Erkekler neden ozellikle toplu kullanima acik yerlerde bacaklarini kocaman acip oturuyorlar? Cok rahatsiz edici degil mi?
Cevabın nedir?
+1 yılYorumlara baktım kızlarda erkeklerde bacakların açılarak oturulmasını doğal karşılıyolar... Yuh diyesim geldi. Edep denilen saygı denilen bişey var. Toplu taşımada sır erkek rahat etsin diye bacaklarını açacak, sağında solunda oturan insanların hakkına tecavüz edecek sonrada buna erkektir yapsın denilecek öylemi? topunuzun köküne turp suyu sıkayım. böyle düşünen kişiler.. yazıktır size acıyorum bu düşüncede olanlara... Unutma birgün seninde ananın bacının belki kızının yanında yamacında bir erkek olacak ve bacaklarını insanları rahatsız edecek derecede ayıracak... Bunada o gün geldiğinde normal yaavv erkek yapsın dersin sen... yazık.
www.topukluhaber.com/.../...rimi-isgal-etme-04.jpg138 Yorumla- +1 yıl
👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼
- +1 yıl
Bu sekillerin ne oldugu benim telefonda gozukmuyo iyi mi kotumu anlamiyorum.
- +1 yıl
Bunun ki sapıklıktan olmuş tamam bizde bacakları açarak oturuyoruz da bu ayrı bir vaka
- +1 yıl
eig sen olmalıydın dostum
- +1 yıl
@gencimben keşke insanlik dersleri ailede oldugu gibi okullardada öğretilseydi.
En İyi Cevaplar
+1 yılKızlar niye göğüs dekoltesi olan elbiseler giyiyo?
Gibi anlamsız bir hareket. Yinede kızlarınkinden daha masum olması muhtemel. Çünkü benim yanımda da bacak açıp oturulduğunu gördüm toplu taşıma araçlarında. Herkese sapık muamelesi yapmamalısınız.00 Yorumla
+1 yılOnlarin bacak aralarinda baska seyler var bizim gibi kapatinca onlar rahatsiz oluyolardir :)))
103 Yorumla
+1 yılGördüğüm en mantıklı soru.
126 Yorumla- +1 yıl
Aaa çok teşekkür ederimmm :)))
- +1 yıl
Bazi kizlar da demis ki. "Bacak aralarina cok güveniyolar. Bazi kizlar demis ki akillari bacak arasinda. Bazi kizlar demis ki saygisizlik. Allah size neden beyin vermedi cok merak ediyorum. Siz kicinizi basinizi acip gezerken nerenize güveniyosunuz acabaaa? Siz dapdar pantolonlar daracik badileri giyip poponuzu ve gögüslerini disari firlatirken akliniz nerenizde oluyo acaba? Siz erkeklerin karsisinda bacak bacak üstüne atarken, eteklerinizle bacak şov yaparken saygi bunun neresinde oluyo acabaaa? Herkes isine geldigi gibiiiiii. Sizi feministler siziii
( he bu arada erkeklerin o haline ben de cok kiziyorum. fakat kizlarin kendi hallerine bakmadan bunu elestirmelerine anlam veremiyorum) - +1 yıl
Eyvallah @espors kardesim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
97Cevap
Öncelikle etek giymediğimiz için sağımızın solumuzun açılma derdi hiç olmadı o yüzden kapama ihtiyacı duymuyoruz, 2. olarak cinsel organımız bacaklarımızı çok kapattığımızda sıkışıyor, uzun süre o şekilde kaldığında terleyip pişik olma riski var. Ha bu demek değil ki pergel gibi açıcaz. Başlangıç hizasından dümdüz ilerlese yeterli.
20 YorumlaBu soruyu ne sen sorsaydin ne de ben bu kadınların yorumlarını görseydim. Hallerine üzüldüm. Ne demek rahat ediyorlar ne demek ben dr erkek olsam öyle otururdum. Hoşunuza mi gidiyor karşınızda bir erkeğin orasını burasını yayarak oturması. yanınızdaki adamın bacaklarının size surtunmesi çok mu normal ya allah aşkına aklınız beyniniz nerde? bir de bunlar ahlak bekçisi. Yazıklar olsun bilinçsizliginize
31 Yorumla- +1 yıl
Hayırdır bu çığırtkanlık neden?
+1 yılbunu ben bile beceremem * .
galeri8.uludagsozluk.com/.../...s%C4%B1_750223.jpg20 Yorumla
+1 yılNapsin adamlar kiz gibi mi otursunlar bence erkeğe yakisiyo
105 Yorumla- +1 yıl
Tesk :)
- +1 yıl
Oturusla tecavüzü nerden bagdastirdin sen. Bence bir buyu de gel. Kadinlarin kendine has erkeklerin kendine has davranislari vardır yaratilis gereği. Ve ben kiz gibi davranan erkeğe adam demem. Kulaktan dolma ergen tiplerini başka yerlere sakla hadi canım hadi
bir ara bununla ilgili bir protesto kampanyası vardı özgecan olayından sonra o şekilde oturulan erkekler belli kesim kadınlar tarafından ikaz ediliyordu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü çükleri araya sıkışınca rahat edemezler oranın hava alması lazım
111 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu saçma ve gerzek sorunuza ve sikimsonik cevaplarınızdan (kız milleti olarak) gına geldi artık. bizim ki sizinki gibi keser yarığı değil. sığmıyor arkadaşım sıkışıyor. benim testislerim iri. sağa sola pantolonun bacak arası kesimine sıkışıyor. sizin paşa gönlünüz için patlattırırp suyunumu akıttıracaz. hey allahım ya :@
00 Yorumlaapış aralarının piştiğini iddia eden olabilir ama aslında maksat geniş oturup kadın kız varsa dokunmak taciz etmektir, böyle saygısız karaktersiz insanlar çoğunlukta
46 Yorumla- +1 yıl
bende rahatsız oluyorum gördüğüm zaman , hatta bende oturacakken bir bakıyorum hiç toplanmıyor hemen söylüyorum biraz toplanır mısınız diye , yani o bacak arasında olan şey sadece onlarda yok yok sıkışıyor rahat edemiyorum felan bahane hiç bir şeyde olmuyor , toplum içerisinde oturup kalkarken dikkatli olmak lazım saygılı davranmak lazım ben böyle gördüm böyle düşünüyorum @gencimben
+1 yılvalla kadın olmasam bende öyle otururum yayıla yayıla çok rahat...
32 YorumlaHa sen kolunu bacaklarının arasında sıkıştırmışsın ha ben benimkini.. :D Şaka bir yana ben utancımdan direk toparlanıyorum ya biraz terbiyeyle alakalı :)
00 Yorumlagördüğüm en mantıklı soru cevabını en iyi seçen mantık bu sorunun cevabını tahmin edemeyecek düzeyde o yüzden sana puanım 9 ganga hadi git barbie bebeklerinle oyna.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. çok sakıncalı bir soru fakat kapatırsa oturamassın için daralır böyle acı çekmeye başlarsın bunalıma girersin filan işte
00 Yorumla
+1 yılo aradaki kütle kimde olsa bacaklarını açarak oturur. bizim rahatımız o aradaki kütlenin rahatı demek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılRahat edemiyoruz, başka ne açıklaması olabilir. Kadılar ile erkeklerin fiziği ve biyolojisi farklı bir kere.
12 Yorumla- +1 yıl
Yanımda birisi varsa kadın erkek farketmez rahatsız etmeyecek şekilde toparlarım kendimi herhalde.%3 lük bir kesim yüzünden rahat edeceğimiz şekilde oturtmayacak mıyız?
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=EmOrYY-BzaE
Önemli İzleyelim !20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu oturusun iki türü var..
bir türünü terbiyesiz ahlaksiz olduklari icin yapiyorlar
tekme atacaksin en iyisi
bak bakalim birdaha öyle oturabilecekmi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçıktıgım kızda bacaklarını açma dıyor bana öyle. neden rahatsız oluyorsunuz anlamıs degılım acıklasana sorun ne?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcınsel organ falan mı gozukuyor kotu olan ne ya?
Kişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı. evet birde düşünsene adamın biri ben koltukta otururken yere yattı bacağınıda açtı bana doğru zaten bol giymemiş küfür edesim geldi ya :S
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefret ediyorum su huyunuzdan, gorgusuzluk başka bir şey değil. Bacaklarını kapatarak oturanlarin sanki şeyi yok , hemen kendinizr kılıf bulun
21 Yorumla- +1 yıl
Kilif bulsak dahane :)
+1 yılkiz bir xper bu soru sayesinde guncellemeden sonra guru olur heralde
00 Yorumla
+1 yılNapsinlar tek önemli olarak onu görüp rahat ettirmeye calisiyorlar. Akillari da orada ya tabi..
10 Yorumlabir rahat ettirmiyorsunuz siz de ya her şeye bıdı bıdı:)
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Hic rahatsız edici değildir erkeğe yakışmaz kız gibi oturmak. kızada erkek gibi oturmak yakışmaz.
00 Yorumlaçünki ordaki kişiliğin rahat etmesi lazım ayrıca biyerde o oturuşun dahrik edici olduğunu duymuştum :=)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 572 cevap paylaştı.
+1 yılErkek kiz gibi oturamaz bacagini acar kollarini yana acar diger yonlu ozguveni yktr pinti gibi gorunur beden dili bunu anlatr
02 Yorumla- +1 yıl
Yapisi boyle bu isin genelde her erkkte gorunur
Ben de ayrık oturuyorum, çünkü taşşaklarım iri ve penisim kalın sığmıyor
00 Yorumla
+1 yılSen neden oturarak işiyorsan bizde ayırma gereği duyuyoruz daha rahat oluyo
00 Yorumlacanımız yanıyo pısık oluyo cok nadır olsada sıkısıyo
00 YorumlaMadem sordun, testisler bacakların arasında sıkışmasın diye.
00 Yorumla
+1 yılBacaklar kapaninca bazi yerler sıkışıp daralip acimasin diye
00 YorumlaAllah akıl fikir versin
Darlanmaya gelemez bazen erkek10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninde bacaklarının arasında kocaman bir et parçasıyla iki adet yumurta büyüklüğünde testislerin olsaydı sende açıp otururdun )))
00 Yorumlatakımlar ezilmesin diye :D:D:D
143 Yorumla
+1 yılortası dolu ne yapacaksın istesende kapatamassın acır be
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Bacakları kapatmak için ufaklığı yukarı çekmek lazım insanların yanında yapılmayacağına göre bacakları açmak zorunda kalıyoruz yoksa rahatsız eder
00 YorumlaMandal gibi farzet. Kapamak için devamlı enerji harcamalı. Dikkat etmesi gerekiyor tabi ama etmiyorsa da kasıtlı değildir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı hayvan gibi açanlari demiyorum ama sizin gibi komple kapatarak oturmamiz imkansiz.
Fiziksel farklilik10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle oturan erkek, erkekliğine güvenen erkek imiş beden dili kitabında okumuştum
22 Yorumla- +1 yıl
Ben de böyle biliyorum. Kökünden kesiceksin o güvendikleri şeyi
+1 yılokadr açmak tabi abartı olur ama tamamende kapatamssın anla yani
00 Yorumla
+1 yılAslında yanlış oturma biçimidir ama insanların çoğu farkında değiller. guzel soru tebrik ediyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. evet çok saygısızca bir hareket bence. insan olan düşünmeli yanımdaa kim var diye
11 Yorumla- +1 yıl
Erosçuk yine hakli gençler
Bazen rahatsız edici olduğu kesin normalde neysede toplum içinde dikkat edilmeli.
00 Yorumla
+1 yılabartı şekilde olan tabiki hoş değil ama malum farklıyız hemde yapı olarak da farklıyız
00 YorumlaBiz de paralelliği bozup, rahatsız edebilecek + uzuvlar var :D
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılHep annem Söyler ama sıkışıyor acıyor mecbur acıyoruz otururken ızdırap gibi olur yoksa
00 Yorumla
+1 yılherkes kafasına göre, rahatsız oluyorlarmış umurlarında değil bize düşmedi lafını yapmak hanım abla,
00 Yorumlaçünkü taşşaklarımız bacaklarımızın Arasında sıkışıyor o Yüzden taşakklarımızı sıkıştırmamak için millet terbiyeli olmak için şekilden şekle girmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorumları okuyunca erkeklerden tiksindim * . Götünüze kaçsın o daşaklar hayvanoğlu hayvanlar.
10 YorumlaÖzgüven ve çekici olmak için bazıları bende rahatım için
00 YorumlaYumurta ile sucugu hep taze tutmak için serin tutuyoruz :D
00 Yorumlamalafat orda die nasıl kapatcazz acaba bir fikrin var mı
00 YorumlaBence güzel duruyo :D
80 YorumlaBana da öyle oturmak daha rahat geliyor
70 Yorumla
+1 yıleğer yumurtalıklar vücut sıcaklığna maruz kalırsa sperm üretmez o yüzden kilolular seks yapamaz tıkanır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahatsiz oluyorlardir fizyolojik yapilarinda dolayi
21 YorumlaEtek giymiyoruz rahat adamlarız. Birde sıkışma yapıyo.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu mu merak ettin?
Öyle rahat ediyoruz çünkü
Kapatarak oturamayız00 Yorumla ahaha :DD biraz beynını kullanırsan anlarsın
50 YorumlaRahat bir oturuş Tarzı o Yüzden öyle oturuyoruz ama toplu Taşımalards oturmam ben
00 Yorumlaçünkkü taşakları ve penisleri büyük olanlar geniş almalı sıkıştırmamalı :9:)):
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem