AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Kiyamam nekadar dusunceli bir Insansin sen. Kardesin adina cok sevind böyle bir Abiye sahip oldugu icin. Üzüldüm iki abim var Babam var ne sarilar bana ne nede yanimda olurlar yanimda olduklari halde. Ben sevgiyi ilgiyi hep baska erkeklerin kollarinda gördüm ve görmeye devam ediyorum icimdeki o sevgi eksikligni disarda ariyorum buluyorum veya bulamiyorum. Abilerim keske senjn gibi olsalardi...
Aynı şeyi bende yaşadım ben on altı yaşındaydım kardeşim on iki o dönemde kardeşim kimseyle konuşmadı odasına kapandı önceden misafirlerin yanına gelirdi şimdi hiç çıkmıyor istediği her şeyi yapmaya çalışıyoruz annemle o daha küçük diye sende zaten elinden geleni yapıyorsun demektir kardeşin seni anlattığına göre vicdanın rahat olsun yaşıtlarına görede olgun davranıyorsun zaten babası vefat eden herkes erken büyür.
abi parçaladın beni :( sen ne büyük adamsın l*n ne güzel yüreğin var ne iyi insansın sen l*n beni ya ben zaten duygusalım l*n beni niye bu şeye soktun :( offfffff vay be sen benden 30 yaş büyüksün he o derece helal olsun alamıycam l*n alamıycam alarsam şerefsizim * çok tuhaf oldum okumamış gibi yapcam
Helal olsun işte tam bir babayiğit abi , baban belki gitti ama sizi vekil bıraktı işte o sevgiyi alırsa kardeşin en azından sevgi eksikliğini büyüyünce başka erkeklerden almaz , ALLAH yar ve yardımcınız olsun bir ömür
teşekkür ederim ablacım ^^
Teşekküre gerek yok kardeşim
Allah rahmet eylesin. O da eminim ki bir gün bunun farkına varacaktır. Ölenle ölünmüyor ne yazık ki bir gün unutulabiliyor o kişi nasıl olursa olsun. Mekanı cennet olur inşallah. Hep onun yanında ol ki yokluk çekmesin kız sonuçta biraz daha duyguları yoğun. Umarım sigarayı da başladığın gibi bırakacaksın.
Sen elinden geleni yapiyorsun zaten. evvela sigarayi birakmaya bak ardindansa once kardesinin sonrada kendi gozyaslarini sil. hayat uzulmek icin fazla kisa. Ki zaten bu cocuk seni cok sveiyor. Sen ona sevgini gostermeye devam et. Yabanilesmez korkma. cok guclu bir kiz olucak o. :) rabbim yardimciniz olsun.
öyle deme o senin gibi bir abiye sahip olduğu için çok şanslı seni övmüş ne güzel demekki memnun demekki güvende hissediyor kendini
sigarayı bırak ki seni daha da güzel örnek alsın
ağlayabilir bırak içine atmıyor demekki daha iyi
sen zaten ona çok iyi davranıyorsun gerektiğinde kız gerektiğinde sev ama hep yanında ol
başın sagolsun kardeşim öncelikle fakat bu durum seni yanlışa düşürmesin benim bir bacım yok ama etrafı çok iyi gözlemliyorum her insan aynı olacak diye bişeyde yok ama ortalık çok kötü sana tavsiyem evet ona bir baba gibi ol ama çok iyi takipçisi ol şu an kücük ama 15 yaşından sonra dizginlerini sıkı tut derim çünkü insan namusu şerefi için yaşar umarım böyle bir durum söz konusu olmaz fakat dünyanın çivisi çıkmıs durumda allah yardımcın olsun umarım yanlış anlamazsın beni
Başınız sağolsun Allah sizlere ömür ve sabır versin. siz elinizden geleni yapıyorsunuz sizide tebrik ediyorum. benim görüşüm bilmiyorum inancınızı yanlışta anlamayın lütfen dünyanın geçici olduğunu bir sınav olduğunu taktiri sabrı aşılıyabilirseniz en azından manevi olarak rahatlıcağını düşünüyorum. bizlerede sahip olduklarımızın değerini hayattayken anlamak nasip olur inşaAllah
Allah rahmet eylesin ama Sen ona baba olamazsın çok farklı şeyler bunlar sen abisisin sadece abilik yapmalısın bende babamı 3 yaşında kaybettim abim var bana abiliğin en iyisini yaptı istese canımı vereceğim 3 kişiden birisi abim diğeri tabiki hayatını bize adayan annem sonuncuda aşık olduğum kişi ama beni terk etti :)
öncelikle Allah rahmet eylesin kardeşim fazla o konulara girmemeye calısın dicem ama olmuyor bu sene basında bende annemi kaybettim hep derdi birgün olursem değerimi anlasınız diye cidden öyle oluyormuş insan sahip olduklarının değerini bilemiyor bir kucuk kardeşim birde ablam var bizde herkes olgun davranıyor ama kardesıne dikkat et cok alıştırırsan bu sefer de yapamadığın seyler ıcın uzulur sadece doğruları göster yeter zamanla hersey düzelir olgunlaşır Allah sabır versın hepinize
Bence devam et yaninda oldugunu ona kesinlikle hissettir. Sen devam et zaten senden iyi bahsediyormus. Allah sana güç ve sabir versin. Sayılı olan Adam dedigimiz kaliteli insanlardansin
çok üzüldüm ya. niye keşke ben ölseydim dedin. sen elinden geleni yapıyorsan daha ne yapabilirsin ki. ne kadar da şanslı aslına bakarsan annesi hayatta 2 tane abisi var ve abisinin ona o kadar fedakar davranışlarını yaşı biraz daha büyüsün farkedicektir seni de çok seviyordur yani üzülme sende bunu o kadar takma, küçük yaşta ailesi vefat eden bir sürü kız çocuğu var ki hepsi böyle şanslı değil. Allah yardımcınız olsun
Bence bu yaptığın yanlış. . Sen Abilik yap babalık değil. . Elbette onun ihtiyaçlarını karşıla sevgini ver ama babası yerine koymasin. .
Çünkü birgün sen de uzaklasacaksin ve 2 boşluk olcak kalbinde.. bence daha çok uzulcek.
Başınız sağolsun. .
Olaya bakitigin pencereyi hatalı buluyorum. Ölenle olunmez.. Sen ona, o sana sahipsiniz.. Bunun kıymetini bil ve sarıl.. Onu evlendirdigin gün de cennetlik bir ağabey olacaksın inş.. Ne büyük bir onur.. Kacimiz senin yaptığını yapabiliriz acaba?
Sen elinden geleni yapiyorsun ve gercekten yaptigin hersey cok degerli. Kardesinde bunun farkinda ve öyle olmayada devam edecektir. Sevgini, koruyuculugunu göster yeter ona. Babasini arayacaktir mutlaka ama alisacak yapacak bisey yok.
Ne kadar düşüncelisin, niyetin önemli, seni ve yaptıklarını emeklerini asla unutmayacak ve ileride karşılığını verecektir sen beklemesen bile.. Senin gibi iyi insanlar hala var ve bunu gördükçe mutlu oluyorum..
sen baba gibi davranmasanda o seni baba olarak gorucek. benimde babam yoktu abim bana baba oldu :) senin gibi hediyeler alip ozen gostermesede ben onu baba gibi gordum :) baba eksikligi hissetmedim ben
Sen elinden geleni yapıyomuşun zaten o çok şanslı bence senin gibi bir abisi olduğu için ve saçmalama hayat bu herkesin başına her şey geliyo baban yerine ölmeyi düşünmen çok kötü bişey güçlü olmaya çalış
Rabbim sizi huzura erdirsin... cok doğru olani yapıyorsun ama otoriteni de göster. Babasizlik ve senin yumusak yuzun zamanı gelince ona rahatlik verebilir hayir demeyi bil. Onun elinden tut gez yemege cikin beraber oyun oynayin resim cizin
Başın sağolsun çok çok iyi bir abisin bence. Psikoloji çok önemli arada bir otur onunla dertleş içini dökmesini iste ergenlik çağı yakın, davranışları değilenilir bir kaç yıl sonra anlayışlı olum geçici hepsi.
benim psikolojim bozuk babamı göz önünde kaybettiğim için 4 yıldır psikolojik destek alıyorum. ama ona belli etmemeye çalışıyorum
Çok zor bir durum gerçekten ama belli ki güçlü bir insansın. Allah yardımcın olsun.
teşekkür ederim
Kardesim Allah rahmet eylesin cok acikli bir olay cok iyi anliyorum seni Allaj yardimciniz olsun dik durun herseye gogus gerin asla pes etmeyin ve Allah a guvenin inanin sizi magdur etmeyecektir. Allah (c. c) oyle yucedirki istemesini bilirsen hicbirseyi karsiliksiz birakmaz
eyvallah teşekkür ederim başkanım
Ne demek hayat zor yasam zor bizlerde bir ders icindeyiz zaten
Allah rahmet eylesin kardeşim. Durumun anlayamayacağım kadar zor:( burada kimin ne dediğine bakma halden anlamadıkları yetmez gibi eleştirirler bir de. Senin yaş şimdi kaç tam olarak? Okul var mı?
Allah rahmet eylesin. sen yapman gereken her şeyi yapıyormuşsun zaten allah yardımcın olsn ona kocaman sarıl yanında ol arkadasında ol dimdik dur yeter ona zaten tebrik ediyorum bu arada allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin
Oncelikle basin sagolsun Allah sabir versin zor durum sorumluluk hissetmekte hakkin var , manevi ve maddi olarak destek olmalisin ama sevgi baginizi guclu tutun onlarla arkadas gibi ol hersey daha kolay olur baba gibi abi gibi ama en yakin arkaslari gibi ol.
Bence sen bu davranislarinda bile ona yetiyosun seni herkese anlattigina gore sen kendini olabildigince az uzmeye bak senin uzuldugunu gorunce bence o daha cok uzulur sen onun gozunde zaten koruyucususun
Böyle yaşamaya alışmaya çalışmalısın. Çok zor, çok güç.. Ancak Allah böyle yazmışsa elimizden bişey gelmez. Dua etmekten başka. Babana rahmet, kendine, kardeşlerine, annene sabır dileyeceksin. Kardeşlerine sen abilik ve babalık yapacaksın.
Benimde hem babam hem annem öldü. Ama Allah dayanma gücü veriyor. Yanlış yollara sapmadım çok şükür. Elinden gelen bişey yok. Ki ben en küçüğüyüm. Allah ahirete yolladığımız annelerimize, babalarımıza rahmet eylesin...
Yabanileşir diye düşünme belki biraz asi olur ama anladığım kadarıyla sen zaten elinden geleni yapıyor ilgini eksik etmiyorsun, benim kuzenim daha doğmadan babası öldü 😢 ama teyzem hiç hissettirmedi melek gibi bir insan kuzenim öyle içine kapanık falan anlamıda çıkarma gayet sen ben gibi elbet düşünceleri kim bilir nasıldır ama babasını fotoğraflardan tanıdı hep. Birkaç kere bu yüzden ağladığına şahit oldum o kadar. Zor tabi, başınız sağolsun..
elinden geleni yapıyorsun kardeşin şanslı 2 tane abisi var
ona sahip çıkacak abileri var
tek kız olup babasını kaybeden bir arkadaşım vardı yanında babamdan bahsetmezdim abimler şöyle böyle diye anlatırdım keşke benimde abim olsaydı çok isterdim derdi oda amcasında kalıyordu
Allah rahmet eylesin Allah yardımcı olsun kardeşim. Allah büyük. Allah kullarına taşıyamacagı yük vermez sen sabret sadece sabrın sonu selamaettir
sağol kardeşim teşekkür ederim
Doğru olanı yapıyorsun, sonuna kadar böyle devam et. Her istediğini yapmaya çalışma, kardeşim bile olsa kimseyi mutlu etmek senin sorumluluğun değil. Onu korumak ve ayakları üzerinde duran bir birey olarak yetiştirmek senin görevin. İyi eğitim alması için elinden geleni yap. Tableti olmasa da mutlu olabileceğini bilsin. Aile en büyük mutluluktur. Sana da yardımcı olabilmem için benimle iletişime geçersen elimden gelen desteği sana sağlarım.
kardeşin çok şanslı, çünkü senin gibi melek bir abisi var. baba sevgisini tadamasa bile sen onun hayatında çok özel bir yer oluşturacaksın ve eminim ki sevginin eksikliğini hiç hissetmeyecek.
Allah rahmet eylesin kardeşim..
Sen kardeşlerin için elinden geleni yap.. büyüdükleri zaman bu yaptıklarını hatırlamasalar bile..
Varsın hatırlamasınlar en azından için rahat olur.
Kız kardeşinle aynı durumdayım bende annemi ve babamı kaybettim dillendirmeyi bile sevmem. Abime aşık büyüdüm hala da öyle baba sevgisi görmedim abimden alıyorum en büyük desteği hayat devam ediyor. Başınız sağolsun...
sigara stresi azaltan bir şey değil ki, kim sana öyle bir şey söyledi. Geçim sıkıntınız yoksa bir şekilde yuvarlanırsınız Allah sabır versin bu tür şeylerin ilacı zamandır.
çok iyi bir abisin bunu baştan söliyim bazılarına örnek oldun bile :) bence ona ilgini daha da arttır yani onu gezdir parka götür sinemaya götür falan ya da akşamları yanın da yat uyumasını bekle bu bebekçe gelebilir ama dediklerimi dikkate al
öncelikle helal olsun sana kardeşim gerçekten onun istediği herşeyi yapayım derken şımartma o zaman daha kötü olur bu yaptıkların ona yetiyorsa zaten birşeyler başarmışsın helal olsun tekrar
Başın sağolsun öncelikle:/ Sen mükemmel bir abisin daha fazlasını yapamazsın bence. Ama çok fazla kendine alıştırma çünkü büyüdüğünde hep sana ihtiyaç duyacak ve kendi ayakları üzerinde duramayacak. Bir yandan güçlü olmasına yardım etmelisin
aynısını bende yasıyorum baba sevgısı olmaması cok kotu abımler var baba sevgısı gosteremeseler bıle butun ıhtıyaclarımı karsılıyorlar cok ıyı bır ınsansın allah yolunu acık etsın ınsallah her sey gonlunce olur :)
Allah yardımcınız olsun, elinden geldiğini yapmaya çalış...
mutlaka güzel günler göreceksiniz
Sen elinden geleni yapiyorsun cok ta iyi yapiyorsun sikma canini senin gibi bir abiye sahip oldugu icin sansli
Başın sağolsun. Babanın mekanı cennet olsun kardeşim. Kardeşlerine sen babalık yapacaksın. Hayata karşı güçlü dur. Kötü alışkanlıklarını bırakıp çalış, iyi bir iş sahibi olmaya çalış. Öldürmeyen acı güçlendirir diye boşuna dememişler.
Sana helal olsun valla ne diyim kız kardeşin senin gibi bir abiye sahip olduğu için çok şanslı sen ona hakettiği ilgiyi göstermeye devam et
Sen cidden yani Oha! Cidden ne kadar iyi bir insansın. Kardeşin baba sevgisini tam olarak tadamasa bile baba gibi bir abisi olacak. Cidden harika. Helal olsun.
Okurken benim bile gözlerim doldu Allah yardımcınız olsun kendine dikkat et iyi olmaya çalş sen ona örnek olucaksn sahip çıkıcaksn
Sen hep yanlarında olamıyacaksın kardeşim o yüzden kendi ayakları üstünde durabilecek kişiliği oluştur kardeşlerinde derim
Kardesim uzulme. Benim halamin kizida kardesinle yasit babasi kardesi kimsesi yok annesinden baska. Oyle cocuklar daha guclu olur sen yol gosterici ve destekleyici ol
Onu korumak ve ona hem Babalık Hemde abilik kolay değil durumun şimdiki gençler cok zor zabdediliyor Allah'a bol bol dua et allahım yardımcın olsun
elinden geleni yapıyorsun babasızlığı bilirim kardeşim sen 4 4 lük bir baba olmuşsun zaten kendin gibi davranmaya devam et aferim sana güzel kardeşim benim.
o seni baba yerine koymuski seni ovmus ne guzel birsey.. bence sigaraya verdigin parayla kardesini gezdir zaman vakit harca.
Annenle konusdunmu hic buraya yazduklarini. Insan babasizliga alisiyor. Abisisin sen ztn uzerine duseni fazlasiyla yapiyorsun. Dedigim sacma gelecek belki ama atoriterliginide koy ortaya yoksa ilerde sorun yasarsiniz.
sen çok iyi bir insansın.. emin ol ilerde sana minnettar kalacak.. hep güçlü kal..
güçlü kalıcam hep
onu hep koruyup kolla
sen çok iyi bir abisin :) belki baba sevgisi göremedi ama
sanırım baba sevgisini ona vermeye çalışıyorsun
seni tebrik ederim
yalnızca ona varlığını hissettir
kimi zaman bir baba kimi zaman bir abi ol
:)
Başın sağolsun kardeşim. Güçlü karakterli birisin anladığım kadarıyla, onların sorumluluğu üzerinde ve sana ihtiyaçları var sevgini hissetmeye ihtiyaçları var. Elinden geldiğince ilgilenmeye çalış, zaten yapıyorsun bunuda. Allah yardımcınız olsun.
Şu an doğru yoldasın ama bence ona baba değil abilik yap iyi bir babasının olduğunu ama ona babasının yokluğunu hissetirmeyen bir abisinin olduğunu bilsin yaptığın çok güzel bir şey düşüncelerinde öyle gönülden tebrik ediyorum seni :)
Kardeşim Allah yardımcın olsun babasızlık zordur az çok bilirim ama emin ol sen iyi bir abisin kardeşin zamanla alışacak senin gibi içini ferah tut Allah yardımcınız olsun :)
sağol abiciğim teşekkür ederim
adamsın kardeşim babanın mekanı cennet olsun allah yardımcınız olsun inş.
Sen çok iyi bir insansın hatta dünyanın en iyi abisisin :) Sen ona babalık yapmaya devam et ağladığında sarıl felan yokluğunu hissettirmemeye çalış
Başın sağolsun öğretmenlerine bile kalkıp seni anlatıyosa sen görevini gayet güzel yerine getiriyorsun demektirç, helal olsun sana.
Sen elinden geleni zaten yapıyorsun ama bu anlattıklarına göre senin psikoLojik yardım alman gerek bence Allah yardimcin olsun kolay değil