Erkeklerin bacaklarını isteyerek değilde istemdışı yaptığını bunun fizyolojik nedenlere dayandığını bilen biriyim ve kesinlikle bu şekilde oturan insanlara haksızlık yapılıyor, görseller biraz abartılı.☺️Erkekleri psikolojik baskı altına alarak hadım etmek isteyenleri tatmin etmemiş olacak ki bacaklarını kapatta biraz daha hadımlaş diye baskı kurulmak isteniyor.. Toplu taşımada yanında birileri varken tabi ki ahlaki değerler doğrultusunda bireylerin oturuşuna dikkat etmesi gerekiyor, ama bu şekilde baskıyla erkeğe yaptığı şeyin ahlaksızlık olduğu ya da biraz daha ileri giderek sapkınlık gibi akla mantığa uymayan baskı metotlarından vazgeçerek olayın altında yatan bilimsel gerçeklere göz atarsanız belki de bu kadar insanfsız olamazsınız.😉Nedeni çok fazla ama sizin sandığınız gibi şeyimizi sergilemek ya da ona da yer açmak gibi bir niyetle yapmıyoruz.:))) Erkekler genel de ayak ayak üstüne atarken rahat edemezler yemekte bağdaş kuran erkek sayısı çok fazladır ya da ayağını açarak oturan... Bunlar tesadüfi olan eylemler değil Hepsi iç güdüsel ve anatomimizle alakalı. Memelere özgürlük eylemi gibi bizde testislere özgürlük diye mi bağıralım.☺️
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Savunma şekli de "testislerimiz var, erkeğin yumurtalıkları içeride değil dışarıda o yüzden" gibi basit ve samimiyetsiz bir cümle oluyor... Aşırı bir yayılma gerektirecek durum yok. Görsellerdeki gibi yayılma tamamen toplum içerisinde nasıl davranması gerektiğini bilmeyen hemcinslerime aittir. Böyle bir oturuş şekli yok. Narsist, egoist tiplerin kendini toplu taşımada vb. yerlerde kendini üstün görme ve saygısızlığı benimseme çabası. Bu şekilde hiç oturmuyorum. Öyle testisler sıkışıyor vs. bunlar da net yalan. Eğer bir koltuk boşluğunda ideal açıda oturursanız hiçbir şeyin sıkıştığı zarar gördüğü yok. Bacak arası bu denli açık bireyler psikolojik olarak sıkıntılı bana göre. Bahane uydurmaya ihtiyaç duyuyorlar aşırı aptalca. Toplum içerisinde nasıl davranması gerekentiğini bilmeyen rahatsız edici tipler. Sanırsın tek testis kendisinde var, geçsinler bunları...
80 Yorumla
+1 yılistemdışıdır. muhtemelen testilerini sıkıştırmak istemiyorlar. malum dar çamaşır giydirmezdi anneerimiz çıukken büyüyünce çocuğun olmaz mantığı. bu içimize işlemiş olabilir. ya da karşı cinsin ilgisini çekmek için dürtüsel bir hamle de olabilir. kadınların da fazla bacaklarının ayrık oturmaı cinsel çağrıdır.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben şu ana kadar hiçbir kadını bacağı ayrık otururken görmedim. Hep erkekler böyle oturuyor 😒😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
+1 yılNormal değil bence bu oturuş tamam açarsın ama birazcık açarsın bu resmen hayvan gibi açmış
Bazen bende açıyorum ama çok değil hafif fark etmeden yanımda oturan kişi asla rahatsız olacak şekilde açmam ama istemsiz oluyor bazen hemee kapatıyorum böyle oturma şekli bacak arası ile ilgili arada sıkıyor boxer da oluyor yumurta kısmı sıkıyor genelde40 YorumlaBu gorseldekiler öküzluklerinden ve görgüsüzlük ten bu denli açmışlar başka açıklamasi yok.. ama genel olarak hafif açıklık olabilir bunun farkında bile olmayabilir hatta. cunku vücut reftleksidir.. genital bölgelerinden ötürü biraz bacaklarını açarak oturur erkekler.
30 Yorumla
+1 yılBazılarının edebsizliği göz ardı edilemez kasıtlı bir şekilde hayvanlık yapan çok, eğer yanında biri oturuyor ise cidden rahatsız edici.
Fakat tatlım şöyle birşey var bizim toplarımız var ve otururken bacaklarımızı kapatmamız öyle çokta iyi değil rahatsız ediyor sıkıştırıyor ve istemsizce açıyoruz.
Ama dediğim gibi uygun olmadığı yerler de sadece saygı için bacaklarımızı kapatmamız gerek.20 Yorumla
+1 yılBunu genel olarak farkında olmadan yapıyoruz, bende yapıyorum ama fark ettiğim anda kapatıyorum hemen, çoğumuzda art niyet yok, dalgamı göstereyim ne haşmetli skm var havasında değiliz, ha bazı picler bilerek yapıyor onlara lafım yok onlar şerefsizlikten yapıyorlar ama genel olarak bu farkında olmadan yapılan bir eylem
10 Yorumla
+1 yılEvet saygısızlık ve sapıklık gibi anlaşılabilir özellikle yanında kadın oturuyorsa ama bacaklar kapandığında erkekler için rahatsız edici olabilir rahat etmek için açıyorlar amma velakin bi yarım saat dişlerini sıkabilirler elbet
41 Yorumla- +1 yıl
180 derece açıp oturmanın anlamı yok ama
+1 yılBen erkek arkadaşım parkta bile bu şekilde oturmasına izin vermem sadece yanımda
80 Yorumlaben öyle değilim ancak tahminen bacak boyu uzun olan kişilerde bacaklar zorlandığı için yanlara açması rahat olmasınan olabilir saçma ama olabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Yo saçma değil mantıklı gayet.
+1 yılNormal bi aciklik, normal yani adi ustunde ama fotodaki gibi oturan birinin bacagina tekme atarim oturusa bak
50 YorumlaDünyanın en rahatsız oturuş şekli biçimi nasıl oturuyorlar bende anlamıyorum :S
13 Yorumla- +1 yıl
Sonunda öyle oturmayan bir erkek 👍😅
- +1 yıl
Sen istisnasın 😁😁
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi yapmaz genellemeyelim. Öküz olanların bedensel dili bu.
60 Yorumla Saygı-adap bilmeyen erkek oturuşudur. Erkek ortamında rahatlıktan dolayı olabilir. Karşıda bi hanımefendi varsa ayıp ve saygısızlıktır.
Ama kimi erkekler bilmedende yapabilir iç çamaşırı sıkıyor olabilir, terlemiş olabilir alışkanlık haline getirmiş olabilir.
Herhangi bir kadının karşısında bilinçli yapıyorsa sex’e davet anlamı taşır.20 YorumlaFotoğraftaki kadar abartılı açarak oturmak tabii ki ahlaken saçma ama ben de bacaklarımı yapıştırarak oturamam bir nebze de olsa açarım. Zaten iriyim...
20 Yorumla
+1 yılBabalarının yaylası sanıyorlar orayı da. Saygısızlık.
43 Yorumla- +1 yıl
Öğretmen hanım ses soluk çıkmadı sizden hiç
- +1 yıl
Çıkacak mıydı?
- +1 yıl
Evet özelden yazar MISın yine bi?
Hiç böyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum ben. Erkek olsun kadın olsun şu duruşun iticiliğine bak hem hoş değil hem de çevreye saygısızlıktır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim karsımda oturunca ne istediğini anlayıp hemen çömelirim önüne ama dısarda yapan kişileri görünce bildğin hayvan der geçerim iğrenç bi pozisyon yani toplumda yapılması hiç hos değil
30 Yorumla
+1 yılBen gicik oluyom acikcasi.. oyle oturmasi sorun degil de beni sıkıştırıyor kdfkgkg
30 Yorumla
+1 yılİstemsiz oluyor cinsel organımız sıkışıyor ne kadar ayıp olmasın diye kapatmaya çalışsam da kendi kendine bacaklarım ayrılıyor
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu tipler tek kendilerinin dalgası! var saniyor. Cıkarıcan vurucan' suratina suratına böyle tiplerin.
10 Yorumla
+1 yılBacakları ayrık oturan erkekler size neden rahatsızlık veriyor? Erkekler kızların davranışına, kızlarda erkeklerin davranışına karışmamayı öğrenemedi hala
19 Yorumla- +1 yıl
Kanka anlamıyorlar boşver
- +1 yıl
@HayalsizDasporav istediği gbi oturur onu geçtim de mesela otobüste metroda yanında bı kadın varken oturanlar rahatsız ediyor
- +1 yıl
@Karamelaaaa Afedersin ama öyle bir organ taşımadığın için anlamak da güçlük çekersin
- +1 yıl
@HayalsizDasporav ne olursa olsun anlayabiliyorum demek istediğini merak etme😄 ama yanında kadın var bacakları açtıkça acıyor kim olsa rahatsız olur nerde nasıl oturacağını bilicek herkes
- +1 yıl
@Karamelaaaa Ya anlamanız gerek gerçekten erkek olarak bizde keyif almıyoruz ama organ işte naparsın öyle oturduğunda çok pis acıyor
- +1 yıl
@HayalsizDasporav Allah yardımcınız olsun ne diyim😂😂😄🤷
- +1 yıl
@Karamelaaaa Anlamıyor bazıları babamızın hayrına öyle oturuyoruz verelim onlara organı ters takla ile giderler
- +1 yıl
@HayalsizDasporav tamam tamam anladık😄😄😄
- +1 yıl
Beni rahatsız ettiği felan yok. Sadece meraktan sordum
+1 yılHayır kasıtlı yapmıyor tabi ki kadınlar gibi düşünme sizin gibi otursak hiç iyi şeyler olmaz : ) @MervanEdemen açıklar mısın durumu?
16 Yorumla- +1 yıl
Bizim bacak aramızda bı yılan var 😂 kadınlar gibi oturduğumuz da rahatsız oluyoruz ondan olabilir mi? hocam teşekkürler
- +1 yıl
Teşekkürle hocam sağ olun aydınlattınız bizi 😂
- +1 yıl
@MervanEdemen 180 derece açıp oturmanın anlamı yok ama
- +1 yıl
Tabi bu arkadaş biraz abartmış Hanfendi ama sebebini yukarda yazdım.
- +1 yıl
@MervanEdemen biraz açılır da bu kadarı olmaz
- +1 yıl
Tamam reis haklısın kızma 😂
Bende merak ediyorum gizliden mesaj gönderiyor sanırım :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer testisler iriyse bu şekilde oturmak rahat ettiriyor... Ama onun dışında kalabalık ortamda dikkat etmek gerek tabii... Ama yine de bir kadın kadar kapalı oturamıyorum ben kendi adıma diyeyim. 😄
20 Yorumla
+1 yılTaşaklardan dolayı yapıyoruz. Baldırlar kalın yumurtalarda iriyse hele daha çok yapıyoruz.
20 YorumlaDiğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum bu şekilde oturmayı. Benim için "Aşırı kaba" geliyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazıları yanına biri oturmasın diye yapar bazıları taş*akları rahatlasın diye yapar ferahlator çünkü bazıları da benim babam gibi fazla kilosu varsa mecburen öyle oturur.
20 Yorumla
+1 yılBen erkek olduğum halde bu şekilde oturanlara uyuz oluyorum
20 Yorumla
+1 yılTerbiyesiz olduğu için terbiyeli insan öyle oturmaz.
20 Yorumla
+1 yılCevabını bende çok merak ediyorum öküz gibi görünüyorlar öyle oturunca 😂😂
20 Yorumla
+1 yılİstemsizce yapıyoruz. Hem ben çok rahat buluyorum öyle
20 Yorumla
+1 yılÖyle daha rahat oluyor ama nedenini bende bilmiyorum
20 YorumlaYapılacak şey belli , o bacağı biraz da sen aç , kırılsın
20 Yorumla
+1 yılNedenini bilmiyorum ama çok iğrenç duruyor biraz dikkat etmeliler özellikle toplu taşımalarda
20 Yorumla
+1 yılumarım istemsizce olan bir şeydir yahu rahatsız edici biraz.
20 Yorumla- Diğer konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılBe yapmıyorum ki yapanda her halde kendini evinde sanıyor
20 Yorumla
+1 yıl180 derece açıp oturuyorlar bide çok kötü gözüktüğünün farkında değiller.
20 YorumlaBen de şu an yemin ederim bu adam gibi oturuyorum ama ayaklarım koltuğun üzerinde birleşik :D
31 Yorumla- +1 yıl
Sen neden böyle oturuyorsun? 😁
dfkdfkdfkfdk
benimde çok garibime gidiyo neden yapıyolar bilmiyorum öyle rahat ediyolar heralde10 Yorumla
+1 yılİstemsizce oluyor mesela hiçbir zaman dik oturamam o bacaklar açılacak koltuğa yayılıcaksın var mı daha rahatı
12 Yorumla- +1 yıl
Diyosun
- +1 yıl
Buradaki hayvanlar öküzler kendine saygıları yok diye yorum yapanların %90’I yapıyordur net ben neden yapıyorum bilmiyorum istemsizce oluyor sandalyede uzanıyorum resmen

Böyle oturan erkek bana niye cekici geliyo👌🏽🔥
21 Yorumla- +1 yıl
Bu adamın kendi de karizmatik
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü o iki bacağın tam merkezinde senin hesap etmediğin hassas taşş__lar var.
Sen memeni iki bacak arasında sıkıştırabilirmiydin mesela?
Biraz mantık... Biraz empati...00 Yorumla Daha rahat oluyor ama toplum içinde ayırmak da hoş değil bilinçli yapanda var bilinçsizce de
10 Yorumla
+1 yılArtık kafa yormayı bıraktım
41 Yorumla- +1 yıl
Alıştım diyorsun 😅
mesela yolda yürürken saçini geriye havaya atan kizlar neden bunu yapar acaba :D ben normal oturuyorum valla
00 YorumlaSıkıştırıyorlar yaw yer yok metroda bide bacak acıyolar
50 Yorumla
+1 yılİç güdüsel o ya, diğer türlü hiç oturulmuyor. Velet sıkışıyor hem rahatsız da oluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Velet nasıl bir benzetmedir ya
- +1 yıl
Yaramazlık ifadesi olarak
Diğer konusunda 727 cevap paylaştı. Çünkü bacağımızin arasında hareketli bişey var, kapatınca sıkışıyor 😒
11 Yorumla- +1 yıl
evet aynen bu yüzden, bunu yazmayı unutmuşum görüşte
Resimlerdekiler biraz fazla tabi ama malum arası dolu sizinki gibi boş değil e halilen sıkıştırıp ezemiyoruz ufaklığı 😊😊😊.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama herkesin içinde 180 derece açmanıza gerek yok hani 😅
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
sence bir kadın neden böyle oturur😂
20 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle rahatlık amaçlı ama bence fazla açmaması gerekir. Babasının yanında da böyle oturabilme cesareti varsa otursun.
20 Yorumla
+1 yılneden kasıtlı olsun ki sizin 2 bacağınızın arasında bir şey olmadığı için rahat rahat kapatabliyorsunuz bacaklarınızı ama bizde durum farklı
20 Yorumla
+1 yılBu oturma şekli çok saygısızca
70 YorumlaYani hafif açık olması anlaşılır ama bu biraz abartı.
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle oturana hiç denk gelmedim :D
Kasıtlı yapılmıyordur bence.00 Yorumla - Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım erkeklerde bir cinsel organ var kıstırırsan o radaki testisler...
00 Yorumla
+1 yılKüçükken sana da amcalara pipini göster derlerse her seferinde öyle alışıyorsun
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kasıtlı yapıyor çoğu ve iğrenç duruyor yani 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Kasıtlı yapanların amacı ne peki? Kızlara özel bölgenizi göstermeye çalışıyorsunuz bunun başka açıklaması olamaz
+1 yılErkeklik uzvumuz ve yumurtalıklar, bacakları bitiştirince bir süre sonra rahatsızlık veriyor. Genelde bacakların ayrılması bundan
10 Yorumla
+1 yılBen bacak bacak ustune atiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Ayool kız 👍😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorma ya ayar oluyorum varya çantayı bacak aralarına bir vurucaksın ders olucak zaten minicik kızım sürekli böyle sıkıştırıyorlar biraz saygı
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım öyle oturanları kızlar daha çok beğendiği için.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben öyle oturan erkekleri çekici bulmuyorum
- +1 yıl
Tabi kişiden kişiye değişir
Cevap sahibi+1 yılBen bacaklarımı kapatıp efendi efendi oturunca hanımefemdiler bana pis pis bakarken bacaklarını açıp yayanlara çok hayran hayran bakıyorlar da ondan demiştim.
- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar