AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Onu gerçekten sevdiğini hissettir sarıl, başını okşa. Sevgi göstermelisin. Doğruyu da öğret, çünkü siz büyüklerinden ne görse onu yapacak ilerde. Ayrıca sitedekilerin dediklerini de takma, kimse kimsenin yaşadığını bilemez, kendine baksın herkes.
olan olmuş..
Sen onun hem babasi hem abisi olacaksın..
Icim acidi okurken... tanri yardimcin olsun... kolay kolay da kimse yapmaz yapamaz senin yaptigini
teşekkür ederim.
Kardeşm allah yardımcınız olsun okudum çok üzüldüm nerede yaşıyorsunuz size göz kulak olan biri var mı sen okuyo musun çalışıyo musun anneniz ne alemde?
Basin sagolsun, ama sen yapman gerekeni yapiyosun zaten. Ve emin ol bir babada cogu zaman bir abinin yerini tutamaz. Kardesin büyüyünce gurur duyar hep seninle merak etme. Allah yardimciniz olsun.
Önce kendi eğitimini, sonra onların eğitimini tamamla kesinlikle. İleride ellerinde kendilerini geçindirebilecekleri meslekleri olsun. Ve her şeyden önce onlara insan olmayı öğret, iyi insan olmayı.
Başınız sağolsun öncelikle. Müthiş bir insan olduğunuz hemen belli oluyor. Olan olmuş artık kendine çok dikkat et. Çünkü kardeşlerinin artık sadece abisi değil hem abisi hem babasının. Allah kolaylık versin. Güzel günleri de mutlaka göreceksiniz.
Baba sevgisi görmemesi yabanileşeceği anlamına gelmez. Ben de orta okulda babamı kaybettim ama yaşarken de pek sevgisini görmedim hiç öyle yabani falan da olmadım. Sen elinden geleni yapıyormuşsun zaten. Sorun yok. :)
Elinden geleni yapıyorsun. Daha fazla kendini mahfetme. Seni anlayabiliyorum ayrıca bir babadan daha fazlasını yapmışsın. Allah ona bu acıyı verdiyse katlanacak gücü de vermiştir. Biraz kendi hayatına da bakmalisin.
Başınız sağolsun. Hocam bence bir psikolog ile görüşün. Onlar çok daha iyi önerilerde bulunurlar.
Helal olsun sana, ne güzel kalbin var öyle... Allah senin gibileri eksik etmesin, Allah yardımcın olsun inşallah
Benim babam ölse abim ne yapardı diye düşündüm de evlenmeden önce olsa babalık yapardı evet ama şimdi olsa yüzüme bakmaz :/
sen varya eli opulecek insansın. Allah kardeşinin başından seni eksik etmesin
Dostum psikologa goturmelisin cok guzel sekilde yardimci olacaklardir kendin de git deli doktoru olarak gorme lutfen
başınız sağolsun sanada helal olsun. Elinden geleni yapıyormussun zaten kardeşin kıymetini biliyor ileridede bilecektir sıkma canını. Hem baba hem abi olmussun ona Allah yar ve yardımcınız olsun
Basın sağolsun kardeşim, Allah geride kalanlarina uzun ömürler versin..
Başın sağolsun kardeşim :( babasız büyümek gerçekten zor :(
Kardeş daha ne yapabilirsin ki.. Kısa ve öz ADAMSIN.
Sigarayı bırakmanın tavsiye ederim kardeşin zaten babası olmadığı için üzgün ve ona kötü örnek olan istemessin onla zaman geçir ve eğlenin
Benim de annem vefat etti 1,5 sene önce kardeşim erkek 10 yaşında ve yaşına göre çok olgun bizde üç kişi idare etmeye çalışıyoruz.
baba kavramını çok abartıyorsunuz benimkide küçükken ölmüştü ölmesede farketmezdi öyle bir adamdı onsuzda yapabiliyoruz onsuzda yapabilirsiniz
Kaderiniz böyleymiş yaşayıp gidiceksiniz zamanla alışıcak sonra bir bakmışsın zaman su gibi geçmiş gitmiş..
Onlara yokluğunu hissettirme abi baba Yarısı demektir küçük Kardeşinin düzgün görmediği baba sevgisini ona veya onlara hissettirebilmelisin bu senin ayrıcalığın olur. 😇
Kardeşim senin kocaman bir kalbin var helal olsun. Allah yardımcınız olsun. Babanın mekanı cennet olsun sen çabalıyorsun eminim ileride kardeşin farkedecek
Gozlerim doldu gece gece sen güçlü ol ki o kizda gücünü senden alsin yaşadıkların gercekten cok zor seyler allah sabir versin
sağol teşekkür ederim
Rabbim kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez kardeşim senin alnın ak başın dik. Mevlam sabır-güç versin
sağol kardeşim teşekkür ederim
Rabbim rahmet eylesin zor durum bende gözlerimin önünde kaybettim.
Başınız sağolsun sen harika bir abisin çok fazla stres yapma sigarayı bırak kardeşin için
Basin sagolsun jardesinde senin il ayni durumda sen nasil mutlu olucaksan onada bunlari ver
Aferin evlat ben de hep ablami baba yerine koymustum
Kardeş en doğrusunu yapıyorsun emin ol o büyüyünce senle gurur duyacak eminim
Başın sağolsun onlara artik senin babalık yapman lazim
Olum yapmayın artık valla ağlatacaksınız benide ya. :( Ona baba ol abi ol koru kolla kardeşim. O senin ailen.. :(
Kalbinden operim cocuk...
Banada abilik yapsana be 😔
Sen elinden geleni yapiyosun daha yapacaksın..
Başın sağolsun. onunla lunaparka felan git hadi ödevlerini beraber yapalım felan de sevgilin var mı sevdigin var mı felan de arkadaş gibi olmaya çalış
Basın sağolsun bende kaybettim, en azından 3 kardeşsiniz birbirinize destek olursunuz. Bizimde kaderimiz böyle erken yasta büyümekmis yapıcak hiç bişeyimiz yok.
dik dur akıllı kararlar ver aynısı bende deol du ki bizde hepimiz büyüktük erkektik beni bildiler baba gibi dik dur ve dinle sıkıntılarını
bana eig verirsen sevinirim 2 xper olmalıyım sağol
kardeşinin her zaman yanında ol onu hiç yalnız bırakma ki öylede yapıyorsun sen zaten onun için yeterince çabalıyosun senin gibi bir abisi olduğu için çok şanslı :)
Daha çok ufak ayol. 20li yaşlara geldiğinde üzüntüsü azalır oldukça.
Benim babam yok ve baba sevgisi görmedim hiç. Küçükken bende kardeşin gibiydim benim babamda anneme belliydi oda annemdi yani bana hem babalık hem annelik yaptı. Kardeşin için endisilenmemelisin. Büyüyünce emin ol dicektir. Üzülme
Yetim hanede de olabilirdi. o mutlu. yalnız sen değilsin dikkat et kendine 😔
Başın Sağolsun. Bence üzülmemelisin durum kötü ama sen olduğun sürece kardeşin eksik hissetmeyecektir. Çünkü zaten babası gibi küçüklüğünden beri sen varsan hep öyle görecek alışacaktır. Allah yardımcın olsun
Ayni seyi bende yasiyorum ve seni anliyorum kardesim. Ona gercekten babasiymis gibi davran zaten yapiyormussun hediyeler falan al onuda yapiyorsun ve bence oda seni seviyo ve babasi olarak goruyo yoklugunu belli etmiyorsun anladigim kadariyla
Ya kiyamam size Allah rahmet eylesin İnşaAllah, Amin.
allah rahmet eylesin, ben böyle şeylerde çok üzülürüm :(
kardeşim bence gerekeni yapıyorsun. durumuna üzüldüm. çok strese girme. gerekeni yap üzerine çok düşüyorsun bence
Sahipken devamlı bir gölge gibi haklı da olsa haksız da olsa her zaman yanında duracagini hissettir, ki yapıyorsun da, Allah yardımcınız olsun. :(
sen zaten bence dünyanın en özel abisiisn en büyük şansın ki ne yapacağını şaşırmışsn onlar için sadece hep olduğn gibi kal yeter onlr içn :)
Cidden bende uzuldum seni adina. Basimiz sagolsun. Abi baba yaridi denir. Onlar iyi bak kardesleriniz bizim kardesimiz sayilir. Allah yardimci olsun.
Sen elinden gelen her şeyi yapıyor gibisin kendini kötü hissetme bence allah sabır versin :(
sağol dsotum teşekkür ederim
Kardesinde kendimi gördüm. Sen dünyadaki en iyi abisin ayni benim abim gibi :-)
ablacım herkesin abisi dünyanın en iyi abisidir :) ama mutlu ettin beni teşekkür ederim
Uzun zamandir takip ettigim bir uyesin hikayenin benimle ayni olmasina sasirdim acikcasi :-)
niye ablacım ne tür biri zannediyordun beni anlatmak istermisin
Hic bir fikrim yoktu yani sorularini takip ettigim nadir kisilerdensin.
Babalik hicbirzaman yapamazsin sonucta... ama abilik konusuna katiliyorum..
ilerdeki esi bir nevi baba sevgisi gibi sevgi gösterir insallah...
Sen zaten yapman gerekeni yapıyormuşun dahada fazlasını nasıl yapacaksınki? Elbettr acı çekecek içi kanayacak buna engel olamazsınki
Kelimelerim çürüdü sana ne desek boş. Başınız Sağolsun.
başınız sağolsun bakma sen kımseye yaşamadan kimse anlayamaz
Gecmis olsun kardesim uzeri deki sorumluluk gercekden cok buyuk allah yardimcin olsun
Kardeşim helal olsun sen ahlaklı bir insansın ve aslanın kardeşi yine aslandır
iyi bir vizyon çiz. birde şuur kazandırmaya çalış. gerisini o kendi halleder ;)
Başında babası olupta mutsuz olanlarda var. Yani demek istedigim isyan etme hiç
herkes nasibi kadar nefes alir. Baban icin başın sağ olsun. Ve yapman fazerekeni fazlasıyla yapıyorsun :)
Üzülme ya sen devam et böle ilgilenmeye o der zaten Büyüdükçe Abi'm benim babam oldu diye 😊😊😊