Sevgiliniz ''Beni Sevdiğini Kanıtla'' Derse
Ne yapardınız?
Ne yapardınız?
Bu güzel soru için 5 yıldız veriyorum..
Ben gözlerinin içine bakıp ''Seni gerçekten seviyorum, sana bakışlarım, senin için atan kalbim, senin için alıp verdiğim nefes bunun en güzel kanıtıdır'' derdim..
Ahkam kesmeye gerek yok..
güzel cevap teşekkürler :)
aynen öyle..
nası inancam diyo
onu ne kadar sevdiğimi anlayamamış ve hala bunun için bi kanıt bekliyorsa ben zaten hissedemediğim için o sevgiyi ona aktaramamışımdır. yok seviyorsam aklından böyle bi soru geçmez rahattır huzurludur.
Bunlar zaten sevgili ise erkek kıza beni sevdiğini kanıtla diyorsa bu ilişkiye girelim demektir.
Kız erkeğe söylüyorsa erkekle oyun oynuyordur neler yapabileceğini yada neler söyleyeceğini duyup mutlu olmak istiyordur.
Asla emin olamazsın. Ne sen ne ben. İnsanları birbirne bağlı tutan da budur tatlım der. Belinden kavrar kendime çeker, dudaklarına yapışırım.
sonra da sorarım.
Sence sevmeyen biri böyle öpebilir mi?
Cevap
16Cevap
Ben sevmediğim kişiyle çıkmam eğer inanmıyorsa sevdiğime s...ttirsin gitsin !
Ya sev ya terket! :D
ben sevdiğimi sevgimden emin ederim zaten..kanıtlamamı isteyemez..çünki her fedakalığı çokdan yapmış olurdum..
yorumlara baktımda kimse sevmiyor sanırım herkes asıp kesmiş terketmiş:)aşk kanıt istemez zaten aşıksam bu soruyu kimse bana sormaz hisseder aşkımı.
Gerçekten seviyorsam ,
Sorusunu cevaplamam fakat herzamanki köşede bıraktıktan sonra eve girmesini beklerim ve 5 dakika sonrada evlerine gider ailesine en uygun dille kızlarını sevdiğimi anlatırım..
tuuuuu! daha kanıtmı istiyorsun boyu devrilesice der, orayı terkederim :)
Çeker giderim Evet evet çeker giderim. Sevgi kanıtlanmaz hissettirilir . Eğer bu hissi alamıyorsa eyvallah demek gerekir.
ateşi falanmı var, kafasına ağır bi darbe falanmı aldı diye kontrole başlarım
ortamdan ve de adamdan uzaklaşır arazi olurum. hayatımda en salakça bulduğum şeydir bu tür testler.
sevgi bu teoride yada pratikte kanıtlanacak bir arguman degilki.ama sevildigini hissettirecek,onu heyecanlandıracak guzel bir soz duymak isiterse "kendimi sende goruyor,hissediyor ve yasıyorum" derdim
Kapa gözlerini. Şimdi aç.
Bak hala buradayım. Bunu bir daha sorarsan açtığında beni bulamazsın. :)
Seviyorsam EVLENİRİM
Sevmiyorsam İZLE diyip döner arkamı giderim.
hadi ordan derim.ne kanıtlıycam yaa inanmıyosan aha kapı şurası derim.
seninle beraberim ya bu sana değer verdiğimi gösterir zaten hala neyin sorgulaması bu derim sonrada ilişkimi gözden geçiririm demekki yolunda gitmeyen birşeyler var
Kanıt inancı öldürür. Eğer kanıt gösterirsem seni sevdiğimi bilirsin. Ben “seni sevdiğimi bilmeni” değil,
“seni sevdiğime inanmanı” istiyorum.. Çünkü bilmek beyinle , inanmak kalple yapılan iştir.
Ve ben, ” Kalbini beynine tercih ederim ”…
kanıtla dıcek bana?cesaret hapı almıs olması lazım sevıyorumkı yanındayım neyı kanıtlıcamkı?
Gözlerine bakarım :))) Seeven adamm gözlerinden belli olur çok basit birşey
Ağzımda leblebi tozu "yusuf yusuf "diye bağırırım. Eğer o karşımda buna katlanabiliyosa ben de sevgimi ispat etmek için bişeyler yaparım.
Öyle bişey diyosa güvenmiyodur. Güvenmiyosa da böyle bir ilişkinin anlamı yok.
bence bır psıkolog yardımı alsın .bu soruyu soran adam zaten karsısındakınden suphe duyuyordur. kanıta ne gerek var . dırek yardım al derim
Tut ellerinden 1 dakika kadar göz bebeklerinin içine bak... ve sonra seni seviyorum aşkım de ve anlından öp... "sen benimsin ve hep benim kalacaksın" de ona yeter her halde...
seni seviyorum demesi ve seni seviyorum demem yeterli bi kanıt olurdu.
Zaten sevmesem seninle olmam der birdaha böyle sorulara gerek duymamasını dilerdim :)
Öyle bir şey dese ağzınla kuş tutsan yine inanmaz. Sen yaptıkça o ister çünkü. Tatmin olmaz: )
bu soruyu sormaya luzüm görmez zaten sevdiğim adam... zaten görmüyor da...
birincisi bu soruyu bana güvense sormaz demekki kuşkusu varr 2. sevgi kanııtlanmaz sevgi gözlerdedirr
ne kantlıycam sevıyosam sevıyorum derım:)) ınanmıyosan yol alcksn derım:))
o sorudan sonra ayrılmazsam kanıtlamış olurum
güzel :D
hiçbir şey yapmam. değmeyecek biridir o zaman...
S*ktir git bir çay koy derim.
Koyarsa içeriz.
kapiyi gosteririm... ne kanitiymis bu boyle?
Mesela böyle şeyler sormam derim!
gel notere gidelim de X-
Oradan koşarak uzaklaşırım.
Dedektifçilik oynamıyoruz burada derim sanırım..:)
Ayrılırdık herhalde.
Büyüde gel derim
Labigit derim.
hiçbirşey yapmam.
Gozlerine bakarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar