Erkeklerin bacaklarını isteyerek değilde istemdışı yaptığını bunun fizyolojik nedenlere dayandığını bilen biriyim ve kesinlikle bu şekilde oturan insanlara haksızlık yapılıyor, görseller biraz abartılı.☺️Erkekleri psikolojik baskı altına alarak hadım etmek isteyenleri tatmin etmemiş olacak ki bacaklarını kapatta biraz daha hadımlaş diye baskı kurulmak isteniyor.. Toplu taşımada yanında birileri varken tabi ki ahlaki değerler doğrultusunda bireylerin oturuşuna dikkat etmesi gerekiyor, ama bu şekilde baskıyla erkeğe yaptığı şeyin ahlaksızlık olduğu ya da biraz daha ileri giderek sapkınlık gibi akla mantığa uymayan baskı metotlarından vazgeçerek olayın altında yatan bilimsel gerçeklere göz atarsanız belki de bu kadar insanfsız olamazsınız.😉Nedeni çok fazla ama sizin sandığınız gibi şeyimizi sergilemek ya da ona da yer açmak gibi bir niyetle yapmıyoruz.:))) Erkekler genel de ayak ayak üstüne atarken rahat edemezler yemekte bağdaş kuran erkek sayısı çok fazladır ya da ayağını açarak oturan... Bunlar tesadüfi olan eylemler değil Hepsi iç güdüsel ve anatomimizle alakalı. Memelere özgürlük eylemi gibi bizde testislere özgürlük diye mi bağıralım.☺️
Savunma şekli de "testislerimiz var, erkeğin yumurtalıkları içeride değil dışarıda o yüzden" gibi basit ve samimiyetsiz bir cümle oluyor... Aşırı bir yayılma gerektirecek durum yok. Görsellerdeki gibi yayılma tamamen toplum içerisinde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen hemcinslerime aittir. Böyle bir oturuş şekli yok. Narsist, egoist tiplerin kendini toplu taşımada vb. yerlerde kendini üstün görme ve saygısızlığı benimseme çabası. Bu şekilde hiç oturmuyorum. Öyle testisler sıkışıyor vs. bunlar da net yalan. Eğer bir koltuk boşluğunda ideal açıda oturursanız hiçbir şeyin sıkıştığı zarar gördüğü yok. Bacak arası bu denli açık bireyler psikolojik olarak sıkıntılı bana göre. Bahane uydurmaya ihtiyaç duyuyorlar aşırı aptalca. Toplum içerisinde nasıl davranması gerekentiğini bilmeyen rahatsız edici tipler. Sanırsın tek testis kendisinde var, geçsinler bunları...
istemdışıdır. muhtemelen testilerini sıkıştırmak istemiyorlar. malum dar çamaşır giydirmezdi anneerimiz çıukken büyüyünce çocuğun olmaz mantığı. bu içimize işlemiş olabilir. ya da karşı cinsin ilgisini çekmek için dürtüsel bir hamle de olabilir. kadınların da fazla bacaklarının ayrık oturmaı cinsel çağrıdır.
Normal değil bence bu oturuş tamam açarsın ama birazcık açarsın bu resmen hayvan gibi açmış
Bazen bende açıyorum ama çok değil hafif fark etmeden yanımda oturan kişi asla rahatsız olacak şekilde açmam ama istemsiz oluyor bazen hemee kapatıyorum böyle oturma şekli bacak arası ile ilgili arada sıkıyor boxer da oluyor yumurta kısmı sıkıyor genelde
Bu gorseldekiler öküzluklerinden ve görgüsüzlük ten bu denli açmışlar başka açıklamasi yok.. ama genel olarak hafif açıklık olabilir bunun farkında bile olmayabilir hatta. cunku vücut reftleksidir.. genital bölgelerinden ötürü biraz bacaklarını açarak oturur erkekler.
Bazılarının edebsizliği göz ardı edilemez kasıtlı bir şekilde hayvanlık yapan çok, eğer yanında biri oturuyor ise cidden rahatsız edici.
Fakat tatlım şöyle birşey var bizim toplarımız var ve otururken bacaklarımızı kapatmamız öyle çokta iyi değil rahatsız ediyor sıkıştırıyor ve istemsizce açıyoruz.
Ama dediğim gibi uygun olmadığı yerler de sadece saygı için bacaklarımızı kapatmamız gerek.
Bunu genel olarak farkında olmadan yapıyoruz, bende yapıyorum ama fark ettiğim anda kapatıyorum hemen, çoğumuzda art niyet yok, dalgamı göstereyim ne haşmetli skm var havasında değiliz, ha bazı picler bilerek yapıyor onlara lafım yok onlar şerefsizlikten yapıyorlar ama genel olarak bu farkında olmadan yapılan bir eylem
Evet saygısızlık ve sapıklık gibi anlaşılabilir özellikle yanında kadın oturuyorsa ama bacaklar kapandığında erkekler için rahatsız edici olabilir rahat etmek için açıyorlar amma velakin bi yarım saat dişlerini sıkabilirler elbet
Çünkü o iki bacağın tam merkezinde senin hesap etmediğin hassas taşş__lar var. Sen memeni iki bacak arasında sıkıştırabilirmiydin mesela? Biraz mantık... Biraz empati...
Saygı-adap bilmeyen erkek oturuşudur. Erkek ortamında rahatlıktan dolayı olabilir. Karşıda bi hanımefendi varsa ayıp ve saygısızlıktır. Ama kimi erkekler bilmedende yapabilir iç çamaşırı sıkıyor olabilir, terlemiş olabilir alışkanlık haline getirmiş olabilir. Herhangi bir kadının karşısında bilinçli yapıyorsa sex’e davet anlamı taşır.
Fotoğraftaki kadar abartılı açarak oturmak tabii ki ahlaken saçma ama ben de bacaklarımı yapıştırarak oturamam bir nebze de olsa açarım. Zaten iriyim...
Sevgilim karsımda oturunca ne istediğini anlayıp hemen çömelirim önüne ama dısarda yapan kişileri görünce bildğin hayvan der geçerim iğrenç bi pozisyon yani toplumda yapılması hiç hos değil
Bacakları ayrık oturan erkekler size neden rahatsızlık veriyor? Erkekler kızların davranışına, kızlarda erkeklerin davranışına karışmamayı öğrenemedi hala
@HayalsizDasporav ne olursa olsun anlayabiliyorum demek istediğini merak etme😄 ama yanında kadın var bacakları açtıkça acıyor kim olsa rahatsız olur nerde nasıl oturacağını bilicek herkes
Eğer testisler iriyse bu şekilde oturmak rahat ettiriyor... Ama onun dışında kalabalık ortamda dikkat etmek gerek tabii... Ama yine de bir kadın kadar kapalı oturamıyorum ben kendi adıma diyeyim. 😄
Hiç sevmiyorum bu şekilde oturmayı. Benim için "Aşırı kaba" geliyor.
1|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Bazıları yanına biri oturmasın diye yapar bazıları taş*akları rahatlasın diye yapar ferahlator çünkü bazıları da benim babam gibi fazla kilosu varsa mecburen öyle oturur.
Buradaki hayvanlar öküzler kendine saygıları yok diye yorum yapanların %90’I yapıyordur net ben neden yapıyorum bilmiyorum istemsizce oluyor sandalyede uzanıyorum resmen
Dedimya okadarı fazla tabi 😉😉. Ama haklısın olanı var olmayanı var canı çeker birinin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Ay çok iğrenç oldum birden pardon tamam normale döndüm 😊😊
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş