Yoo yalnız değilsin bende patlatmıyorum :D ferahla :D Kent switch mentollü içiyorum ama hiç patlatmıyorum bile bir pakette en fazla iki tane hatta bazen hiç ğatlatmıyorum nadiren işte :D
0
30 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben hepsini patlatıyorum ama içtikten sonra. patlatınca sigarayı söndürmek zorunda kalıyorum.
chester içiyorum. marlboro light, winston soft, chester white, camel soft, camel white deneyen bir insan olaraktan en çok bunun tadını beğendim. uzun yıllar da winston içtim. evet, ilk aldığımda kapağın nasıl açılacağını bulmakta güçlük çekmiştim. :(
Bana da kız kardeşim söylemişti yandan açılıyor bu abla arkadaşda gördüm demişti :D bende denedim tabi ama tadını beğenmedim bu arada bende tüm sigaraları denedim o saydığın kent de kaldım işte :)
kent aşırı hafif geldiği için bir türlü alışamadım desek daha doğru olur. birde marlboronun bir sigarası vardı. o da yandan açılıyordu. egzantrik şeyleri seviyor olduğunuzdan belirtiyorum.
kullanıcı adını gördüm şimdi hatırladım. bende engellesin. gizli sorduğum için cevap yazabiliyorsun. neden mantıklı birini engellediğimi hatırlamıyorum.
:D kimsin sen nickin ne Ben kolay engellemem ya özel mesajla rahatsızlık vermiştir biri ya da soru cevaplarda ter cevaplar verip sataşmıştır bana ancak öyle engellerim
maalesef ilk şık değil. özel mesaj atmıyorum kimseye. sorularından birine net bir şekilde sataşmak değil de, ters bir yorum yapmışımdır muhtemelen. başka cevapladığın bir soruda yorum yapacağım sonra. deşifre olmayayım burada şimdi. pek sohbet etmiyorum sorularda çünkü.
Ters bir yorum yaptıysan bende etkiye tepki cevap vermişimdir ve tertışma çıkmıştır ondan engellemişimdir muhtemelen peki bakalım merak ettim açıkcası :D lakin sen bende engelliysen başka soruda da yorum yapamazsın bana uyarim ;)
Bilmiyorum gece gece bir düşündüm özel mesajla rahatsız edilmediysem niçin engelledim acaba diye cevap bulamadım, demek ki ciddi bir şekilde sinirimi bozmuş yorumların
kötü bir şey dediysen, ona karşılık kötü bir şey demiş olabilirim. ki küfür etsen de, karşılık vermem. sorularımla, cevaplarımla bu apaçık belli zaten.
winston soft yıllardır içerdim. sonra camel. camele indirim geldi, tadı bozuldu ve sigara arayışına girdim. bir çok sigarayı denedim. chester beyaz çabuk bitiyordu. bu patlatmadan güzel geldi. mantık bu.
En İyi Cevaplar