+1 yılSarhoşluk her zaman bir bahanedir. Zayıf ve kerektersiz insanlar yaptıkları şeylerden sıyırmak ve kurtulmak için alkolü bahane gösterirler. İradeli hiç bir insan ne kadar olkollü olursa olsun kendisine hakim olandır.
Öncelikle yapılan olay hem suç hemde senin hayatından çalınan çok büyük bir zaman. Geri dönüşümü neredeyse yıllar alacak ve hatta belkide yıllarca cinsellikten soğuk duracaksın.
Benim tavsiyem ailenle durumu konuşman ve hemen en yakın zamanda sıca sıcağına şikayette bulunman. Böyle biri asla cezasız kalmamalı, düşünsene her erkek beğendiği her kıza tecavüz etse olacak iş mi bu ?
Tecavüz olayının hemen ardından şikayet etmek ve gerekli işlemleri başlatmak çok önemli. Çünkü mahkemede olayın delil olarak göstere bileceğin tek şey Dr. raporudur ve bu raporda vajinada yapılan inceleme sonucunda ortaya çıkıyor. Yani zoraki yapıldığı anlaşılıyor ve ilişkiye girildiği kimle girildiği gibi bilgiler %95 net olarak belirlene biliniyor. Geçen her gün ve her saat senin aleyhine işliyor.
Emin ol sen sesini çıkarmazsan birkaç ay sonra senin yüzüne bile bakmaz ve sen yaşadıklarınla ortada kalırsın. İleride de evleneceğin biri çıktığında aynı burada olduğu gibi bu durumu nasıl ona anlatacağını onu nasıl ikna edeceğini düşünmeye başlarsın.23 Yorumla
Soran+1 yılHaklisın sikayet etsem o cezasını çekicek ama ben ortada kalıcam adım çıkıcak benim yaşadıgım yer küçük ailemin kulagına gitse beni kabul etmezler
- +1 yıl
Neden kabul etmesin, neden adın çıkacakmış. Burada sen isteyerek değil zoraki yapılan bir durum var. Tam aksine böyle bir durumda bir aile evladına daha çok sahip çıkar. Aile dediğin işte bu durumlar için var, çevre dediğin ise böyle şeyde sana sahip çıkmıyorsa bırak o zaten çevre değildir.
Hani bir laf var "yapsan da yapmasan da yaptı derler" Sen ne yaparsan yap onlar gende de kendilerine göre bir şey diyecekler. Unutma ki her kez kendisi nasıl sa başkasını da öyle yorumlar. - +1 yıl
Hayat senin hayatın seçim senin, haklı olduğun bir konuda susacaksan ne zaman konuşacaksın ? Aile kavramı bu durumlar için var, aile, dost, komşu kötü günde yanında değilse iyi günde hiç yanında olmasınlar. Zaten iyi günde dost çok olur önemli olan böyle gündür. Böylece kim dostun kim değil ailende sende bunu görmüş olursun. TAbiki durum kolay değil ama mutlaka gereğini yapmalısın ve bir psikoloğa baş vurmalısın. Yoksa ileride ciddi psikolojik rahatsızlıklar yaşarsın.
En İyi Cevaplar
Gidip şikayet etmen gerkeiyor. Tecavüz olayı basite indirgenecek bir durum değil ve seninde başını öne eğdirecek bir durum değil. Bunu yaptıran yapan kişi öne eğmeleri gerekiyor. Git şikayetini yap o rezil olsun o yuhlansın sen nie mahfoluyorsun. Hala seviyorum diyorsun ya bende ona şaşıyorum işte. Gidip öldürmen gerekiyor adamı arkadaşım seni seven insan bunu yapamaz zaten sarhoşum diye bir sebebte yok. Sen bana özelden mesaj atar mısın lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyosunda sıkayet etmeye cesaretım yok aılemden yasadıgım yerden dolayı
Neden ozelden ne yazıcaksınkı burdan soylesen olmaz mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok zor bi durum eski sewgilim ondan ayrıldıktan sonra yaptı aynı şeyi 2 sene çıkmıştık ama anlaşamıyorduk sewersin ama anlaşamazsın acayip bi durum öyle 2 sne sürdü ayrıldıktan snra yasadım bunu tecavüz etti amacı bni zor duruma sokmak bakire olmayınca kimsele bişe yaşamıyacağıma inanmış kendince .hamile bırakıp onla ewlenmemi sağlamaktı ama ewlenmedim ama kimseyede söylemedim bu durumu hiç bişe yapamdım öyle kaldı ... şimdi nişanlıyım ve nişanlımda bilio artık böle seyleri anlayan erkeklerde war cahil olmayan kör düşüncenin peşinden gitmeyen .. ama sn şikayet et bnce ben yapmadığıma pişmanım. çok korkmuştum ve daha 16 yaşındaydım
01 Yorumla- +1 yıl
Hamile kalmadın mı
Canim karsindaki insan takintili bir sekilde seni istiyor kiskancmi bilmem ama evlilikte mutlu olmak huzurlu yasamak onemlidir ve sana zorla sahip cikan kisiyle nasil evlilik kurabilirsinki! Sana bi tavsiye sana sen oldugun icin deger veren birini bulmalisin Zannetmeki bakire değilsin diye! Cok guvendigin bir akrabandan yardm al niye cnku Ailen nasil tepki verir onu bilemem Sakin yanlis evlilik yapma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılhemen git şikayet et bi insanın yapabileceği en büyük hayvanlık ve görünen o ki hala git beni şikayet et deyip bide üstüne mecbursun ailen öğrenir yoksa diye tertemiz duygularını sömürüyor adın felan çıkmaz sen iffetine leke sürmedin utanması gereken sen değil odur hatta bu hayvanlığa karşı durmanda ailenin gözünde daha şerefli bir duruma gelmeni sağlar ama ne desem boş bu tarz türklükte islamiyette olmayan ilişkiler fitne getirir ancak flört türklüğün veya islamiyete ait bi kavram değil uzak durun Allah yardımcın olsun ama asla boyun eyme o hayvana adın felanda çıkmaz saçmalama sonucta zorla yapılan bişey senin isteğin dışında oluşuyo kimse bişey demez
10 Yorumla
+1 yılya guzelım aptalmısın sen ? sen naptın da bole dusunuyorsun bı solesene ? bı adama deger vermıs sevmıssın oda hayavanlık yapmıs ve sana tecavuz etmıs ..burda senın sucun nerde ?
o evlıydı de sankı sen onu ayarttın ve bunlar oldu !
sacmalama allah askına burda sen magdur olansın..rezıl falanda olmassn asla..gıt anlatcaksan anlat polıse geregını yapsınlar sonrada onu unut hayatından cıkar...yasadıgın olay cok agır kendını toplarla sakın evlılık gıbı bı duruma sokma kendını
o az cakal degılmıs yaa..bosuna demıyolar MINAREYI CALAN KILIFINI HAZIRLAR DIYE..adam tam bole yapmıs..sarhosmusta pişmanmıs YALAN..hepsı sana bunları yapmak ıcın onun bırer bahanesyıdı INANMA SAKIN...o pişman falanda degıl..senın bole bı tepkı vercegını bılıyodu da yaptı tum bu rezıllıgı..
benden sana tavsıye sakın onunla evlenme.00 Yorumlabana biraz hayal ürünü gibi geldi ..
''Bana evlenme teklif etti ben kabul etmedim daha yaşım genç ilerde düşünürüz dedim ama çıldırdı birden,ben hiç istemedim,bu iğrenç bi duygu sevdiğim insandan bunu beklemezdim.Çok pişman sarhoştu zaten o gün''
yani evlenme teklifi ettiği gün sarhoş muydu ?
tabi eğer doğruysa ben de evlen derim..12 Yorumla
Soran+1 yılBen içki kullanmıyorum onun arkadasının lokantası var orda yemege çıkmıstık o içki içti sarhos oldu neden boyle iğrenc bişey uydurayım dogru hepsi:(
+1 yıltecavüz nedemek ya insan sevdiğine el bile kaldıramaz sen tecavüz diyosun ii valla her kafayı bulan önce sevgilisine oda kesmesse önüne gelene tecavüz etsin olurmu ya.olayı savcılığa taşı cezasını çeksin şerefsiz diyecem ama işte ailenle arandaki ilişkiyi bilmiyorum.onun için okadar kolay konusamıyorum.işin zor allah yardımcın olsun.ama ben olsam o adiyle evlenmez onu hapislerde süründürürdüm.ama seviyosun onu.kurduğun cümlelerden belli kıyamıyorsun ona :(((
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatımın en kotu dakikalarını yasattı bana ama yine de seviyorum karetsinki:( Ailem duyarsız tutucu insanlar eğer ailem olmasa şikayet ederdim ailem ona mecbur bırakıyo beni
- +1 yıl
inan çok iyi anlıyorum kardeşim seni :(( işte bizim türk toplumundaki aile yapımız okadar cahill ve geri kafalıki.. halbuki kız çocuğu yetiştiriyorsun.onunla arkadas gibi olman gerekiyor.onun her sorununu dinlemen dertleşmen gerekiyor.cahil ve yetersiziz aile kavramında.karar senin inşallah doğru kararı verirsin.
Soran+1 yılAynen saol insallah bi cıkar yol bulucam
- +1 yıl
o yolu bulduğunda vereceğin kararı çok merak ediyorum.umarım evlenmessin..
bence o çip madem benle evlenmiyo bende bunu yapim mecbur evlenir diye yapmiş kani bozuk şeref..z mi yok sanki elini sallasan adi şeref..z grursuz onursuz insan çıkıo asil suç siz bayanlarda dikkat etseniz zaten böyle şeyler olmaz ama olan olmuş artik geri vites atamazsin kendin düşün taşin ona göre at adimini iyi tani herif şimdiden böyle şeyler yapiosa ilerde ne olur kim bilir..
08 Yorumla
Soran+1 yılDediğin gibi aynen:( Ama evlenmezsem şikayet edersem ailem bırakır beni ortada kalırım basıma kötü şeyler gelir diye korkuyorum evlensem ayrı dert böyle pis bi adamla evlenıcem
Soran+1 yılÖyle bi insan değildi üç yıldır bi yanlısı olmadı ama reddedilince delirdi ya da ben çok yanlış tanımışım bilmiyorum
Soran+1 yılVan işte bizim dogu hep böyle insanlarımız cahil yapıcak bısey yok
19 yaşındayım ya biliyorum yanlıs hayatım karardı benim ama evlenmesemde daha kotu seyler gelicek başıma diye korkuyorum
Soran+1 yılÇok kötü adetler insanlar utanıyorum bazen dogulu oldugum için saol insallah kurtulucam bu durumdan
Tecavüz olayi ole basit degil sarhostum diyip yirtamaz ama sen onu seviyosan onunda seni sevdigini dusunuyosan evlen bnceaama sevmiyosan bu isten cikis yolun cok karanlik bnce ulkemizdeki aile yapisi bunu kaldiramaz gerci bilmiyom seninkiler ne der bu konuda ailen anlayisliysa sende onu istemiosan mahkemelerde surundur onu yaptigi opusmek yada baska bise degi basit bise degil yani
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama bi yandanda nefret ediyorum ailem dogulu kabul etmezler beni ona mecbur kaldım
- +1 yıl
Seviyosun ayni zamanda nefret ediyosun peki o seni gercekten seviyomu sana deger veriyomu yani evlensek mutlu olurum diyomusun eğer diyosan nefreti gururu bikenara birak onunla evlen ama mutlu olacaginida dusunmuyosan gine evlen sonra bosan böylece tecavuz olayindan kurtulur senin d yani ailenle yaşayacağın durumlardan kurtulursun gecinemedik ayriliyoruz dersin ailene baska yapacak bise yok
+1 yıltecavüz zorla etti sana sen istemedin onu ama seviyorsun.. konuş evlenmek istemediğini söyle tehdit ederse sakın tehditlere boyun eğme ailene anlat anlatma anlatırsan yanında olacaklardır çünkü senin ne günahın var ya.. polise şikayet et allah yardımcın olsun
00 Yorumlaevlenirsen bile bir ömür boyu mutsuzluk cekebılırsın çok zor bi durum allah kahretsın onu ne dıyım
21 Yorumla
Soran+1 yılMahfetti benim hayatımı çok kotu bi durumdayım
istemeden falan diye ayak yapmasın şimdi okadar sarhoştu ufacık deliği nası buldu mk.bence şikayetci ol hapse girsin böyle biriyle evlenilmez peşinide bırakma yanına kar kalmamalı varsa ailende yapabilecek biri öldürüp atsınlar biyere ama öyle yapıcaksanız şikayetçi olma tabi.
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim ailem aşırı tutucu benide kabul etmezler bu halde ya onla evlendirirler ya da beni reddederler ailem olmasa sikayet ederdim ama sikayet edersem benimde başım yanıcak
Soran+1 yılÖyle işte çaresizim napayım:(
+1 yılBöyle hayvanlar çok var güzel yurdumda , bir kadın tanıdım senin durumunun aynısı ve şimdi o adamla evli tecsvüze uğramış ve evlenmek zorunda kalmış , ama gel gör ki sevgi yok aşk yok sadece kağıt üzerinde kocası ve o kadın şu an benimle birlikte adamın evde hayvanlığı devam ettiği için kadında mutluluğu dışarıda arıyor. Belki gelecek için sana bir fikir verir bu durum
00 Yorumlaevlenmene karşı olduğum halde aile durumlarıyla ilgili seni anlamaya çalışıyorum, git evlen öyleyse ilk günde isteğim dışında benimle birlikte oldu diye savcılığa suç duyurusunda bulun yasayı bilmiyorum ama illaki vardır bi yaptırımı .okadar kolay değil bu işler madem o seni kuş beyniyle sıkıştırmaya çalıştı köşeye ! sende oyna kartını .
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence evlen. tecavüz her ne kadar kötü bir durum olsa da. ya ilerde senden vazgecerse ortada kalırsın adın cıkar
16 Yorumla
Soran+1 yılOndan korkuyorum bende bide benim ailem tutucu öğrenirlerse evlendirirler evlenmezse beni reddederler evlatlıktan :(
Cevap sahibi+1 yılfatmagülün suçu ne dizisindeki gibi çevresel baskılara katlanabılecekse evlenmesın. seviyor çocugu yani bide en doğru kararı kendısı versın sonucta
- +1 yıl
gizli kullanıcı empati diye bişi var bi empati kur istersen ha nedersin :))) saçmalama ya evlen gitsinmiş... neden ortada kalsın .. ben erkek olarak söylüyorum tecavüze uğramıs bir bayanla evlenirim arkadas.ondan çocuğum olsunda isterim.okadar basit.sen farkında değilsindir belki hala ama bu dünyada askk sevgi diye bazı kavramlar var.anlasılan sen bunlardan mahrum kalmıssın...
geleceği düşün hala onu seviyorsan evlenebilirsin ama sevmiyorsan mecbur hissetme kendini evlenme bencee.. bir ömür pişman olmak istemezsin
18 Yorumla
Soran+1 yılAşıgım ama yaptığı gitmiyo gözümün önünden iğrenç bişey yaşattığı affedemem onu asla ama mecbur bıraktı beni kendıne:(
- +1 yıl
vaoovv aşığım diosun tamam tartışma bitmiştir affedebilirsin ben sadece seviyosun zannettiydim aşk çok daha güçlü bi şey :) ee tamam hatasını kabul etmiş deme hala pislik gibi davranmıyorsa uzlaşabilirsin ve cidden türkiyede kız olmak zor bee bekaret konusu sıkıntı ama dediğim gibi aşığım diyecek kadar seviyosun madem o zaman affetmeye ve unutmaya çalış o olayı
Soran+1 yılÇok seviyodum hayvan herifi ama böyle bişeyi de nasıl unutucam bılmıyorum baska yolu da yok zaten mecbur kaldım ona resmen
- +1 yıl
bak kendini ona adama , mecbur hissetme sırf bekaretin bozuldu diye.. inan bana dışarda bekareti takmayan iyi kişilikli insanlarda var ben mesela bekareti umursamam çünkü ben onu seviyorsam o da beni seviyorsa sıkıntı yoktur yeterki benimle oyun oynamasın ciddi ciddi geleceği de düşünerek bi ilişki olsun.. böyle insanlarda var , o hayvana kaldın gibi bi düşünceye ttakılma ama ailen işin içinde önemli bi rol oynuyorsa bilemicem :(
Soran+1 yılBılıyorum b büyük bi sehirde yaşasam takmam ama doğulu benim ailem yaşadıgım yer çok küçük adım çıkar ortada kalırım ölsemde kurtulsam keske:(
- +1 yıl
ahh tam çıkmazdasın hah :S tamam ama bu olayı otur ve gelecekte olabilecek tüm yan etkilerini düşün yani şimdi seviyorsan ve affederim diyorsan bi süre sonra , evlen ama ilerde bu yaptığını affetmez ve sevgin biterse hayatın kararır canın yanar o yüzden yalnızlık bile iyi olabilir yani. off ya bitmicek mi şu düşüncesiz insanlarr ya yapılır mı bi insanı bu duruma sokmak çok kötü bee :S
Soran+1 yılKimsenin basına gelmesin bu yasadıgım şey çok kötü. Evlensem eğer unutamazsam boşanırım en azından adım kötüye cıkmaz diye dusunuyorum
bı kere ıstemeden dıye birşey yok ne kadar sarhoş olursan ol ınsanın bılıncı yerındedır bunu unutma o şerefsızın kanında var gerçekten allah yardımcın olur inşaallah dua et kendın için bi çıkış yolu verır elbet :(
00 Yorumlabunu nasıl yapabılır aklım almıyo bır parmagınla oyamadın mı gözünü bu nasıl istir inanamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah hic kimseye yaşatmasın böyle iğrenç bişey gucum yetmedi ki hayatımın en kötü günü o gündü zaten bundan sonrada mahfoldu hayatım
+1 yılYa yuh artık diyorum bide seni seviyorummu diyor hala seni nasıl bi duruma sokmuş seven insan bole bişey yaparmı ya yazık
03 Yorumla
Soran+1 yılİnsan olan insan böyle bişey yapmaz bide benim ailemin nasıl tutucu oldugunu biliyo bu namus olayları yüzden kızlarını öldürüyolar bızım burda bildiği halde bana bu kotulugu yaptı
- +1 yıl
Aşa tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık yazık sana
Evlensende bunu unutamazsın büyük bi sorun - +1 yıl
O o.ç. De amacına ulaşmış olur yapabilirsen evlen ama sana yaklaşmasına izin verme derim
Gerçi nası yapıcan o.ç. Bidaha tcvz etmeye kalkar
+1 yılevlenirsen adın temizlenmiş gibi gorunur (ama sen kırlı degılsın o hayvan pisligin teki)ama boşanmak isteyince hemen boşanamazsın ya bırde cocuk olursa kazayla!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde başıma geldi aynı olay aylarca herkesten sakladım.. ki üstelik hamilede kalmıstım bence git şikayet et ve ailendende korkma şu anda ben calısırken kızıma bakan kişi benim annem ve babam unutma kimse evladını atamaz evlenirsen kendine ömür boyu mutsuzluk cezası vermiş olacaksın sucun yokken ve asıl suclu olan o karaktersiz sevgilinide istediğini vererek ödüllendireceksin..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 573 cevap paylaştı. şikayet etme sen bu adamı sonra bunun gibi adamların ceza almadığını görenler başka kızlara tecavüz etsin.. bu mudur istediğin?
00 Yorumla
+1 yılevlen bi an evvel 3 sene diosun okadar beklemesıne dua et
00 YorumlaINANMIYORUM YAAA INANMIYORUMMMM.Yilmicaksn mahkemelerde sürünsün .,ceksn cezasini.gebersin.sorry:(
00 YorumlaEvlenme ve bunu ailene bildir hukuka baş vurun yoksa yaptığı yanına kar kalır
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem öğrenirse evlendirirler beni ailem çok tutucu :(
Hayır evlenmemelisin.Asıl hatayı evlenirsen yaparsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞikayet etsem mi peki bide ailemin haberi olursa napıcam ben bu halde hiç kimse kabul etmez
+1 yıldava etmelisin. sonuçta bir tecavüzden bahsediyosun. polise ve savcılığa şikeyet et. bu tip bir adamla evlenmek hayatını satmak demektir. eğer hayatın ve onurun satılıksa sen de satılıksın demektir.
00 Yorumlayarından tezi yok bir savciya suç duyurusunda bulun oda ceksin cezasını
00 YorumlaPolise şikayette bulun. Ailenin de haberi olmaz o söylemedikçe.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmezsen söylerim diyo eğer söylerse ailem onla evlendirir beni şikayet etmek istiyorum çok iğrenç şeyler yaşattı bana ama mecbur bıraktı dediği gibi beni bu halde kimse kabul etmez
git et şikayet iti öyle şey mi olur ya gece gece çıldırdım , karaktersiz !
10 Yorumla
+1 yılsaçmalama ya sakın evlenme bak aklın varsa sakın diyorum git şikayet et ve sürünsün köpek herif
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecavüzcünle evlen evet, başkaları ne der diye korkundan git böyle iğrenç biriyle evlen. Ne de olsa elalemin ağzı kapansın dimi, aferin sana.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen istemıyorum hiç evlenmek nefret ediyorum ondan ama bilmiyorum bi yandan da elim mecbur işte
Cevap sahibi+1 yılElin mecbur evet sen kendine saygı duymuyorsan başkası da duymaz zaten git evlen madem elin mecbursa. Senin hakkını da başkaları savunmaz ama onu da bil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlen bence.İnsanın adı çıkacağına canı çıksın daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılnasıl bir insanlıktır ya şikayet et bence zor evlenmemi olur
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle evlenme suç duyurusunda bulun.bu gün bunu yapan insan ilerde kim bilir neler yapar.
00 Yorumlabunu sakla ve polyanacılık yap en ıyısı bu
00 Yorumla3 senedir berabermişsiniz evlenin işte ileride.
00 Yorumlaevlen sonra boşan...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılesra erola git
10 YorumlaŞikayet et evlenme
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam