Kişilik & Karakter İnsanlarmı paranın esiri paramı insanların? Gû-věň Takip Et Xper 6 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çoğu kişi bu zamanda paranın esiri olmuş peki neden paraya insanlar hükmedemiyor para insanlara hükmediyor? İnsanlarmı paranın esiri paramı insanların? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Onurbey89 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl çünkü bu dünyada neredeyse artık hava almaya bile para alacaklar... 2 1 Yorumla Gû-věň +1 yıl Özellikle türkiye Yorumla
Touch-ID Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Lidyalı'ların a'nasını s'ikim. 1 1 Yorumla Gû-věň +1 yıl Beraber :) Yorumla
ılıkhavadanalınanhaz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Insanlar paranın esiri. Kı bu insanlara bende dahilim :( 1 3 Yorumla Gû-věň +1 yıl Herkes esir ama para içinde herşeyi yapmamak gerek. Yorumla ılıkhavadanalınanhaz +1 yıl Para için hiçbir şey yapmıyorum. Ama onun esirıyım. O olmadan evden bile çıkamıyorum. Yemek yıyemıyorum barınamıyorum vs vs. Bı kağıt parçasının en değerli hali. Yorumla Gû-věň +1 yıl Haklısın malesef öyle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bu zamanda değil evrenin başından beri böyleydi insanın doğası tartışmaya gerek yok 1 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. İnsanlar her şeyi bozuyor. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar