Kıskançlık ilişkiyi bitirir mi, erkekleri boğar mı?

Arkadaşlar şimdi belki bana hasta diyeceksiniz ama anlatmalıyım.

Erkek arkadaşımı çok seviyorum. O da beni seviyor biliyorum evlenelim diyor 1,5 yıldır...Aramızda mesafeler var bugün gel bugün evlenelim diyor.Ama ben onu çok kıskanıyorum..Facebook'ta kız neden ekledin diyorum...Telefonu meşgul olsa kimle hangi kızla konuştun diyorum..Erkek arkadaşımla ve numarası su dediği halde inanmadım...Gittim verdiği numarayı aradım.Ben şunun kız arkadaşıyım siz onunlamı konuşuyordunuz dedim...Oda evet yarım saate yakın konuştuk dedi...Söyleyince sevgilim biraz kızdı ama bağırıp çığırmadı güvensizliğin beni öldürecek sen benimle birde evleneceksin dedi...Aradan 3gün geçti ve ben yine duramadım en sonunda Facebooka kız niye ekliyorsun dedim diye bana ağzına geleni saydı...Facebookundada sırf kız ekli olduğu için kıskanıyordum..Aylardır fakee adresle onu gözetledim hiç kimseyle sırnaşmıyor paylaşımları çok az kimsenin paylaşımına yorum beğeni yok aynı şekil kimsede onaa..

Kapa madem dedim diye bu iyice alevlendi kavga ettik kendini kaybetti ve bana çok ağır şeyler dedi...Neyimi gördün kimle gördün diyee iyice sınır oldu istemiyorum seni beni arama sorma rahat bırak beni kıskançlığından bıktım..Ben şenle yapamam tek erkek benmiyim niye bu kadar kıskanıyorsun boğuluyorum dedi..Lanet olsun seni nerden buldum ben diye isyan etti baya...

Tabi benn durmadım o kadar laf işitmeme rağmen düzeltmek için aradım durdum hatta yalvardım çünkü çok seviyorum oda seviyor aileside seviyor beni onca şeyi kıskançlık yüzünden çöpe gitmesine izin veremezdim...Seni çok seviyor istiyorum ama ben senin kıskançlığını çekemiyorum kıskanç birini istemiyorum..Kıskançmayacaksan devaam ederiz kabulümsün ama kıskançlık bitmezsee yokum bıktım dedi..Bende şimdi söz verdim...

Sizcee çok mu boğmuşum?...Benden uzaklaşırmı böyle? Kıskançlık yüzümden ilişkimin bitmesini istemiyorum..Ne yapacğim ben ya...Onun gönlünü nasıl alabilirim...Nasıl inandırabilirim kıskançlığımı aşacağımaa yardım edin çok seviyorum :(

Ufs çok uzun olmuş :(
Kıskançlık ilişkiyi bitirir mi, erkekleri boğar mı?