En çok kim güvenilir?Kadınlar mı yoksa erkekler mi?
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadınların ya da erkeklerin güven duygusunun daha baskın olduğunu söyleyemeyiz, çünkü bu cinsiyete değil yaşadığımız ortama göre şekillenir.Bu yüzden bir insana güvenmeden önce onun yaşadığı çevreyi gözlemlemen doğru olabilir.
seven ve sevilen kizlar kadinlar herzaman güvenilir olur
ama erkegi sev say neyaparsan yap nankör millet arkani dön boynuzlar seni iki gram ette satar seni
valla kadınların güvenilir olanını bulursan eger erkegin en güvenilirinden daha güvenilirdir erkek bi adım geri çekilir ama kadınlarda ben bunu görmedim
Erkeklerin bazılarına kadınların da bazılarına güvenilir. Ama bunu oranlamak zor
Cevap
14Cevap
cinsiyet ayrımı yapılamaz. bu kişinin karakteriyle alakalı. karaktersiz oldugunda insan bayan da olsa erkek de olsa aldatır. çok sadık erkekler de var çok çapkın da. aynı şekilde aldatan bayan da var ömrünün sonuna kdr eşine bağlı kalan da.
Hayatımda gördüğüm en gereksiz soru.Ben sana sorayım bakayım..
Anneni mi daha çok seviyorsun,yoksa babanı mı?
ukalaca olmasın.. ben cevaplim genelde çocuklar önce baba derler ama ben önce ebemin ismini sölemişim o yüzden ebemi daha çk seviom .d
Arkadaşlık konusunda bence erkeğe daha çok güvenilir,ikili ilişkilerde nokta tespiti yapmak olmaz kadın da erkek de kişisine göre değişir.
ağaca dayanma kurur insana güvenme ölür.ben her ikisine de güvenmem
Karakteri sağlam olan insanlar güvenilirdir. Ve cinsiyet söz konusu değildir.
kişiye göre değişir bu zamanda kadınıda aynı erkeğide
hıc bırı guvenılır deıll..her cınstende guyvenılmez ınsanlar var..
bu ankette kadınlar diyen o 1 tane erkeği tebrik etmek gerek :))
kişisine göre değişir cinsiyet ayrımı olmaz güvende
tebrik ediyorum. +1 benden.
erkekler daha güvenilir. şu ana kadar güvenebileceğim bir kadın çıkmadı karşıma.
şimdiki erkekler sokakta bi kız görünce boydan boya gözleriyle süzüyolar fiziğini bu yüzden ben erkekten güven beklemem !
bunu asla bilemeyiz ;)
genelde kadınlar tabikide
adamına göre değişir ya o
Erkegi kızı mı var bu işin ?
Güven karşılıklı olur
al birini vur ötekini :)
kişiye göre değişir ..
aldatmak karşılıklı bişey
ikiside güvenilir ve ikiside güvenilir degil:)
Erkekler bazı konularda
kadınlar :))
Kişilikle alakalı.
Travestiler.
sana güveniyorum dostum ..d
iyi insanlar
kızlar ,kızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar