bu kiz masallak 23 yasinda zengin oldu . hem guzel hem yetenekli. biz hala uniye hazirlanalim :) e ne dusunuyorsunuz ve birde minik anket yapalim :)
beren saat
serenay sarikaya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Berende dogallik var, serenayda yok. Serenayin fizigi guzel, berenin gozleri. Bunlar disindada bir +'lari yok acikcasi. Türkiye'de cok cok daha guzel kizlarimiz var ornegin; miss turkey reklamini gordugumde ilk gozume carpan amine gulseydi ve o an tek dedigim sey tamam bu kiz 1. Ve oylede oldu. Kiz gayet dogal, sadece şu an bir dizisi var annemler sık izliyor tesadufen gordum bir izliyim dedim, oyunculugunu gelistirmesi gerekiyor. İlerde berenide serenayida ikiye katlayacak o kiz, bu yorumum tarihe gecsin!!
yavru kurt :D aminenin kaslarini aldilar zaten kotuydu o ara
Olsun sonuc olarak suratini boya kovasinin icine sokupta ortada dolasmiyo :)) Eski nesilden Gulsen Bubikoglu!! Sst sessizlik...
Antalyada iken yakın arkadaşım olduğu için söylüyorum güzellikle alakası yok çarpık bacaklı annesi mason ve mimar ve sinan çetin' annesinin yakın arkadaşı dolayısıyla serenay mason destkli yani. eksileme durumu hiç yok farkındaysanız medyada hep pohpohlama var.
nasil tanistiniz ozel degilse cidden bacaklari carpikmi
Bacakları mı çarpık yoksa senin gözler mi!
Serenay hayranı değilim, Beren'e oy verdim ama yorumları okuyorum da hepiniz anti serenay olmuşsunuz yok şurası çirkin yok yüzü uzun yok bilnem ne, kızı ben çok hoş buluyorum doğal ve anlamadığım bir çekiciliği var bin ton makyajla çıkmıyor karşımıza, ben çok beğeniyorum kendisini beğenmiyenlerde kendi zevkleri siz çilek sevmiyorsunuz diye çileklerin tadı kötü diye bişey yok vesselâm
ben kotu demedim farkindaysan
Sana değil sorunu cevaplıyanları kastettim
güzel kız ama normal bir güzellikte. mankenlikle başladı oyuncu oldu sonra ama diğer mankenler gibi değil yeteneği var bence mesela gizem karaca kadar yeteneksiz kötü oynayan bir oyuncu görmedim ben o sadece boy göstermeli ama serenay iyi tabi ki Beren saatin yanında hiç :D
Cevap
27Cevap
O kizi oldum olasi sevmedim hala sevmiyorum
Burdan sacini boyatan kizlara sesleniyorum esmer candir gerisi heycan
Sarisina bakilir esmere tapilir
Sarisinin adi esmerin tadi ulen :D
hahaha kumralim ben kumralda melektir :D
Kumrallar da candir sarisin olma yeter ve sakiiin boyama sacini :)
yok boyatmam dogalliktan yanayim :)
Ooöooo dogal kizlarda candir İstanbul'da sokaklarda goruyorum yuruyen boya kutularini tiksiniyorum ya ne guzel dogalliginiz var ne gerek var o badana fircasini suratina surmeye hafiften yap tadinda birak dimi ama :) ayrica sarisin bir kiz yorumuma eksi puan vermis cani saolsun ne diyelim :D
O kızı güzel ve yetenekli bulan insanlara anlam veremiyorum. Allah günah etmesin, upuzun bir yüzü var. Ne saçı güzel, ne kaşı güzel. Yaba gibi elleri/ayakları var. Yetenek deseniz görüyoruz dizilerindeki yapmacıklığını. Her neyse... Tabi ki Beren Saat.
bence abartmissin hicte yapmacik degil rolunu yasatiyor.
Tamam canım senin dediğin.
Beren tabiki. Pek sevmiyorum bu kızı. Oyunculuğunuda beğenmiyorum. Sinirli kızgın olduğu sahnelerde daha iyi gerissi vasat
agladigi sahnelerde guzel ama
Onu diyorum işte ağladığı öfkelendiği sahneleri daha inandırıcı daha içten geliyor. Son bölümünde barda orkunla konuştuğu sırada mesele gözlerinde görüyosun o öfkeyi
hani piyano calarken yaman geldi tuttu. oda yapma dedi ya o sahnede hosuma gitti
Serenay'ı önceden çok beğenirdim. Fakat yüzyüze gördükten sonra çok fazla ilgimi çekmiyor. Ondan daha güzelleri var. Beren saatte güzel değil fikrimce. Tek artıları ünlü olmaları. Onlardna katlarca güzel keşfedilmemiş kızlar var ülkemizde
a canli gordunmuu
cokmu vasatti :D
serenay diyor beni becerecek yok mu böyle bir giyim tarzı var çok rahat oynuyor dizlerde bence saçma bu aklıma onun oynadığı filmleri izleyince cinsellikten başka birşey gelmiyor
Serenay kadar abartılan ve tutulan çirkin ördek görmedim.
ikisi de değil. serenay sarıkaya nasıl güzellik yarışması birincisi seçildi..
o belli güzel olmadığı...
sende amma attin serenay arkadasinsa neden ozelini paylasiyosun :D
Suriye lilere üniversite girişi serbest siz hala üniversiteye çalışın :))
Bence Beren Saat.
Serenayda güzel kız ama soğuk bir güzelliği var.
berenimin gozlerinin ici guluyor
Bu siteede ondan güzel kızlar var sıran bir kız srrenay
gögüs yok kalca yok bir boyu uzun mk
ivana sert daha güzel
boylu olmasi guzel degilmii
Yani sadece boyu güzel demek istedim pardon sıradan bir kız sadece ünlü bu kadar emin ol abartılcak biri degil
Beren daha hoş Seranaya göre diyeyim ama ikisini de sollayacak türk güzellerimiz var :D
Beren saat tabıkıde karsılastırılamaz hem guzel hem yetenekli. Serenay sarıkayanın sadece fızıgını begenıyorum at suratlı cokta yeteneklı degıl bence
Rol arkadaşı daha iyi o dizide bir kız var esmer o serenayi ikiye katlar
hazar erguclu
Beren Saat kim ya. Serenaye tabiki.
Farklı birini daha sorsaydin Berguzar Korel derdim.
Serenay da kimmis berencigimin yaninda konusu bile acilamaz
Serenay Sarıkaya güzel değil bana göre. Beren Saat ise güzelden çok tatlı.
Sıladan baska güzel tanimiyorum.
Makyaj güzeli Normalde frankeştayn gibi biri
he bak onu gordum makyajsiz cok kituydu harbi
Beren daha doğal ve güzel.
beren saatin gozlerinin ici guluyor cok guzel ama serenayda cok guzel rol yapiyor yani neyse tesekkurlerr
Beren saat daha güzel.
tanmıyorum öyle birini :D
oyle zenginliğin içine edeyim , bedenini sergileyerek kazanılan milyonlar onun olsun , ocağımızda asımız kaynasın yeter bize
tamamen gericisin. onlar hayatin gerceklerini bir kutu icine koyup oynuyolar bu suregelen bisey asirlardir. zengin olursan acik secik fakir olursansa biraz kapali giyimi oynarsin
sizin gibi ilerici ve cağdaslara bakıyorum hala yerinde sayıp bol bol günah işliyosrsunz unutma bu dünya kimseye kalmaz o kutu içerisinde cıkan sadce ateş olur !
Beren saat varken serenay sarikayada kimmis
nurseli idiz beren saatide gecer serenay sarikaya demis
Arzu Yanardağ fena vallaa..
esmer aşktır beren saat :)))
Basari basamaklarini nasil ciktigi onemli.
Serenay hic guzel degil begnmiyorm o sirigi :)
Begeniyorum , berenden guzel oldugu kesin
Beğeniyorum gayet güzel (serenay) ^^
ben şahsen beğenmiyorum
Sümüklü
beren saat
kim o?
Beren saat
bence güzel değil
Ağzı çok büyuk
ikiside değil
beren saat
çok tatlı ^^