi. o asık olmustu. gidersem mutsuz olacaktı. ve bunu sakladı benden.. saklarkende yaptıgı kötülügü asla farketmedi. bana neden yaklastın? diye sordugumda aldıgım cevap hepsinden kırıcıydı. 'cunku seninle egleniriz sandım ama zaman gectıkce tanıdım ve tutuldum asık oldum, kaybetmekten korktum söyleyemedim, ben seni seviyorum' dedi.. eglenebilecegimiz fikrine nasıl kapıldıgını sordugumda, sacların sarı gülen sigara içen biriydin rahattın... dedi. sacım sarıydı gülüyordum o*rpu yapardı bunlar beni.. eglenilecek kızdım sırf sacım sarı sigara içip gülüyorum diye? zamanla anlamıs aslında evlenilecek kız oldugumu... şimdi ben sacma sapan bir cıkmazın içindeyim.. kalbim kırık güvenim zaten sarsılmıs durumda.. ayrıca üzgünüm. sizce ne yapmalıyım diye sormayacagım cunku bitirdim zaten.. ben kafamı nasıl bosaltıp yoluma devam edecegim sorum bu arkadaslar?
Tam hersey bitti derken artık hiçbişey düzelmeyecek derken?