Sadece aşk meşk meseleleri olarak bakmayın arkadaşlık, iş, sır tutmak vs.. her konuda erkekler mi daha güvenilir yoksa kadınlar mı? Cinsiyetten bağımsız gibi falan yorumlar yapmayın hangi cinsiyeti daha güvenilir buluyorsunuz?

Sadece aşk meşk meseleleri olarak bakmayın arkadaşlık, iş, sır tutmak vs.. her konuda erkekler mi daha güvenilir yoksa kadınlar mı? Cinsiyetten bağımsız gibi falan yorumlar yapmayın hangi cinsiyeti daha güvenilir buluyorsunuz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu karaktere göre değişir ama erkekler güvenilmez.
Kesinlikle erkekler daha güvenilir kadınlar menfaatci ve bencildir.
Peki neden kadınların menfaatçi ve bencil olduğunu düşünüyorsunuz?
Bak güzel kardeşim bu uzun uzun anlatılacak bir durum. Mesela bir erkek bir kadını seviyorsa onun konumuna gelirine mesleğine vs vs sine bakmaksızın ölümüne yanında olur. Ama kadınlar daha iyisini bulduğu an buz gibi soğur sevdigi adamdan.
Hiçbiri güvenilir değil
Peki hangisi daha da güvenilmez?
Birini bu konuda daha önde tutacak olursam erkekler bir tık daha güvenilmez bana göre
Neden mesela? Özellikle belirtebileceğiniz spesifik bir neden var mı ? Yoksa sadece erkek oldukları için mi?
Örneğin gönül işlerinde aldatmayacak erkek sayısı bir elin parmağını geçmez bence al sana spesifik örnek : ) kimsenin cinsiyetiyle alıp veremediğim yok
Kadınlarda geçer mi? Sevgilisi olan her kadının dm de 10 tane daha flörtü yok mu? Aldatmak sadece cinsel penetrasyonla ilgili bir şey mi?
İlk yazdığım görüşte iki cinse de güven olmayacağını söyledim zaten
Kadınlar da sadık değil ama bu oranın erkeklerde daha yüksek olduğunu düşünüyorum
Aldatmak tabii ki sadece birileriyle cinsellik yaşamak ile olmuyor mesajlaşmak arayış içerisine girmek hatta biriyle uzun uzun bakışmak da aldatmak benim nezdimde
Kadınlar güvenilmez. İlk fırsatta sırtından vurur