Bazı insanların dünya sanki onların etrafında dönüyormuş gibi davranmalarına tahammül edemiyorum. Siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz?

Kariyer sahibi okumuş fakat adam olamamış biriyle görüşecektim. Egosu tavan yapmış arada. Benimle görüşmek için önce randevu defterime bakacağım dedi. Bana söylediği bu söz hoşuma gitmedi. Ama bozuntuya vermedim. Sürekli bana ara beni uygun olursam görüşürüz diyordu. Ego tavan ya ben arayacak mışım bunu. Sürekli de beni saçma sapan şeylerden tanmadan yargılıyordu. Neyse bu beni ara dedi ya ben aramadım. İki gün geçti bu beni faceden eklemişti engelledim. Whatsapptan da engelledim. Ben aramayınca o aradı, bu bugün müsaitim görüşelim demez mi? Ben senin gibi ukala biriyle görüşmek istemiyorum dedim. O şişik egosu patladı ya başladı bana sinirli sinirli konuşmaya, neden onu oyalamışım da o o kadar işinin arasında bana vakit ayıracakmış da. Hiç sallamadım. suratına teli kapattım. Böyle kendini bir halt sananlara yapılacak en güzel davranış egolarını yerle bir etmek. Onlar okumuş ve kariyer sahibiler diye dünya onların etrafında dönmüyor. Böyle olmayanları es geçiyorum tabi. Ama bunlardan çok var. Ve bunlara prim verdikçe tepemize ediyorlar. Mühim olan ilk önce insan olabilmek, keşke herkes okumakla adam olabilse.
Bazı insanların dünya sanki onların etrafında dönüyormuş gibi davranmalarına tahammül edemiyorum. Siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz?