Erkekler en azından neyse o. Kadınlar korkutucu, tecrübe ettim baya.

Erkekler en azından neyse o. Kadınlar korkutucu, tecrübe ettim baya.

Güvenilir kadın yoktur, buna maalesef karınız ve anneniz de dahildir. Çünkü kadınlar karda yürüyüp izlerini belli etmezler. Mesela bir örnek vereyim size, kadınların aldatma oranı erkeklere göre daha düşüktür neden sizce? Çünkü kadınlar yakalanmıyorlar ve eğer yakalanabilselerdi bu oran %100'e yakın olurdu, maalesef aramızdaki erkeklerin çoğu boynuzlarının farkında değil. Çocuğu başkasından yapıp evlendiği kocasına ''senin çocuğun'' yalanını yıllarca yutturan kadınlar tanıyorum. Kuzey Amerika'da doğum sonrası babalık testleri neden bu kadar çok yapılıyor sanıyorsunuz (doğan çocuklarının %40'ı gerçek babasından olmadığı ortaya çıkıyor)? Ama kadınlar güvenilir olmadıklarını asla kabul etmezler. Bu yüzden erkeklerin ilişki sırasında ya da evliliklerinde ''acaba bu kadın beni ne zaman aldatacak'' kafasıyla onları takip etmeleri gerek yoksa ömrünüz boyunca sizi boynuzlayacaklar.
Siz erkekler de az değilsiniz. Çıkarınız olsun yeter ki. İyi seviyorum ayağı yapıyorsunuz yalandan yere. Ha bizim cinste de var şeytan gibi olanları. Yok demiyorum da genel olarak siz erkekler daha güvenilmez varlıklar bence.
Erkekler yalancı olmayanını görmedim daha
Öhöm
Boğazında bir şey kaldıysa vurayım sırrına elim çok hafiftir 🥱
Fırsat buldun yapıştırmak için tabi dkdk
Çok kolay olduu
Serseri
Minnoş bir hanfendüyüm halbuki 🤧
Hiç görmedik o tarafını djdj
İçten öyleyim dıştan öyle olunca kendimi sülük ve cıvık biri gibi hissediyorum 🥹
Erkeklere güven mi olur. d
En az kadınlar kadar o halde djfj
Ben kimseye güvenmem orası ayrı jsks
Öyle diyince bi profiline göz gezdirdim karakter tipten daha önemli falan demişsin çıktım geri sksldmdöfk tanısam dermişim falann hshs
Yani orası öyle ama ikisi bir arada olabilir yoksa hiç olmasın mesela sjjd neyse konu bu değildi ahshhs
Profilinden sjjd
Bişey bulamazsın kdjd
Yoo bulamazsın dkkf
O ne alaka be shaksjsl
Hhahs her neyse bir şey bulamadın işte
Bulurum ki djjd
Mesaim başlıcak bi ara bulurum dkfj
Görücez djdj
Cevap
12Cevap
Kadınlar çok tehlikeli canlılar
Kadınlar yer yüzünde şeytanın sureti olabilirler :D
Ağlamaa
@AliceMixfield Haklı ama maalesef.
Yanlış seçimleriniz benim şeytan olduğumu göstermez😏
Benden anca melek olur
zzZ
Translar daha güvenilir erkek erkeğin halinden anlar sonuçda
Oraya nerden geldin dayı hdjd
İki kesim de yarışır birbiriyle. İstediklerinde akıllarında hinlikler var. Kimse güvenilir değil.
Çocuklay daha güveniliydiy en ajından daha maşumlay abiş
Erkekler en azından yalan söylemeyi beceremiyor bie yerden patlak veriyor ahsjs. Kadınların yalan söyleyip söylemediğini anlamanın pek yolu yok
En yakın agamın önünde sırtım dönük eğilirim bile o kadar güveniyorum. (umarım bişey yapmaz)
Sen yine de güvenme o kadar kdldof
Bu cins meselesi değil ki tamamen karakter ile alakalı bir durum.
Bence iki taraf için de istisnalar var genel olarak kimseye güvenilmez bence
Benim tanıştığım insanlara göre kadınlar diyorum
İkisine de zerre güven olmaz ama istisnalar da kaideyi bozmaz
Cinsiyetten ziyade kişilikle alakalı bir durum.
Aslında iki tarafta biraz cabalasa kadın erkeği erkek kadını anlamaya çalışsa bence korkulacak bisey yok ama evet bi kadını kizdirirsan korkmalısın
Bunun cinsiyetle alakası yok kişilik karakter ile alakalı durum
Erkekler daha güvenilirdir. Kadınlara çok güvensen de 3 gün sonra azılı düşmanın olabilir.
Bunun cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Baya tecrübe edenler daha az güvenilir demek ki 😂
Erkekler daha güvenilir tabiisi
Bilir kişi de sneijder mi
Kimse öyle bir şey iddaa etmedi
Karakteri cinsiyete bağlamamak gerek
Kadınlar çok sinsi maalesef korkulur
Dengesizim o yüzden i dont know
kişiliği daha sağlam olanlar
Kadınlar çakalll...
Kadınlar diyorum
Hic biri
Erkeklere güvenilmez