Uzun saatler uyusam dahi gün içinde hep uykulu ve yorgun oluyorum.
Sebebi ne olabilir?
Sebebi ne olabilir?
Vitamin eksikliği ya da uyku apnesi. İkisinden biri vardır cok buyuk ihtimalle. Tavsiyem eczaneden komplex vitaminlerden alman. gunde bir tane (mumkunse gece yatmadan) iç. Eğer sebebi buysa birkaç gün içinde fayda gorurursun ancak uyku apnesi sorunu yasıyorsan bir doktora gorunmeni tavsiye ederim. Su marketlerde satılan breedright diye burun bantları var onlardan kullanmayı da deneyebilirsin...
Burun bandiyla ne alakasi var?
Uyku apnesi genel olarak uyurken bir nedene baglı olarak yetersiz oksijen aldıgımızda sekillenir. Bunlardan en onemlisi de burun tıkanıklı, yetersiz hava kanalı genislliği ve horlama problemleridir. İlk adım daima burun bantları. Rahat uyku uyumanızı sağlarlar... @tekilayalimon
Iyide cok uyuyorum diyo zaten?
Tamam işte ne kadar uyursa uyusun eger nefeslerını duzgun alamıyorsa yattıgından bıle daha yorgun uyanır ınsan. Taş taşımı gibi inşaatta çalışmış gibi uyanır... @tekilayalimon
alarmla uyanma ya da bırı uyandırmasın senı vucudun kendı uyansın
Kansızlık, b12 eksikliği bunlar büyük etken. Sağlık ocağına git kan değerlerine baktır eğer bir sıkıntı yoksa daha az uyumaya gayret et dinç kalırsın böylece.
Mevsim gecislerinden kaynaklaniyor kisa zamanda duzelir 5 6 tane alarmla ancak uyanabiliyorum :D
Cevap
12Cevap
bende anlamadım. yeni kalktım şimdi tekrar yatasım geliyor. gözlerime yine filler oturdu. :DSFG
Çünkü anemi yani kansızlık vardır büyük ihtimalle doktora git kan ilacı alınca bir şeyin kalmaz
yattığın oda fazla sıcak olmamalı güneş içeri girmeli güneşliği gece açık bırakmalısın
Bagirsak mantari bagirsak sen beni dinle arastir
Az uyu daha zinde olursun
Az uyursamda dikkat dağınıklığım oluyor hiçbir şeye yoğunlaşamıyorum :)
uyuduğun mekan veya yatağının etkisi olabilir
az su içiyor olabilirsin
Uyusuksun çünkü. Uyuşukluk ruhuna işlemiş artık.
Vitamin eksikliği maalesef.
Uyumadan önce birseyler yemeği kesmelisin.
Benimde öyle
Ben kansızım ondan oluyor
kalkınca ılık duş yap
Sorunlari kafana takiyosun bence ondandir
Fazla karbonhidrat tükettiğin için olabilir
Protein tüketiyorum daha çok, spor yaptığımdan
Sebze meyve de bolca tüket gün içinde sade türk kahvesi vs.. Belki de yetersiz besleniyosun oda olabilir
Aynen?
Hep aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar